nr2 Vadstena

19/7 2011
Vi kom till Vadstena mitt på dan och där kunde man ligga med båten i vallgraven runt vadstena slott! Ganska coolt!
Här ser man hur nära slottet vi åkte :)

Sen gick vi in och tittade i slottet.
Min nya garderob!

I Vadstena har de även ett nunnekloster och en klosterkyrka.
Väldigt moderna nunnor. Här är en som kör gräsklippare :D haha



Klostrekyrkan.



Jag och Älskling matade ankor från båten :)



Vi skulle ta kort för att visa att mina fötter va mycket brunare än niklas men på bilden lyser det ju så det inte syns :( haha :P


Pussipuss! <3




Göta Kanal börjar . .


18/7 2011
Vi åkte ner till Motala för att hoppa på båten som redan va där. Lena och Ingemar hade redan åkt hela kanalen från Sjötorp till Mem och var nu på väg tillbaka till sjötorp när vi hoppade på i Motala. Mina föräldrar skjutsade oss från Karlstad te Motala och det gick bra ända till vi kom te Motala för där skulle vi först hitta en statoilmack och sen hitta båten. Vi hade med pappas GPS och hittade en statoil ganska snabbt men sen hade vi fått namnet på en gata där båten skulle ligga och nu började problemen.
Ingen i bilen var överrens om vart gatan kunde vara och vi irra runt en stund och sen fick vi stå i en fyrvägskorsning med trafikljus i hundra år! Det måste vart nått fel på trafikljusen eller nån som drev med oss för det blev grönt för dom till höger säkert 4 gånger och dom te vänster 3 gånger och dom mitt emot oss flera gånger innan vi fick grönt och detta var på en ganska trafikerad väg så det var en lång kö bakom oss!
Tillslut fick mamma som hon ville och vi åkte ner till hamnen och där hittade vi Linnéa 2 med Lena och Ingemar ombord. Fikade och åta mat innan mamma och pappa åkte hemmåt =)
På kvällen i Motala, Det lyste så fint under en bro men bilderna är lite dåliga för de är tagna med Niklas Iphone utan blixt :)



De hade redan slussat alla slussarna i Motala så vi sov i hamnen under natten och dagen efter korsade vi Vättern på väg till Vadstena.
Älskling körde när vi åkte över Vättern



I'm back!

Så nu är vi tillbaka från en härlig vecka på Göta kanal :) Jag hade egentligen tänkt skriva lite varje dag på bloggen om vad vi gjorde och vart vi va men det har vart lite si och så med internet :( Sen provade jag med Niklas Iphone men blogg.se är konstigt så jag kunde inte skriva där heller. Så nu när jag är hemma tänkte jag ändå göra ett inlägg för varje dag eller plats som vi va på. Jag tror det blir bättre än att skriva om hela veckan i ett enda långt inlägg med en massa bilder :)
Så hang on för första inlägget kommer snart :P
Puss och Kram

I here you call my name . .

Hejsan! :)
Tänkte skriva lite här på bloggen innan vi drar iväg.
Har jobbat i en vecka nu och det gick bra. Var mycket folk på slutet av veckan för det va ju stortrav i Årjäng :) Nu är jag i Skoghall hos min älskling men när jag skulle hit igår fick jag ta en liten omväg förbi Torsby för att lämna saker te min kära lillebror för han hade glömt dem hemma :) Det är en snäll storasyster de!

Imorn drar vi ut och åker lite båt på Göta kanal och jag vet inte när vi kommer hem igen :) Hoppas på fint väder i alla fall för just nu spöregnar det här :(

Lägga upp texten till "Like a prayer" som från början är madonnas låt men jag tycker Jay Smith gör den så himla bra.
Tyckte inte så mycket om han när han va med i Idol men nu efteråt tycker jag bättre om han och hans röst. 

Life is a mystery, everyone must stand alone
I hear you call my name
And it feels like home

When you call my name it’s like a little prayer
I’m down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I’ll take you there

I hear your voice, it’s like an angel sighing
I have no choice, I hear your voice
Feels like flying
I close my eyes, Oh God I think I’m falling
Out of the sky, I close my eyes
Heaven help me

Like a child you whisper softly to me
You’re in control just like a child
Now I’m dancing
It’s like a dream, no end and no beginning
You’re here with me, it’s like a dream
Let the choir sing

 

Just like a prayer, I’ll take you there
It’s like a dream to me

 

Puss och Kram

 


Don't stop belivin . .

Hej hej!

Hur är det? Här är det bara bra :) Har lite ont i fötterna bara efter första dan på jobbet. Fick en riktig rivstart på jobbet med kunder hela dagen. Känns skönt att vara i Årjäng lite men saknar min bejbi där hemma i Skoghall <3


Gamalbild på oss från skisunne i vintras :)

I lördags åkte vi till några kompisars stuga i Mellerud och sov över. Jättetrevlig kväll med bad, grillning och besök av en svan :) haha

Och i fredags var jag med om en rolig sak. Hamnade av en slump hos en av mammas och mosters gamla kompis som nu bor i Skoghall. Jag kännde inte till henne men hon kände igen mig efter att ha träffat mig när jag va liten. Vi vart kvar i hennes butik länge och pratade och fika och hon va jättego :) Väldigt komisk men trevlig upplevelse.

Nu ska jag lägga mig för ska ju jobba imorn med.
Så god natt på er :)
Puss och Kram