Lill-jul!

 
Hello!
 
börjar julstämningen infinna sig? 
 
Hos mig i alla fall :) sitter här hos svärisarna i min stora stickade cardigan som jag skaffa igår och så har precis bytt julklappar med varann. 
 
Vi fick en frukostbricka med ben. Precis som jag önska mig! :) så fin. 
 
 
Igår köpte jag även en julklapp till mig själv :) 
 
 
Precis! Ska börja prenumerera på glossybox :) det ska bli kul. Har vart sugen på det tidigare men det har känts som en onödig utgift. Nu känns det kul. 
 
Jag har även nu det sista kännt att jag behöver nog en hobby. Jag bara jobbar och sover typ. Det jag är lite sugen på är å börja dansa igen :) jag höll ju på med dans mycket när jag gick på musikskolan i Årjäng men har det lixom inte blivit mer. Nu saknar jag det. Så eftersom jag inte tränar på livskraft längre så skulle det vara ett kul sätt att röra på sig. 
 
Nu var det länge sen jag dansade så jag behöver gå en nybörjar kurs ;) så om någon känner till någon nybörjar kurs i dans i karlstad för folk som är 20 + så säg gärna till :) det behöver inte vara någon spec dansstil, men inte pardans. :P 
 
puss och kram 
 

2014-12-19

Snart, snart, snart är det jul!  :)
 
Bara lite jobb kvar så är jag ledig sen. Ska blir skönt :) Idag va sista dagen i Skövde för det här året.
Vi hade julbord med jobbet igår kväll så åkte först från Skövde vid 14 igår, va på julbord på kvällen och sedan tillbaka till Skövde kl 6 på morgonen idag. ;) haha. Lite fram och tillbaka men så fick det bli.
 
Julbordet va så trevligt :) precis som sommarfesten. Fick även en present!
 
 
Jag behövde i alla fall inte köra till Skövde i morse utan åkte med projektchefen. De flesta har tagit julledigt men jag fick följa med projektchefen(pc) och beställarens projektledare(pl) på några möten idag. Då säger man ju inte nej ;)
 
Dessutom blev pl lite sen så jag fick låna pc:s tjänstebil, en XC60 och köra och hämta honom. Vad är det med mig och chefer som kör XC60? som jag får låna? :) haha.
 
Mötena gick i alla fall bra och vi var färdiga till lunch. Jag hade på uppdrag av pc bokat bord för 3st på en restaurang till kl.12. Den restaurangen som var tänkt först var fullbokad så jag fick i uppgift att hitta något annat ställe att äta på. Hrm . . .  jag känner till absolut noll om Skövde. Men jag började jaga runt på google och bokade tillslut bord på restaurang Sällskapet. Detta visade sig bli en fullträff! Fint ställe och jättebra mat! :) Så där hade jag tur. Är ni i Skövde någon gång kan jag ju rekommendera det stället.
Efter lunch rullade vi tillbaka mot Karlstad. lagom lång fredag.
 
Tidigare i veckan hände det också roliga grejer. Vi hade glögg-kväll i bodarna på tis kväll och dagen efter så kom jag på att det är var 16:e dec på tis dagen. Den dagen min provanställning gick över till fast anställning, så här i efterhand kan man ju säga att anställningen firades med glögg-kväll.
 
Och GUUUD va jag skratta under glöggkvällen!!! jag skratta så tårarna rann :):):D:D Ibland har vi så sjukt kul.
 
Vi har även blivit bjuden på flera julbord av olika leverantörer så har knappt behövt några matlådor ;)
 
Julpyntat kontoret
Vi var även med på framsidan av tidningen i Skövde.
Puss och Kram!