Den 23 december

Hej hej!

Hoppas allt är bra! Jag har lämnat de Värmlänska skogarna och dragit till Dalana för att fira jul hos farfar. Vi kom hit i förrgår men jag har inte orkat skriva. Sen hade vi grötkalas i söndags. :) Fick se en fillm som mina föräldrar och deras kompisar gjorde när de va runt 20 år. Eller iaf delar av den. Guud va kul det va! :D va vi skratta. Pinsamt för dom, men det är faktiskt väldigt roligt att se sina föräldrar när de va unga. Och jag va faktiskr med me en liten snutt. Jag va typ 1 eller 2 år. :) 

Men nu är jag i alla fall hos farfar och hans fru. och min halvfaster är här. Mysigt! Nu blir det att bara ta det lugnt och äta mycket mat i ett par dar. .  

Jag har tänkt på det hur många som säger att när det är jul så är man hemma och de skulle aldrig klara åka bort på jul.  Jul = hemma liksom. Men för mig är det tvärtom. Jag skulle nog inte klara av att va hemma på jul. Jag är van att va nån annan stans och ha en massa folk runt mig hela tiden. Skulle inte klara en jul ensam hemma med bara mamma, pappa och brorsan. Så förra året trodde vi att vi skulle bli tvungna att fira hemma men då åkte vi till kusinerna istället och det va nog tur. Så konstigt det kan va. Det är som är otänkbart för någon är helt normalt för någon annan. :)

Ja men nu får ni ha en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!! <3 




Puss och Kram

161209

Way is love allways feels like a battlefield?

Bara två dagar kvar till lovet. Längtar! Idag har jag mycket att göra så det blir ett kort inlägg. Måste lämna tebaka filmen vi hyrde igår, Änglar och Demoner. Uppföljaren på DaVincikoden. Den va bra faktiskt. :) 

Det känns bra när jag har fått säga till dig hur jag känner. Trots att jag har gjort det förut och todde att du visste. Det vet att jag bryr mig om dig och du betyder mycket för mig men inte på det sättet som du vill. Du har varit en stor del av mitt liv och det vill jag fortfarande att du ska va. Jag kan finnas där för dig men jag kan inte bli allt för dig. Dels för att jag inte litar på dig. Du behöver inte älska mig, bara du finns där för mig, det räcker för mig. <3

Puss och Kram


151209

Hallelåja!

Drog med brorsan ner på stan och köpte de sista julklapparna idag. Skönt att det är fixat! :) Jag brukar ha STORA problem med att komma på vad jag ska ge folk i julklapp men i år har idéerna ploppat upp hela tiden. Sista veckan nu då. Skönt! Fast i helgen blir det nog stressigt, mamma och pappa åker bort lördag - söndag och på söndag så ska vi ha grötkalas. Det slutar väll med att jag och brorsan får städa hela huset medans mamma och pappa bor på slott. Det känns ju bra. Sen så ska vi till kusinerna och så. Det blir hetsigt!

Nu väntar jag på att T ska komma hit och hälsa på. Kanska blie sista gången man ser honom innan han åker. Nu måste vi verkligen prata känner jag. Detta har gått för långt. Jag trodde att jag hade allt under kontroll men sen vände du allt uppochner så nu vet jag varken ut eller in.

Puss och Kram

131209

Hej!
Är tillbaka i Arvika efter en händelserik helg. Började med att jag va ledig på fredagen så jag åkte hem på torsdag kväll. . Eller körde gjorde jag. Sen kollade jag och Amanda på Idol på fredagen. Erik vann! Helt rätt! Han va helt klart bäst. Calle är med bra men det va verkligen Eriks kväll ;) och så är han ju snyggare med. Sen blev det ut i bil på lördag. Fast före det va det julmaiddag hos T's familj. Väldigt trevligt, julklapp fick jag med. :D 

Nu sitter jag och kollar på pay it forward (reklam nu), det är verkligen en av världens mysigaste och sorgligaste film. Har sett den förut men kommer inte ihåg allt så jag var tvungen att krypa upp i soffan och kolla på den igen. Jag kommer antagligen gråta precis som alltid gör när jag ser den men den är så sorglig men på ett fint sätt. 

Sista veckan på skolan innan jullovet nu då. :P skönt som bara den! 
Sen bär det av till Dalarna medans min babe åker till garn canaria. Kommer sakna honom och våra pratstunder och filmstunder. Idon't belive you when you say you love me

Puss och Kram 

101209

Tjenna!
Näst sista veckan innan lovet är avklarad. Har ingen skola imorn så jag åker hem till årjäng idag. Pappa ska hit på nått möte ikväll så jag åker med honom hem. Eller övningskör antagligen ;P Sen blir det nog ett besök på skolan i Årjäng imorn, och sen ut på lördag. Tror typ alla ska ut då. Det är bilar och fester och allt möjligt. Kul kul! :D 

Gjorde första mattte c provet idag. Trodde att det skulle gå dåligt för det är ett svårt kapitel men jag tror jag får g iaf. Ganska säker. Men efter konstruktions provet litar jag inte riktigt på kännslan längre.

 

Du bara förstör för dig själv, fattar du inte det? 
Det kanske är mitt fel men skylle inte på dom, 
för dom har inget med detta å göra. Får det
dig att må bättre? Jag tror inte det. Så sluta 
snälla du! sluta, jag orkar inte mer.  

Puss och Kram
   

andra advent

Hej hej!

Söndagkväll och jag är helt slut. Förstår inte hur jag kan va så trött efter en helg som denna, jag har ju bara tagit det lugnt. På fredag var det konsert, sen på lördag vakna jag tidigt så jag följde med pappa ut i skogen i holmedal för att kolla på ett jobb som han ska göra. Sen hade vi bestämt att se flickan som lekte med elden,
jag och T men så kom vi på att den tredje filmen luftslottet som sprängdes går på bio så vi kollade på flickan som lekte med elden sen kom R och så åkte vi till Karlstad och såg luftslottet som sprängdes. Dom är så himla bra dom här filmerna, de som inte har sett dom än borde göra det.
 
 

Åkte hem och tog en lång omväg genom skogen i värmskog för att ta med två tjejer te Årjäng och kom hem typ vid 3. Men kul hade vi.  
Väcks kl 10 nästa morgon av alla ljud i huset. Sen var det bara allmänt slappt, åkte bil, såg två filmer, halvsov, det va typ allt jag gjorde, Sen var T en ängel och körde mig till Arvika. Och nu är jag trött, undrar varför men men så är det. Tack för en rolig helg iaf, mina älsklingar! 
Hoppas ni har haft en bra helg! 

Puss och Kram 

031209

Hejsan!

Idag är det torsadag, skönt det ska bli med helg nu snart då. :) Det känns faktiskt att jag har vart i Arvika sen i lördags, veckan blir liksom längre. Så nu ska det bli skönt att komma hem till Årjäng imorn. Trodde jag skulle få åka med Emil men nu verkar det som han ska stanna på skolan på eftermiddagen så då tar jag bussen 13.45 :) Går lika bra det. Sen imorn kväll blir det till missionskyrkan för mamma och dom i kören har konsert. :D Hoppas dom är lika bra som vanligt.

Annars vet jag inet vad som händer i helgen, lugnt tror jag. Kanske övningskör lite. Om man vågar sig ut på vägarna nu när T har körkort :S haha nej bara skojar med han. Det är roligt att han har fått körkort :D Är glad för din skull vännen! Så nu hoppas vi att han köper en läcker bil och är chaufför på helgerna ;) haha

Har lust att åka och shoppa med. Vet inte varför och det känns väldigt opassande att va köpsugen till sig själv nu när man borde köpa julklappar till andra men men. :D 

Finns du för mig 
om jag finns för dig?
  

Puss och Kram

December. .

Tjenna!
Nu märks det verkligen att det är december! :) Det frös verkligen på inatt och va minusgrader hela dagen. Gör inte mig så mycket för jag vill ha en vit jul =) men det är ju så jävla kalt! Måste verkligen ta med mig tjockare kläder te arvika för annars fryser jag ihjäl :S. Särskillt eftersom vi går te tasserud ibland mitt på dagen. Inte kul!

Tänkte faktiskt ta en promenad idag för jag va sugen på det men det är alldeless för kalt. =( Tråkigt.  

Idag var jag på Riskutbildning 1 Drogkursen, ganska drygt men ändå en del frågor man borde fundera på. Vad man skulle göra i olika situationer.
Köra rattfull?
Åka med någon som är onykter?
Hindra en kompis från att köra full?

Vissa kanske tycker att det finns självklara svar till dessa frågor och visst finns det ett rätt och fel, det handlar ju om liv och död. Men jag är inte alls säker på vad jag skulle göra i vissa situationer. Jag vet hur jag hoppas att jag reagerar och hur jag handlar men är det så säkert att jag gör så när det verkligen gäller? Jag har verkligen inte tänkt att köra rattfull och hoppas att jag aldrig kommer utsätta mig själv och andra för den faran men man vet inte hur man handlar i en viss situation förens man är i den. 
Ännu ett steg närmare. . . 

Imorn är det kemiprov som gäller. Hoppas jag kan allt. Har pluggat en del denna veckan men helt säker är jag inte.

Ni får ha det så bra i vinterkylan =D



Puss och Kram