Dagens utmaning avklarad

Har verkligen utmanat mig själv idag. Vilket var kul och lärorikt. 
Jag fick för ett tag sedan frågan om jag ville hålla i en utbildningsdag tillsammans med en kollega. En internutbildning om BIM och andra digitala verktyg. Eftersom detta är ett ämne jag tycker är intressant, kul och där jag känner mig mest hemma så kände jag att det va en perfekt utmaning för mig. 

Kände att min kunskap tillsammans med kollegans borde räcka. Då återstår presentationen. Vi fick en heldag att dela upp mellan oss, så jag fick eftermiddagen. Och idag va det dags :). 

Något jag sett fram emot och samtidigt våndats lite för. Jag tycker ju inte om att stå och prata framför folk men samtidigt tycker jag om att lära ut och prata framför folk är något jag kommer behöva göra mer så det behöver jag helt enkelt träna på. Så detta fick bli en del av min träning :) utsätta mig själv för lite obehagliga situationer för att bli bättre. 


Och jag tycker faktiskt att jag blir bättre. Bara tanken på en presentation kunde ge mig ont i magen förr. Nu ställer jag iaf upp med tanken att det ska bli kul :) sen är det alltid nervöst i början men ju längre jag står där så blir jag mer och mer bekväm. 

Vi körde en del övningar också jag fick välbehövliga pauser när fokus flyttades från mig. Sedan va kollegan där och stöttade hela tiden :) tryggt. Ifall jag skulle glömma något. 

Sedan fick jag bara höra positiva reaktioner dagen innan från folk som skulle vara med kursen så de har ju tydligen förtroende för mig :) även VD:n uttryckte förtroende för mig. 


Nu är dagen över och jag är nöjd med min insatts :) det gick bra. Kab självklart bli ännu bättre men helt klart godkänt förstagångs försök.