Besök

Hejsan :)

Ligger nu i sängen och är nöjd över dagen. Jag och Elin gjorde klart det vi behöver i vårt projekt som ska in på måndag. Sen kom min moster, man och kusiner hit. De hade med pizza, vi prata och spela tv-spel. Till och med moster, bengt och jag testade spela :) gick väll sådär haha. Fick ännu mer presentkort så hoppas på att köpa upp några under helgen ;) hihi

Sen ringde Maria så fick en skön lång pratstund med henne :) du trevliga människa! Kom som vanligt fram till att vi måste ses snart ;) haha <3

Nu ska jag sova fast jag har sovmorgon till halv 8 imorn. Sen blir det nog ett powerstep pass innan jag tar helg :)

Puss och kram på er!


In my heart...

Hej hej! Söndag idag och jag ligger i soffan och kollar lite halvt på längdskidorna :) det verkar gå bra för Sverige.

Både igår och idag vakna vi ganska tidigt, för att va helg. Delvis på grund av Zelda.

Igår kom min morfar och hans sambo och min bror hit :) vi fikade och pratade och sen åkte morfar men Erik stanna kvar. Vi köpte pizza och myste. Sen stannade Erik och kolla på film, star wars, med oss. Massa egentid med min bror! Härligt! Vi bänkade oss i soffan och han hjälpte mig med mina spel på mobilen :) tycker vi har fått så bra relation sen vi flytta hemifrån ( han har flyttat hem igen). Inte för att den va dålig innan, absolut inte. Men det har bara blivit bättre :) synd bara att vi inte pratar och träffas oftare. Men han jobbar ju och jag pluggar under vardagar, sen brukar han ha tusen grejer på helgerna och jag försöker ladda upp mig efter skolan. Vi lever lite olika liv men jag älskar han och är glad att jag har honom <3

Vid 9 på kvällen skrev Timmy och fråga om vi ville komma till Kil och se på film. Fast vi redan hade sett en film så satte vi oss i bilen efter Erik hade dragit och va hos Timmy efter 10 nån gång. Det va bara han och Viola hemma och de hade ingen soffa så vi satt på kuddar på golvet haha :) men vi såg på film och åkte hem vid 1.

Igår va vi även på stan en sväng så nicklas fick bytt batteri i sin klocka och vi köpte en burk till kaffe och en ny stekpanna.


hallen

Tja! 
Igår kom vi ännu ett steg närmare en färdig hall :) Skönt! och snyggt blir det! Därför kände jag att det va dags för lite före och efter bilder bilder här på bloggen :) Det är ju som sagt inte helt klart än men bara småsaker kvar. Kommer nog upp lite mer grejer på väggarna ikväll. 
 
Så här såg det ut innan, då när vi började slipa. 
 
Efter! Inte helt städat och så men tapet och lister på plats :) Och nyckelskåpet. 
 
Födelsedagspresenten från mamma och pappa :) Men jag valde själv. och självklart är jag ju sämst på att ta bilder så bara så ni vet så sitter den rakt på väggen ;) 
 
Före
 
Efter. 
 
Passar på att slänga in lite bilder på fina presenter jag fick också:D 
 
Från Älskling! 
 
Från Fam Johannesson :) Halsband och äggkoppar.
 
 
Från farfar <3
Tack så mycket alla! 
 
Sen så är jag rätt så trött på csn just nu. Skolan har ju kronglat med mina betyg så nu mailade jag csn för att fråga hur det blir med min studeiförsäkran. Fick typ detta till svar: ja vi ser att dina poäng har kommit in och en handläggare kommer titta på ditt ärende. Hör av dig om du har nån mer fråga. 
 
Ja för det va ju svar på min fråga!! INTE! Men hoppas det framgår ändå sen. Annars fick jag ett nummer så jag kan ring och prata med dom. Kul bara att jag fick vänta från mån till tors på det värdelösa svaret. :@
 
Puss och Kram 

21 ÅR!

Hipp hipp hurra! 
 
Tänkte det är lika bra att jag skriver lite nu medans jag har tid, än att jag ska skriva ikväll och så glömmer jag ;) Har haft en underbar födelsedag än så länge. Starta tidigt med söta meddelande på facebook och sms. Va på ett corepass halv 9 i morse. Låter kanske konstigt att träna på födelsedagen men det va faktiskt skönt. Träna på morgonen är ju så skönt också :P Sen så va vi bara typ 4 st på passet så det tog riktigt bra. Sen så hade ingen lärare idag så hade inte brottom till nån lektion utan tog mig lugnt till skolan. Räknade till typ 1, då slutade Frida skolan så åkte in till stan och mötte henne. 
Sötnöten bjöd mig på fika <3 fick veta sen att hon hade ringt sin far tidigare och sagt att hon skulle fika med mig och fått pengar av honom. Men det är väll tanken som räknas ;) haha. Världens bästa och mysigaste extrasyster har jag i alla fall <3 Gick en tur på stan med och titta. 
 
Nu är jag hemma, grejar lite och ikväll kommer Niklas familj hit på födelsedagsfika :) 
 
Tror förresten jag drunknar snart i "grattis" på fb! :D haha men det är sååå uppskattat ska ni veta. Så puss på er alla söta! <3 Ni gör verkligen min dag.
 
 
 
 

Lite innan...

Hej! Lördag idag :)
Hela denna veckan har gått så fort för att jag va sjuk tis tor. Man missar ju så mycket när man är borta. Och vi skulle köpa nya böcker på tisdagen så dom hade ju inte jag så jag kunde inte läsa eller räkna nått när jag va hemma. Töligt! Så, så fort jag va feberfri på torsdagen så åkte jag till skolan. Men det va en lång dag med redovisningar och jag tänkte att nu får väll kroppen en chock så jag ligger golvad igen på fredag, men då vet jag iaf vad jag kan göra hemma. Men chocken va nog va jag behövde för jag vart frisk och kunde gå på fredag med, och göra tenta.

Nu sitter jag här på lördagkväll och försöker räkna ikapp det jag missa. Idag kom mamma och pappa hit och firade mig :) jättelängesen de va här ju! Synd att inte hallen va klar. Men ingemar va här idag med och tapetserade. Så nu ör lite mer gjort, så kommer han imorn också. Men mamma och pappa hade med present, tårta och blommor :) så vi fika och hade mysigt, såg på skidor och prata. De åkte vid fem. Jag tänkte egentligen fira min födelsedag nästa lördag men de kunde komma då utan de kom idag istället :)

Puss och kram


Sick glases

Hejsan!
Här ligger jag i sängen och bara tittar på tv med feber.
Katterna kommer och lägger sig och gosar med mig då och då.
Jag va väldigt trött igårkväll men trodde det va efter powerstepen, gick och la mig tidigt och frös :( imorse gick jag upp ve 6 för skulle va på skolan 8 och jobba med Elin och Louise. Kände mig fortfarande trött och tung i huvet men ändå lite pigg. Så räknade med att åka till skolan. Trodde mest jag va trött för Zelda väcker oss några gånger på natten och jag är inte van det, brukar sova hela natten. Men tänkte jag kollar temp ändå så jag kan bevisa för mig själv att jag bara är trött och kan åka till skolan. Men termometern visa 38,3! Jahap bara att gå tillbaka till sängen och krypa ner breve älskling igen. Det händer egentligen en del på skolan idag som jag inte vill missa men känns mest sjyst mot dom andra att stanna hemma. Jag skulle inte vilja att nån annan i klassen kom med feber och smittade andra. Så hoppas hoppas jag kan gå imorn!! :)


Sen ringde Niklas på lunchen och berätta att han varit hos optikern och att han ska få glasögon! Han har ju haft ont i huvet och känt sig hängig av och till ett tag nu så han va på vårdcentralen förra veckan. Där trodde de att det va spänningshuvudverk men tyckte han skulle kolla synen också. Så det gjorde han idag och det visa sig att han har brytningsfel och behöver glasögon på heltid. Han sa att det va en upplevelse att testa ögonen och märka hur dåligt han sett :) så nu har vi snart glasögon bägge två. Snyggt par! Men är så glad att de hittade felet och hoppas att hans huvudverk släpper.

Puss och kram


Sunday

Hej!
Ligger placerad i soffan där jag har spenderat mest tid denna helgen. Så skönt att bara slappa :) Niklas har ju känt sig lite hängig så vi har kollat en massa på person of intrest och är nu inne på säsong 2.

Men jag har inte bara slöat idag. Drog iväg till gymmet vid 1-2 tiden. Det va helt tomt när jag kom dit men efter ett tag va vi typ 5 st. Det blev 4 km på löpbandet och sen lite armar och några sittups. Det blir mycket löpning nu för jag ska anmäla mig till statsloppet som är i slutet av våren. Det är 1 mil så behöver få upp konditionen en del.
Det är så skönt att jag har kommit igång med träningen för jag märker hur mycket jag gillar det. Jag gillar att använda kroppen och kämpa. Sen märker jag att jag får mer energi till att plugga och läsa när jag tränar några dar i veckan. Jag är nog gjord för att träna och jag tyckte det va jättekul med fotboll och sånt när jag va liten. Nu gillar jag mer individuell träning än lagsport. Det va så synd att min ätstörning gjorde att jag inte fick träna på länge så har inga muskler och kondition. Hade jag tränat hela livet hade jag nog vart i bra form nu. Bara att kämpa på och ha kul :)


Dagdrömmar..

Sitter och kollar hemnet på mobilen och drömmer mig bort en stund :) jag är bra på det. Ibland längtar jag såå mycket till vi skaffar hus!
Just nu är jag jättenöjd med vart vi bor. Jag älskar området, lägenheten, ja allt! Och jag gillar när vi fixar med lägenheten. Jag vet att vi kommer bo här ett tag och jag trivs jättebra med det :) Men jag vet också att nästa gång vi flyttar kommer vi flytta till hus. Det vill både jag och Niklas. Men det får bli när vi båda har jobb och bi behöver mer utrymme.


Men jag gillar att drömma mig bort ibland och hoppas att vi nån gång kommer hitta vårat drömhus <3 hustokig som jag är! Hihi

Puss och kram


Friday

Hej! Ligger nu i soffan hemma på Bellevue med godisf framför mig och älskling breve mig <3 ska snart sätta på en film också, men spörs väll om jag kan hålla mig vaken genom hela ;).
Idag har dagen varit lite upp och ner.

Vi hade första deltentan i stålkonstruktion i morse men jag hade glömt att anmäla mig till den:( så jag gick dit och chansade för om nån som anmält sig inte kommer så kan man få dens plats. Men alla kom så jag fick inte göra den :(. Men det kanske va lika bra för fick höra sen att den va svår. Så nu satsar jag på att göra den vid sluttentan istället :)

Sen skulle jag och Elin jobba projekt och då fick vi reda på massa nya grejer, att vi räknat fel och att lärarna lagt till fler saker till projektet. Vi som trodde vi va klara! Nej så lagom irriterade börjar vi sätta igång med vad som ser ut som ett evighetsprojekt med att ändra allt.

Men det gick förvånansvärt fort så det vi trodde skulle ta upp våran helg och hela måndag va klart ve kl.2. Haha smarta vi som skrev in allt på datorn från början så va det lätt att ändra. Då vart man på lite bättre humör :)

Hade sen tänkt att gymma lite efter skolan men då Jaqueline och hämta mig så körde runt på dom ett tag så hann inte träna :(

Nej nu blir det film :) så puss och kram


Endless vinter...

Hej! Även om det redan är onsdag så måste jag berätta om helgen :) va ute på tempel på nystartsfesten i fredags. Det va jättekul! Så roligt att va ute med Matilda igen :) och vi dansade till efter de hade stängt haha. Va hemma vid tre på natten. Sen tidigt på lördagen kom Lena och Ingemar och hjälpte oss med tapetsering av hallen. Det är inte klart än men påbörjat iaf och tapeten blir jättefin! :) de stanna hela dan och vi åt tacos och myste. Sen kom de på söndag med och greja, men inte lika länge.
Ser så mycket fram emot när hallen är klar.


Igår va jag på bio med Frida :) vi såg den svenska filmen Ego. Den va bra faktiskt :)

Och imorn ska jag och två till från skolan på studiebesök på en byggarbetsplats. Vi ska se på när de gjuter. Det ser vi fram emot.

Puss och Kram


Klagingdag

Tja!
Det blir kanske inte så kul för er att läsa ett inlägg där jag klagar på allt idag. Men om ni har haft en okej dag så kan ni ju läsa och så känns kanske er dag lite bättre :)

Det började redan 5.30 imorse när Zelda fick för sig att alla grejer på mitt nattduksbord skulle ligga på golvet och började putta ner dom en efter en. Jag försökte lite yrvaket att få bort henne men jag har ju världens envisaste katt! Sen såg jag på klockan stt det va 40 min till min klocka skulle ringa. Så jag ville sova de 40 min så bestämde mig för att nu skiter jag i detta, hon får härja som hon vil, jag ska sova! Men det gick ju absolut inte när det bara dunsar grejer hela tiden. Sen gick hon över till niklas nattduksbord och fortsatte där så niklas vakna. Han fick väll bort henne för hon lämna sovrummet. Men då hör jag hur hon börjar leka med nått i hallen, som också dunkar!! Man kan bli knäpp för mindre. Så idag när jag ska ut med Matilda ikväll så vakna jag 5.30, ingen bra början.

Sen så är det mycket kallare idag än igår. Tack för den! Kommer frysa ihjäl ikväll :(

Sen så kronglade det såklart på skolan så vi blev kvar till 4 :(

Nej nu måste jag berätta om det roliga som hände idag :) vi har fått en parkeringsplats med motorvärmare! Gött! Eller vi komer få, ska skrivas på lite papper och så :) vi har ju stått i kö till parkering sen vi köpte lägenheten.

Lite snygga teckningar jag rita på Elins Ipad när jag fick tråkigt på skolan :)