Bekännelsen

Hej!
Va härligt väder det är nu!
Jag och Niklas låg ute och solade en stund tidigare idag. Jätteskönt!
Då läste jag ut denna boken som jag har hållit på med ett tag.
 
 
Jag tycker John Grisham är jättebra fast jag inte har läst så många av hans böcker.
Bekännelsen gillade jag. Den handlar om dödsstraff vilket jag tycker är ett intressant ämne. Han skriver även mycket om rättsystemet i USA som jag också är intresserad av. Nu är ju inte boken en sann historia men man får ändå en inblick i hur det går till när någon är dödsdömd. Man får även se hela processen ur olika personers perspektiv: en advokat, offrets familj, den dömdes familj, den dömde, en präst och flera. Sen kan jag ju säga att jag hoppas att det inte går till så här i verkligheten :) Men jag kan verkligen rekomendera boken till andra som är intresserade eller vill veta mer om dödsstraff.
 
Vi åt pannkakor idag :) Mums!
Kan ju bara säga att min älsling gör världens godaste pannkakor :) bara så ni vet.
 
 
Lita och Zelda förut på balkongen när vi solade :)

Puss och Kram

hemma igen

Hej!
Nu är vi hemma igen efter en helg i Årjäng :) En mycket rolig helg.
Fast fredagen började ju med att vi firade midsommar i Norsbron hos Niklas familj. Jättetrevligt! :) och fint väder va det. På kvällen drog vi vägen om Säffle och sa hej till Jaqueline och lämnade en studentpresent och sen vidare till Årjäng.
 
På lördag var det fullt kalas. Vi firade Eriks student och födelsedag. En massa folk kom och vi hade jättekul! :P På kvällen tog jag med mig min kära bror ut till min bil och satte batteriet på laddning. Sen körde jag bil och fick träffa Amanda :)
 
På söndagen sa jag hej då till farfar som åkte hem till Borlänge igen. Dom kom till Årjäng på fredagen. Sen åkte min familj och städade ur Eriks lägenhet i Arvika medan jag och Niklas tog en tur ut i skogen och kolllade till min bil.
 
Batteriet va laddat så vi startade upp den. Bilen fick flipp och satte på varningblinkers av sig själv men det försvann till slut och då drog och tankade den lite och fyllde luft i ena bakdäcket. En trevlig liten tur med min pärla :) Saknar den ibland. Man har ju alltid ett speciellt förhållande till sin första bil. Ska ta hand om den lite bättre. Lycktorna fram måste fixas.
 
Har tyvärr inte så mycket bilder från helgen men kan ju lägga upp en på min bil ;)
 
Puss och Kram

Lita på rymmen!

Tjenna!
Nu har jag jobbat klart för denna veckan :) så imorn på midsommar afton ska vi va hos Niklas familj i Norsbron hela dan och sen åker vi till årjäng på kvällen för på lördag firar vi min bror. Vi stannar i årjäng till på söndag för jag jobbar igen på måndag :)

Igår va en händelserik dag. Jag va hemma några timmar mellan mina arbetspass och då lyckas våran lilla Lita rymma. Vi tror hon klämde sig ut genom fönstret på sovrummet. Så vi började leta efter henne direkt. Gick flera varv runt Bellevue och ropa. Gick runt med mat och försökte locka fram henne men nej. Tillslut va jag tvungen att åka tillbaka till jobbet så Niklas fortsatte leta. Till slut satte han upp lappar och ringde polisen. Kanske låter som vi va lite väl oroliga för en katt men eftersom hon är innekatt va vi rädda att hon skulle gå så långt att hon inte hitta tillbaka. Jag va absolut inte orolig för att hon inte skulle klara sig utomhus för det gör hon galant. Tillslut kom hon iaf ur buskarna under balkongen och vi kunde pusta ut :)
Himla katt!

Puss och kram


Ingen väntan....

Tja!

Måste bara visa bilden som jag hitta på facebook och som jag skickade till min mamma :)
Den texten stämmer så sjukt bra in på mig och mamma.

Jag är nämligen super dålig på att leta. Hur man nu kan va det, men jag är verkligen dålig på det.
Jag kommer ihåg hur det va när jag bodde i årjäng. Jag letar inte efter saker så ofta för jag vet oftast vart jag har lagt det men när jag väl letar så sluta det alltid med att jag ropa " MAMMA, vart ligger den? " och så kommer mamma och letar så som man ska, alltså lyfter på saker och så. Och så hittar hon det! Helt otroligt.

När jag letar går jag runt och kollar bara på ytan överallt, jag ska leta bra länge innan jag börjar lyfta och flytta på saker. Haha :D ja nu vet ni en av mina svagheter ;)

 

Sen så vart inte väntan så lång :) Jag skrev ju igår att vi hade köpt något men jag tänkte inte visa vad det va än. Trodde det skulle ta några dagar innan det vart klart men så kom jag hem efter jobbet idag så hade Niklas fixat det ;) Vilken bra fästman jag har! <3

Se så bra det blev! :) Duktig Niklas är. Nu ska vi bara ha något uppsatt mellan bokstäverna så är sovrummet klart.

Det ser ganska ljust ut men i verkligheten är väggen mörkare än det ser ut på bilden :)

Vad tycker ni?

 

Puss och Kram


I'll be ok

Hej! Jag och älskling va på bergvik idag och köpte något till lägenheten :) men jag ska inte avslöja vad det är utan ni får fundera lite så avslöjar jag senare när allt är fixat ;) hihi

Jag har precis suttit och läst i tidningen Ikon som jag får på posten ibland :) Mycket intressant läsning faktist som gör att man börjar tänka lite.

Puss och Kram

 

"- Det är något att leva efter, en Gud

som älskar mig. Jag skulle inte

kunna tänka mig ett liv utan honom.

Även om Gud inte finns skulle jag

inte förlora på att tro, det ger mig

en mening med mitt liv. "

 


ohh happy day . .

Hejsan!

Nu är jag hemma i storstan igen efter flera dagar i Arvika och Årjäng :D Men det har vart så kul. Men det blev en dag mer än jag hade tänkt.

Min lillebror tog ju som sagt studenten så vi kan väll börja på torsdagen.
Jag och Niklas gick upp och började göra oss i ordning för vi skulle vara i arvika kl.2 och min bror skulle komma ut kl.3.



Jag vet att bilden är på sidan men det är för att min iphone och niklas dator inte riktigt sammarbetar så det gick inte att vrida bilden. Jag gav upp tillslut :)



Köpte nya örhängen här om dagen :) Alla dessa för 49 kr på hm.



och då måste jag ju passa på att visa mitt smyckeskrin som jag älskar! Fick det av mamma och pappa i julas. Innan det hade jag smycken överallt i sånna där små askar som man får dom i. Ingen ordning alls. Va ju jättejobbigt att gå igenom alla askar varje gång och inte komma ihåg vilka smycken jag har. Nu ligger allt i smyckeskrinet så det är bara att öppna och bestämma vad man ska ha. Superbra!

Sen åkte vi till Arvika, Niklas hade tagit ledigt från jobbet. Vi mötte mamma och mormor vid eriks lägenhet för pappa körde camaron. Så gick vi till Eriks skola och där hade det redan börjat samlas folk. Det kom fler och fler från våran familj. morfar, moster, farbror, ja massa.

Över utgången där studenterna skulle springa ut fanns en stor båge av gula och blåa ballonger. Och när studenterna hade sjungit släpptes alla ballonger iväg upp i skyn. Detta försökte vi ta kort på men lyckades inte tyvärr :(



Här
är en glad student iaf :) Ja det började ju regna innan dom kom ut så alla stod med paraplyer men när de väl sprang ut så hade det typ slutat regna.



Han fick stipendium också :) stolt syster *



Kram från moster <3



Massa blommor!



Skylten. Lite lik min bild ;) Jag tycker inte han har förändrats så mycket sen bilden togs :P haha eller?

Sen var det dags att åka camaro. Syster kör :) Såklart. Vi hade lite problem med att få ner caben så fick åka uppcabat i början.


Storasyster fixar :)

När vi stannade efter några raggar och skulle fixa caben (hade ju med två fordonselever och en byggare i bilen så att få ner caben borde vi ju klara) då märkte jag att hela tiden när vi har försökt få ner taket så har jag trycket knappen uppåt istället för neråt som man ska. Så jag har hållt på och köra upp taket hela tiden istället för ner :O oops! Duktigt Linn!

Men sen kunde vi åka nercabat hela kvällen :)
Niklas åkte hemåt vid 9 för han skulle ju jobba på fredag. Jag va kvar i arvika till halv 3 på natten. Då började min färd mot Årjäng för jag skulle ju vara med när frida sluta 9an dagen efter. Såg två älgar efter vägen den natten och va hemma halv 4. Då var det redan ljust igen.

Fick sova 4 timmar sen var det bara att gå upp igen. Då var det ingen ström i hela Årjäng. Perfekt.
Jag och pappa tog oss ner till skolan. Han skulle titta på "sina" barn när dom tog examen och sen kom han också till Frida. Strömmen kom tillbaka under tiden vi va på skolan.



Snyggingen! :)




Va tvungen att ta med denna bilden också för jag gillar pappa i bakgrunden :D haha

Sen gick jag hem och sov lite mer och pilla på mamma nya ipad som hon fått av kommunen.



Hängde lite med pappa tills det va dags att dra till Arvika för Eriks bal.


Tog lite bilder på camaron som vi lånade både till min student och Eriks. Tack så mycket Fredrik!



Erik och hans fina baldejt :)


Kortegen i stadsparken





så fina så :)

Sen kollade jag även på Solbergas kortege men tog inga bilder på den.


Min skola ett år senare. Inget har hänt.



Sen körde jag runt på sköna folk hela kvällen och sov i brorsans lägenhet.



lördag tog jag tåget till Karlstad. Gjorde egen pizza med Älskling och kollade på Alien 1 och 2 med hans bröder.

Idag är det söndag och vi tvättar för fullt. Imorn börjar Niklas sin semester så vi hoppas på fint väder och sen börjar jag jobba på tisdag :)

Ha de så gött!

Puss pch kram  


Student 2012

Hej!
Ja det är ju inte mig som rubriken syftar på för jag tog ju studenten förra året :) men jag saknar dom dagarna :(
Nej nu är det lillebrors tur att ha sjukt roligt i några dagar då allt kretsar kring honom :) det har alla förtjänat efter 3 år!
Har går ut imorn då men jag tänkte inte blogga imorn så skriver det idag istället så kommer det nog bilder efteråt.
Det va kul att Niklas fick ledigt imorn också så han får va med :)
Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig imorn :/
Ser en massa bilder på glada studenter och vackra balklänningar över allt nu, typ fb svämmar över ;) men man blir glad av alla bilderna och man saknar studenten sååå. Så till alla er som tar studenten nu: Njuuut! Det går så sjukt fort de här dagarna och allt händer. Men det handlar om er så njut allt ni kan :)


Så imorn åker vi till arvika och sen årjäng. Sen stannar jag i årjäng till på fredag för att fira Frida som slutar nian :)

Puss och Kram


the things we owe . .

Hej!
Blir ett litet inlägg idag med :)
Vi har precis sett sista avsnittet på game of thrones säsong 2. Nu är det bara att vänta över 300 dar på nästa säsong :(

Men vi åt god mat i alla fall. potatisgratäng med persilja från våran balkong, fläskfilé och sallad.



Idag va vi ute på en liten shopingrunda, hittade inte allt men lite. Köpte en grej åt mamma med.



Nya tillskottet på balkongen.



och lite nytt i hallen.

Puss och Kram

those summerdays . .

Hej!

SOOMMARLOOV!! :D:D

Va bara tvungen att börja där :) haha. Kan inte fatta att ett år redan gått. Helt sjukt! Men så är det. Jag gjorde den sista tentan igår så nu är jag ledig.

Idag har jag mest slappat. Låg ute i solen och läste i flera timmar och sen gick jag ut på en prommenad för jag va så rastlös och ville fördriva tiden tills Niklas kom hem. Tänkte bara gå en kort bit runt kvarteret eller nått men det slutade med en långprommenad på nästan en timme! :) I foppatofflor! AJ säger jag bara.
Jag gick hela vägen ut till göteborgsudden.


Jag vet att den lilla avstickaren ser knepig ut men det var för att jag följde en väg först istället för stigen ut till udden men efter en stund ändrade jag mig och gick tillbaka och genom skogen istället.

Va ju jättefint väder så jag bestämde mig för att gå ner och känna på vattnet.
Känns som man bor på landet när man går där.



Såg en ekorre och en hackspett på vägen genom skogen, det är sånt man bara ser när man går själv i skog och mark.  När jag nästan va framme tog jag av mig skorna. Gick på stenar, kottat och barr och fick nästan flisor på träbron men vad gör väll det när man får gå barfota. Jag älskar att gå barfota, vill göra det överallt. Så skönt!



Det va inte varmt nog så jag ville hoppa i och bada i vänern men doppa fötterna va skönt :)

Sen på vägen tillbaka gick det inte så fort för då plockade jag blommor längs vägen. Blev som ett litet barn igen när jag hittade smörblommor, hundkex och lupiner.
Nu står det en fin bukett på vårat köksbord :)



Nu får ni ha en skön kväll för det ska jag ha :) Niklas kom hem med godis, chips och dip. Mums! och så kommer min bror hit en stund.

Puss och Kram


I challange any one who says the word isn't beautful . . <3

:)

Blev glad när jag kom hem idag och såg att jag hade fått ett paket i brevinkastet :) Beställde grejer till mobilen i fredags och dom kom redan nu fast det kunde ta 7 dar så jag blev nöjd. Men när jag öppna visade det sig att det bara var pärlan och displayskyddet. Skalet kommer senare i ett separat paket :)



ha det bra!
Puss och Kram

I wanna stand with you on i montain . .

Tjenna!

Sitter på skolan och har precis skrivit klart veckans projekt så det ska bara bedömmas senare idag :) Kom på att idag är näst sista dagen på skolan för mig :) jippi!

Nästa vecka har jag bara en tenta på torsdag sen är det sommarlov!!
Fast så mycket ledigt blir det inte :( Har inte fått nått schema från jobbet än men kollade på schemat som ligger där och jag ska jobba i alla fall nån gång varje vecka från vecka 25 till vecka 32 typ. Kanske var en vecka eller nått som jag va helt ledig. Men men, jag är så nöjd över att jag fick ett jobb över huvud taget så jag tänker jobba så mycket jag kan :) plus att jag få pengar då också ;)

Igår kom pappa förbi en stund på skolan :) Jag hade ju glömt att han skulle till karlstad på torsdagen men som tur va så hade vi bara bestämmt att han skulle höra av sig så skulle vi ses om vi kunde ses. (jag vill alltid träffa mina föräldrar när de väl pallrar sig hit till karlstad, om det så bara är 10 min) Så vart det denna gången. Jag satt med en klasskompis på skolan och räknade på vårat projekt när pappa hörde av sig. Kunde ju inte bara lämna henne där och dra så jag sa till pappa att han fick komma till universitete om han ville :) och det ville han. Så jag mötte honom utanför biblioteket och så tog vi en rundtur på univeritetet. Va så kul att träff han <3


Har bilden i min telefon, så har med dig vart jag än går <3

Förra helgen hade vi en ny tjejkväll kan man säga ;) Fast vi blev fler denna gången, va 7st hemma hos mig tror jag. Vi va hemma hos mig först och gjorde egen pizza :) Sen drog vi in te stan, mötte en tjej till och gick på nöjes. Bild på oss alla finns på Matildas blogg. Jättetrevlig kväll! :) Synd att jag va tvungen att dra hem tidigt :(
Är så glad att vi tjejer i klassen har kommit så nära och att vi kan träffas på fritiden och har så kul ihop. Så var det aldrig i Arvika. Men det är nog delvis mitt eget fel. Men jag fick aldrig den kontakten med någon i klassen i arvika. Visst vi va väll vänner men vi träffades nästan aldrig på fritiden. Därför va jag så inställd på att det skulle vara svårt att få kompisar på universitetet och jag skulle få kämpa för att få några. Men så har det inte alls varit, jag fick kompisar direkt. Det va så jag trodde det skulle bli när jag flyttade till arvika, att jag skulle få nya kompisar direkt, men när det inte var så lätt att få kompisar som jag hade trott så blev jag mer blyg, tyst och stängde in mig i mig själv. Jag skyller absolut inte på min klass i arvika, dom va en jättebra klass. Det blev bara inte bra på nått sätt. Mestadels mitt eget fel kan jag tro, jag skulle ha öppnat mig mer. Men det va svårt.
Nu när jag började på universitetet var jag beredd på samma start som i arvika men istället blev det så som jag hade drömt innan gymnasiet. Det är jag väldigt glad för :)
Och så har jag ju alltid Niklas såklart<3



Nej nu börjar detta bli ett långt inlägg känner jag ;) Får sluta nu.
Ha det gött!

Puss och Kram