Första dan .... Eller?

Ja då har nästan vardagen kommit tillbaka efter helgen i Stockholm. Jag har fått sova ut iaf :) men måndagen gick åt till att förbereda mig inför redovisningen på tisdagen. På tisdagen hade vi som sagt redovisningen , om praktiken. Det gick väll bra. Jag är glad att jag fick redovisa med Emil. Det gick bättre än om jag hade stoge där själv :) vi turades om att prata och det hjälpte mig lite för då han jag vänja mig lite vid att stå där innan jag var tvungen att prata. Och jag kom ihåg allt :) där efter åt vi lunch och lämnade in våra rapporter. Guuud va skönt det va att vara klar. Det är alltid en lättnad att lämna in saker. Sen åkte jag och Elin hem till mig så jag fick packa lite övernattningsgrejer :) Elins pappa har nämligen en husvagn på skutberget så Elin hade bestämt sig för att sova där och så planerade vi en liten avslutning med grillning på campingen och så lovade jag Elin att sova kvar så hon slapp sova själv. När jag hade packat klart åkte vi till Bergvik och köpte grillmat och en flaska rosé och sen drog vi till campingen. Då hade det hunnit bli riktigt varmt så vi öppnade upp i förtältet, tog på oss bikini och drog mot vattnet. Stranden vid campingen va inte så fin så vi drog oss bort till några klippor längre bort. Perfekt att sola! :) Elin skojar och säger att det finns ett nakenbad i närheten men vi är typ helt ensamna där. Ser nån långt bort på kliporna bara. Sen när Elin pratar i tlf ser jag hur personen långt borta på klipporna reser sig upp och då är det en spritt språngande naken gubbe! Ja se där, vi hamna på nakenbadet ändå ;) haha

När det blev för kallt och våra magar kurrade gick vi tillbaka till husvagnen, tände grillen och väntade på de andra tjejorna. Vi blev alldeless för hungriga så vi grillade vårat kött och började. Tillslut kom dom andra :) Vi åt bland det godaste gillde kött jag ätit nån gång. Verkligen supergott! Eller så var det för att Elin va kung på att grilla, det va saftigt, inte en enda seg sena och vitlöksmarinad :) mums! Måste köpa det igen och se om det är lika gott ;) hehe. Sen tog vi stolarna och satte oss runt grillen med våra vinglas och en påse marsmallows. Gissa om vi njöt. Vid tiotiden drog Johanna, Elin P och Louise, så var det bara jag och Elin J kvar. Vi satt i förtältet och tjöta en stund och sen gjorde vi oss iordning för natten. Vi skulle ju upp tidigt till skolan. Något trötta la vi oss i husvagnen och spelade lite på våra mobiler och pratade. Så ligger vi båda och håller på och somna, elin pratar och faller under tiden i sömn men fortsätter att prata. I sömnen. Jag är så trött så jag hör ingen skillnad. Sen vaknar hon och upptäcker vad hon sagt, nämligen skjärtfena! Sen skratta vi hur länge som helst, tårarna spruta :D.

På onsdagen gick vi upp tidigt och åkte till skolan för att lyssna på treorna som redovisade sina examensarbeten. Eftersom det är våran tur att göra examensarbete nästa år så tyckte vi det va nyttigt att kolla på dom. Man fick lite idéer och input. Men vi orkade bara lyssna till första pausen sen gick jag, elin, elin och johanna och fikade ist.

Va så hilma trött så när jag kom hem somna jag på soffan och när jag vaknade så va jag såå seg. Avbokade träning som skulle på för jag kände bara för att ligga hemma och se på tv. Kände att vi hade vart borta så mycket så en hemmakväll behövde jag.

Idag (torsdag) var min första dag på sommarjobbet :) kanske lite konstigt att börja på en torsdag men Jonas åker utomlands på måndag så han ville hinna introducera mig innan han åkte. Inte mig emot ;) Dock så kändes det typ som om min praktik bara fortsatte :) haha. Samma kontor, ett projekt jag kände igen och så där. Men det är ju skönt att jobba där nu när jag har kommit in i det. Dock så var det mycket samma denna första dag så den blev lite dryg. Men om några veckor ska jag ut på ett bygge och det ser jag fram emot :)

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback