Åska!!

Hejsan!

Hjälp va det åskade igår i Karlstad! Jag jobbade 4-10 på kvällen och regnet vräkte ner och det blixtrade runt mig. Det va inte allt för länge mellan blixtarna och smällen så det va inte så långt bort. Vissa av mina pensionärer va lite rädda men inte jag. Jag gillar lite när det åskar, och så satt jag ju i bilen och kände mig säker. Det va värre att det regnade så :(

I fredags råkade jag lämna balkongen öppen så Zelda passade på att hoppa ut och även fast jag såg det och sprang ut så fort jag kunde va hon spårlöst borta. Jag letade i drygt en timme men sen va jag tvungen att åka till jobbet :( Sen kom Niklas hem och började leta efter henne i skogen på andra sidan vägen och hittar henne efter 10 min! Stört! Men det va iaf tur att hon kom tillbaka :) Nikas räddar dagen.

Under helgen så har niklas morbror med familj kommit hit till Värmland från södertälje. Jag har inte hunnit träffa dem för jag jobbar hela helgen men imorn ska vi kanske till Sunne vattenpark med dom :) och så ska vi snart se nya batman-filmen som vi har sett fram emot länge nu.

 

Igår morse på jobbet såg jag två harar igen! Mycket närmare denna gången och dom inte alls rädda.

 

Puss och kram


Soliga karlstad

Hej! Hoppas ni har njutit av denna fina dag som jag har :) va ju ledig idag så passade på att sola, tog en springtur och läste bok. Nu på kvällen tog vi en cykeltur in till stan. Vi har tänkt göra det flera gånger men så har det vart dåligt väder och niklas blev sjuk och så men idag tog vi tag i det. Men vi va inte ensamma ;) Eftersom jag är relativt nyinflyttad i karlstad så tycker jag det är kul att cykla runt och se hela stan så idag cyklade vi till inre hamn och gick runt där och kollade på de fina lägenhetshusen. Sen skulle vi sätta oss på en uteservering och ta en dricka men det va ju så jäkla fullt överallt så det sluta med att vi satte oss på waynes på torget och fikade istället :) lika mysigt det. Måste säga grattis till mina föräldrar som har 20 årig bröllopsdag idag :) <3 Puss och kram


Båttur

Hejsan!
 
Nu är vi hemma igen :)
Älskling och joel håller på och spelar in radio så jag passar på att blogga om våran båtresa under helgen :)
Va ju fint väder och vi va bägge lediga för en gångs skull så niklas underbara föräldrar bjöd ut oss på en tur i deras båt. Den båten vi bodde på i två veckor förra sommaren när vi åkte Göta kanal med dom. Jag och Niklas känner oss ju som hemma på den båten nu.
 
De hade tagit båten till Kristinehamn så på lördagsmorgonen tog vi bussen till Kristinehamn och hoppade på båten :)
 
På bussen
 

Det va fint väder redan så vi fikade lite och sen kastade vi loss och började färden mot Karlstad.
 
Åkte förbi en massa fina hus på vägen ut ur kristinehamn :)

Är så häftigt att åka båt tycker jag för man saker ur ett annat perspektiv från sjön.
 
Ingemar va förste styrman . .
 
. . . och jag va andre styrman (med filten om bena). Eller var det tvärtom?? ;)
 

Skönt att sitta bak på båten med vinden i håret (och filten om bena) :D 
 
Mitt ute på vänern åkte vi in mellan några öar för att få lä nog att äta lunch. Där körde vi in båten "ända in i vassen", där va det helt vindstilla så vi käka korv med brö.
 
 
Lite bilder på hur det såg ut längs vägen och där vi stannade.
 

Fler än vi som valde att stanna här.
 
passade på att sola också.
 

och ta lite bilder såklart :D
 
 
Inför kvällen stannade vi till vid karlstads motorbåts klubbö. Där grillade vi, spelade kort och tog en prommenad runt ön. Vi låg där över natten. 
 
Jag vart överlycklig när jag hittade en gungande soffa xD
 
Jag under dagen. . .
 

Morgonen efter åt vi frukost och sen drog vi vidare mot Karlstads hamn.
Vi blir omkörda av en turbåt.
 

Karlstads gästhamn.
 
nybygget. Det va fint och varmt väder även idag :)
 
Åkte runt i inre hamn och tittade på fina båtar. Här är en.
 
Ingmar och Lena va snälla nog att köra oss nästan hem med båten. (fördel med att bo nära vänern). De släppte av oss i älven, i höjd med romstad ungefär så vi hade bara en liten bit att gå. Sedan dog dom vidare hemåt med båten.
 
Så tack så mycket för att vi fick åka med! Alltid lika kul :) och tur med vädret hade vi också.
 
Det va värre för mamma och pappa som skulle va i Italien nu men pappa åkte in på sjukhus (igen) bara dagarna innan dom skulle åka :( Tråkigt för dom för jag vet hur mycket dom har sett fram emot denna resan. Men men hälsan måste ju gå först.
 
Ha det så bra!
 
Puss och Kram
 
 
 
 

 
 

search you soul

Tja!
Idag är det måndag och jag är ledig :) fint väder är det också ;) Perfekt!
 
Idag har min föräldrar vart här en stund. Dom va i Arvika idag så då tog dom vägen om Karlstad och hälsa på mig innan de drog hemåt :) Riktigt trevligt!
Jag följde med dom på bergvik och sen åkte vi hem till våran lägenhet och fikade.
 
Provade nya singoalla, god va den :D
 
Och jag överaskade mamma med att ge henne hennes födelsedags present i efterskott. Lurade henne lite för hon trodde att hon skulle få låna min kamera men istället fick hon en egen :D en röd nikon coolpix. Jag tror hon blev väldigt nöjd :P <3
På fredag åker dom till Rom och då kommer kameran väl till pass. Jag vill se en massa bilder när dom kommer hem! Är såklart avundsjuk för jag vill också resa. Se rom såklart, men denna resan låter jag dom göra själva för dom åker ju för att fira sin 20 åriga bröllopsdag! <3 Hoppas dom får en jättebra resa :)
 
Är ju inte hemma i Årjäng så kunde tyvärr inte ta kort på deras bröllopskort så det får duga med bilder från när jag va liten :P om bilderna är från mitt första år så är det ju iaf samma år som dom gifte sig.
 
mamma
 
pappa
 
sen så har jag hittat en låt. Det är med gruppen pros & cons, en acapellagrupp. Inte riktigt min musik egentligen men fastnade så för texten. Den får en verkligen att fundera på vad som är viktigt i livet. Är det verkligen hur mycket och dyra grejer vi har? Låten är väll lite ett hån mot dagens samhälle men på ett bra sätt :) Men får fundera. Låten heter "Allting går så bra för oss". De sjöng den på skansen.
 
Nej nu ska jag fortsätta laga mat. . . . idag blir det kyckling, ris och currysås :)
 
Puss och Kram

You said we would die together

Hejsan :) nu har jag tid att blogga igen efter en hela av jobb. Även fast jag gillar mitt jobb mer och mer och trivs jättebra så är man trött efter en vecka :) speciellt när man jobbat hela helgen. Det sköna med denna veckan var att jag mest jobbade kväll så fick många sovmornar ;) gött!

 

Fast ibland tror jag att jag jobbar på en djurpark :P såg ju en hare på rud här om dagen och idag när jag körde runt på villaområdet på kroppkärr så gick två rådjurs kid över vägen och in bland husen :) såå söta!

Och på tal om djur så fick min mosters katt ungar igår. 5 st små söta ungar i olika färger :) har tyvärr inte träffat dom utan bara fått denna bilden av min moster.

 

Sen så träffade jag ju matilda och massa andra tjejor här i veckan och vi gjorde hemma gjorda Langos :) vilket jag tycker vi lyckades superbra med :P Lägger upp en del bilder på det :)

 

 

 

 

Och en bild på Niklas nya pryl i bilen. Vet inte om jag visat den i bloggen redan :/ men men jag använder den ganska flitigt jag med. Bra att ha grej ;)

 

Igår när jag åkte från jobbet fick jag se denna regnbågen och va tvungen att kort för att bevisa för Niklas :P

 

Och till sist en bild på Lita ;) Puss och kram


Imagine

Bra låt och bra video :)
 
 

Haren

Denna lilla krabaten sprang runt på rud när jag jobbade igår :) fick inte så bra bild men det är en hare.


happenings :)

Tjenna!
Här kommer en summering med en del bilder så håll till godo! :)
 
Sista veckan innan Niklas skulle börja jobba igen kom hans morbror från Södertälje och hälsade på :P Jättekul att träffa dom. Då blev det lite utgång ;)
 
 
Jag jobbade en del när Niklas hängde med sin morbror men när jag väl blev ledig i två dar så vart jag sjuk och fick sjukskriva mig en dag :(
 
Aldrig kul å va sjuk!
 
Men vi har börjat få tomater på våran balkong! :) Jättekul tycker jag som typ aldrig lyckats odla nånting utan mammas hjälp :P haha just nu är dom små och gröna men vi hoppas dom blir goda.
 
 
Mina sötisar <3
 
(ännu en iphonebuggad bild som inte grå att vrida)
 
En eftermiddag tog jag och älskling en cyckeltur in till stan och åt glass på torget :)
 
god glass . . .
 
. . och fin utsikt.
 
och så idag:
 
mina oranga naglar :)
 
Jag och Älskling tog en shopping tur.
 
Jag köpte två linnen och solglasögon. Fast solglasögonen va trasiga såg jag när jag kom hem så måste byta dem imorn :( typiskt.
 
 
Älskling köpte shorts och t-shirt :) snygga va?
 
och nya handdukar till toan. Jag vet att de ser stora ut men det är sånna man torkar händerna på :P
 
Sen åt vi god mat på uteserveringen :)
 
 
Hoppas ni njuter av sommaren lika mycket som vi gör :)
 
Puss och Kram

how many times can one heart break . . .?

 
 
<3
 
 
Vet inte vart jag ska börja, vet inte vad jag ska säga.
Allt känns så overkligt! Jag förstår det inte. Jag kommer aldrig fårstå varför du gjorde det.
Varför du försvann.
Min mamma är arg på dig och jag förstår henne.
Men jag kan inte vara arg på dig.
Jag hoppas du har det bättre i himlen än vad du hade det här.
Jag hoppas du tittar nedåt nu och ser allt detta.
 
Vi bryr oss och du visste om det, så varför brydde inte du dig?
 
 
Tänder ett ljus för dig nu för nu är du en ängel.
 
Vila i frid!