Vår snart?

Lite inspiration till vårgarderoben :) 
Jag kommer väll inte kunna köpa allt men kul med lite inspiration ;) 

Här är några plagg jag gillar. 













Samtliga plagg kommer från Halens katalogen och är tagna med min mobilkamera ;) 

Puss och Kram 

Never ending story...

Trevlig söndag! 

Sitter nu i soffan med älskling och ser på en dokumentär om steven hawking. 

Vi fick besök av mina föräldrar en kort stund idag. De har vart i karlstad sen igår. Mamma ringde mig vid 2 igår med lite panik, de skulle på 40 årsfest på kvällen och hon visste inte vad hon skulle göra med sitt hår! Haha :P så jag fick boka en tid hos en frisör i karlstad åt henne. Jag bara valde en frisör på måfå och sen visa det sig att hon som klipper mamma va kompis med Erik och va med han till Ecuador!! Är världen liten eller?!? :O

Eftersom jag va med tidigare när de köpte kläder som de skulle ha på festen och jag hade fixat en klipptid till mamma så ville jag veta hur snygga de blev ;) så anlitade min egna lilla paparazzi (aka Johan Västsäter) att ta bild på dom under kvällen så jag fick se. Haha :D 

Festen va på ett hotell inne i stan så de flesta övernattade där till idag. Så idag innan mamma åkte till årjäng och pappa till kristinehamn så kom dom förbi och fikade. Så trevligt! :) bara träffa dom och få höra allt om festen. 

Nu är jag laddad för en ny vecka med plugg :) 


Mina fina föräldrar :) <3 

Puss och kram 

Suget kommer med snön

Åhh jag tror jag är den enda som säger detta. Äntligen snö! 

Har saknat vintern i år. Visst är det skönt att slippa frysa så mycket men jag älskar ju snö så har saknat det. 

Tycker ju om att vi i sverige har 4 årstider. Jag skulle inte vilja ha varken vinter eller sommar hela året runt :) 

Mest saknar jag att få åka bräda!! 


Kanske för att min bräda är så snygg ;) 

Hade hoppats på lite skidor och snowboard åkande i vinter men det verkar svårt. 
Hoppas på det bästa. 
Ha en trevlig helg :) 

Puss och kram 



På G!

Tjabba! 

Här är en tjej som är nöjd med dagen :) 
Drog igång med träningen idag, härligt! Bestämde mig imorse för att träna idag så tog med mig grejor. Under dagen bokade jag in mig på ett bodybalancepass kl.16.30. 

Vi hade lite att göra på skolan sen kunde vi dela på oss och plugga på det vi ville, en del drog hem redan vid 1-2 men eftersom jag hade bokat träning så stanna jag kvar på uni och fick en massa skolarbete gjort. Tog det lugnt och räknade i mitt eget tempo. Och när det va tomt i datasalen satte jag på musik på mobilen som piggade upp. 

En lång dag men väldigt skön. Fått mycket gjort utan att stressa. Och så kul å börja träna igen! Har ju inte tränat nått under jul och innan jul va jag först sjuk ich sen hade vi massa skolarbete så har ju typ inte tränat på hela december. När vi va frista drog jag och Elin en springrunda där innan jul men det va nog lite å ta i efter förkylningen med 8km för sen va jag förstörd i flera dar. Mådde illa och träningsverken satt som berget. 

Men lite bodybalance idag va perfekt. Va ju stelare än jag brukar och det va jobbigare än vanligt men det berodde dels på att passet är lite tuffare och på att jag inte rört mig på ett tag. :) 

Men nu är det bara att köra på. Massa grit och annat skoj framöver med mina brudar! :P 




Puss och Kram 

Blrjar bli nervös fast jag vet att det kommer ordna sig

2014.... Vart ska jag börja? 
Ett år som jag har sett fram emot väldigt mycket, året som kändes så långt bort men som redan är här. Året då jag kommer vara klar med min utbildning. 


Ändå känns det lite annorlunda nu. Det jag har sett fram emot hela hösten känns plötsligt lite skrämande. Mitt I allt det roliga. Har tänkt hela hösten: "nu går jag sista året!" " till sommaten kommer jag ta min examen" "sen kommer jag börja jobba" "va skönt det ska bli" "va roligt det ska bli" "det här året kan inte ta slut fort nog!" Jag känner fortfarande mycket av det där men det har dykt upp nya tankar och känslor som tär på mitt självförtroende något. 

Efter 3 år på universitet så har jag verkligen kommit in i det, jag vet hur det funkar och vad som förväntas av mig. Det är en vardag och en fast punkt i tillvaron. Även om jag ser fram emot att jobba kan jag inte sluta tänka på att jag lämnar något som är tryggt för att hoppa ut i nått okänt. Det här med trygghet är något som är viktigt för mig. Jag har trivts så bra med utbildningen, skolan och mina klasskamrater och nu ska allt ryckas upp. Lite sorgset ändå. 

Sen det där jobbet som jag va så säker på att få efter sommaren känns inte alls lika säkert längre. Tänk om jag inte får nått jobb? 
Jag hade ju min plan klar. Vad hände? 

Jag är dock ganska säker på att ett jobb av någon form borde jag hitta. Sen kanske det inte blir mitt drömjobb eller det jag hade tänkt mig, kanske inte ens i byggbranchen. Vem vet, men ett jobb tycker jag att jag borde hitta. Och om jag mot förmodan inte skulle få nått så kommer jag söka några kurser att läsa extra på univetsitetet medan jag letar jobb. Det är min plan B. Så egentligen kommer jag ju inte stå där i juni utan nån som helst aning om vad jag ska göra, men den här tveksamheten mot min så självklara plan smyger sig på mer och mer ju närmare sommaren vi kommer. 

Är väll nervös och det är så typiskt mig. Alltid vid "första gång"-are! Hatar att göra saker för första gången! Vill ju kunna nått riktigt bra innan jag gör det. Vet ju att det inte funkar så, nån gång måste vara den första. Men jag tycker inte om det. 

Kommer väll säkert ändra känsloläge flera gånger under våren men det är så här jag känner nu. Jag är på väg mot något spännande och skrämmande. 




2014

Orkar inte skriva så mycket så här kommer ett bildregn från nyår! 


Naglarna :) 


Välkomstdrinken som smaka melon :) 


Jag och min skummis! <3 


Glömde tyvärr ta kort på förrätten men här är varmrätten :) 


Och efterrätten :) mums! 


Hela gänget! :) synd att jag täcker Erik men va enda gruppbilden jag fick. 

Elin och Ebba va så fina i sina hattar :) Tack allihopa för en trevlig nyårsafton! 

Gott nytt år!! 

Puss och Kram