270809

Tjenna!
Har vart ledig från skolan nu i två dagar på grund av en förkylning. Eller åtmindståne tror jag att det är det jag har haft, och hoppas det :S   Man hör så mycket om svininfluensan nu så jag trodde nästan att det va det, eller typ halsfluss eller halsböld eller nått annat. Har haft så jävla ont i halsen så du anar inte! Det har kännts som knivar i halsen varje gång jag sväljer och inte hjäpte halstabletter heller. Så nu har jag provat alla huskurer, te, honung mm. Idag känns det bättre och jag har ingen feber längre så förhoppningsvis så får jag sova inatt. 
Har fått en massa Krya på dig - sms och det hjälpte nog :) Hoppas jag orkar med folkrace i helgen och sen har simon konfirmation på söndag. Grattis till han! och lycka till Keith på folkracen. *Vi stöttar varanndra när det är svårt, vännen*

              
I really do care about you, so pleas don't fall in love with me


Puss och Kram

240809

Hej sitter här och lyssnar på musik och väntar på brorsan så jag passar på att blogga lite.

Måndag igen. . det är nog för att ge en depression. :S  redan läxor och nya ämnen. Det tar aldrig slut.  Men helgen blev över förväntan i alla fall. Helgerna gör att jag överlever resten av veckan till nästa helg.  Jag säger bara: det finns inget bättre än vänner! Älskar er över allt annat! Ni får mig alltid att skratta och glömma mina bekymmer för en stund. Finns alltid här för er!

Resan till Arvika var lätt galnast och roligast. :D Tack mina babies<3

Nu har jag börjat tröttna på utseendet på min blogg och vill ändra på den men vet inte hur jag vill ha det. Jag får tänka lite till och tar gärna emot förslag och tips.  

Nej nu ska jag ägna en stund på spotify och hoppas att brorsan kommer snart. Vi ska se på Ice Ages 3 hihi


Puss och Kram


180809

Redan Augusti och skolan börjar om 2 dagar. Panik! Jag vill inte börja skolan igen, sommarlovet har vart så himla skönt. Vill inte att det ska va slut. Inte än. Så nu är jag tillbaka i Arvika, har fått ny granne me: Min bror. Jaja det blir nog bra. Lite konstigt bara.
Rättvik var jättekul. Jag fick åka med Pappa på stripen, såg en massa fina bilar och E kom dit och överraskade mig. E ja . . . hm . Det blev som det blev kan man ju säga. Men jag vet att det är bäst så här och vi är ju fortfarande vänner. Hoppas du vet att jag fortfarande bryr mig om dig och kommer aldrig glömma tiden vi hade. 
Gud vilket sommarlov! kanske inte så mkt sol och bad nu på slutet men mer häng med kompisar. Härligt! Många filmkvällar och lite party. Jag har kommit mycket närmarre vissa kompisar och väldigt glad att jag har dom och försöker hålla kvar gamla kompisar så gott det går, hittat tillbaka till en gamal vänn också.  ska lägga upp bilder från sommaren men just nu sitter jag vid brorsans dator så det får bli en annan dag.

Soliga Kramar och Pussar

Ego . .

Nu är jag hemma från Rättvik. Tänkte egentligen blogga under tiden jag va där men som vanligt hade jag annat för mig.
Matida kom tyvärr inte dit men det va kul ändå. Finns ju andra roliga filurer att skratta åt :D och mycket fina bilar. Sen fick jag åka med en runda på stripen  så det blir te att ha egen bil å köra där nästa år :D  




Jag är väldigt lessen att det blev såhär men det finns inget annat att göra. Jag vill verkligen inte såra dig men det måste bli såhär vare sig du vill det inte för jag klarar inte mer. Det finns inget du kan göra eller säga för att jag ska ändra mig, älskling.