300810

Hej hej! hoppas allt är bra :)

Jag överlever i alla fall. Skolan är igång och denna veckan börjar min praktik. Jag ska ha praktik två dagar i veckan i 8 veckor. Ska va på Peab i Karlstad :) Blir säkert kul. Men jag börjar kvart i 7 varje morgon!! :S shiit! jag kommer väll somna i bilen på vägen dit eller nått. Denna helgen har varit full av kalas :) och jag blev full i tårta :D mums! Var ju konfirmation :P och dom va ju så fiina!
Ikväll blir det tacos med erik, simon och emma hos deras mormor och morfar :) mysigt.

Fick sms av mamma också förut att pappa kankse ska flyttas till arvika imorn :) Hoppashoppashoppas

You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that

Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back

You had to do it all
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me


Wish you may and wish you might
Don't you worry, hold on tight
I promise you there will come a day
Butterfly fly away

Butterfly fly away,
Flap your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true

Butterfly fly away,
We've been waiting for this day
All along and knowing just what to do
Butterfly, butterfly, butterfly, butterfly fly away



"Har ingen tid eller energi över för dig just nu,"

Puss och Kram

Linnsan

Hej. Är tillbaka i Arvika och undrar på vart sommarlovet tog vägen. Det gick så himla fort! Känns som det va igår vi hade examen och imorn börjar vi igen :O jag vill inte! Snälla ge mig en månad till! :'(

5 månader med älskling idag<3

Hoppas simon har haft en bra första dag på gymnasiet :)

I'm right over here, way can't you see me?

Jag är din Linnsan och jag väntar på dig<3

Puss och Kram

standing where you left me

Hej!
Nu var det ett tag sen. Fullt upp! Har vart en tur ner till Skåne och hällsat på gumman <3 Det va galet kul :D skrattade mycket. Så jag kommer säkert tillbaka. Har tyvärr inte hunnit blogga när jag va där :( har heller inte sovit normalt.

Har hällsat på pappa också. Va i Uppsala på måndagen. Det var bland det jobbigaste jag gjort någonsin! Ville dit och se han men allt blev så fel :( Älskar han men klarar inte av att se han sånn. Fick träffa mamma och umgås iaf, har saknat dom bägge två. Nu är det bara att vänta på att han ska bli bra.

Men känner mig rätt stolt över att jag tog mig till Uppsala och hitta sjukhuset utan tlf (för den glömde jag i bilen). så nu vet jag hur man gjorde innan mobiler fanns. Allting tog mycket längre tid!

Bor hos Västsäter nu och tackar dom av hela mitt hjärta för allt dom har gjort för oss och för att dom finns där för mig jämt. Älskar er <3

Ibland kan jag inte låta bli att känna:
Varför oss?
Vad har vi gjort för att förtjäna allt detta?
Först jag med min ätstörning och nu pappa.
Har vi inte vart med om nog?
Varför måste vi kämpa hela tiden?


Puss och Kram  

Don't give up

"Don't give up, you will make it"

Pappa, jag Älskar dig, saknar dig och vill att du ska komma hem till mig <3

We all must go through it sometime
You were not the first, you know
You stick your head in the sunshine
Don't expect the worst, though

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it
Don't give up, you will make it

We all must go through it sometime
You were not the first, you know
Love got more hooks than a fish line
Belive it hurts, oh-ooh

Out of the dark
Into the light
Over the edge
Over your life

We all must go through it sometime
You were not the first
You stick your head in the sunshine
Don't expect the worst, oh-ooh

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it
Don't give up, you will make i


<3



#2

Hej igen. Tänkte göra en liten fortsättning på förra inlägget innan vi drar in till stan på crusing :) För er som inte vet vad ccw är så är det en av sveriges största bilträffar den är varje år vecka 31 i Rättvik. I början när vi var här, de första åren var det många bilar. Nu är det sjukt många! Det har bara vuxit. Det är egentligen crusing varje kväll. Den arangerade är på tisdagen men varje kväll åker en massa bilar runt i stan och det sitter en massa folk efter vägen. Det är folk och bilar över allt, en dröm för många här. Visst spårar det ur lite grann ibland med folk som bara kommer hit för att festa och dricka och inte för att kolla på bilar så det blir lite fel. Tycker det är synd. Visst förstår jag dom för det är klart man vill ut och festa där det händer grejer men jag tycker synd om dom som bara är här för bilarna och får utsikten förstörd av halvt sönder rostade pilsnerhäckar som åker runt med skrikande folk och en barbara i baksätet. Därför är det skönt att den arrangerade crusing är så seriös så den inte släpper in "vanliga" bilar och pilsnerhäckar. Sen kan man ju va en av dem som sätter sig i gräset i brassestol med en öl för att kolla på bilarna, det är det många som gör, utan att bli fulla och odrägliga. Bara trevligt. :) Sen är det ju såklart öppet i parken varje kväll med olika band som spelar passande musik för denna veckan där kan man gå och dansa eller bara lyssna. Vi ska dit imorn kväll :)


Knektplatsen

Men i år valde vi också att gå på konsert på dalhalla som är en scen plaserad nere i en krater med vatten väldigt häftigt och ljudet är speciellt där nere. Där spelade Sven-Ingvars, Baseballs och The big rockets och det första gången denna sesången som det var fullsatt och kanserten va jättebra. Kan rekomendera er att åka och se dom i arvika på hamnfesten :)

 

Sen på lördag söndag är det på travbanan då ställer de upp stånd runt banan som säljer bildelar och andra 50-tals grejer och bilar står i mitten (lite som västerås) där har de tävlingar och uppvisningar av finaste bilarna.

Men torsdag drar vi till Orsa en stad här i närheten för utan för Orsa finns ett flygfält som dom gjort om till strip och där tävlar muskelbil i dragracing. Min pappa har vart med och tävlat 2 år nu tror jag. Första året var han den enda chryslern från 50-talet som va med och tävla men i fjol var de flera st. och i år! Då ska jag va med och tävla med våran andra chrysler! Jag är så nervös så jag håller på och dö!! Har inte hunnit öva heller :S Så vi får väll se hur det går. Jag siktar inte så högt. 

Så nu vet ni lite vad som händer här denna veckan och jag kan säga att det är väldigt kul men å andra sidan är det såklart inte alla som tycker det men jag har vuxit upp med dom här bilarna och träffarna så jag är van. Vissa skulle kanske inte heller tycka om folket som åker på dessa träffar men som sagt är jag van dom också och vet hur de funkar och de har nästan slutat förvåna mig. :) Såklart fins det förutfattade mening om dom men jag vet vad som stämmer och inte och de flesta är jätte härliga personer. och att de tillexempel har en viss klädstil denna veckan behöver inte betyda att de alltid ser ut så utan de kan lika gärna va den vanlika mannen du möter på konsum i jeans och t-shirt. Vissa har inte ens speciella kläder utan helt vanliga. Som sagt är de här för bilarna. Jag kan citera min pappa: you come for the cars but stay for the people. Ganska fint va :)

Skickar med en bild från campingen med.


Puts och Krom <3