. . . you rais me up<3

Trodde den här tiden skulle bli den roligaste i mitt liv, har verkligen sett fram emot slutet av mina tre år och visst har vi väll kul men nu känner jag att det mest har varit beslutsångest varje gång. Skulle det inte vara enklare än så här?
Kanske är det jag själv som sätter mig i situationen eller hade för stora förhoppningar.

Nu hoppas jag i alla fall att jag får roligt imorn vad jag än väljer :)

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me


You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be


<3

Puss och Kram

220511

Hejsan!
Nu sitter jag här hos min älskling, vi har precis städat så nu ska han spela spel och jag ska kolla på senaste avsnittet av one tree hill :) Ikväll åker jag tillbaka till arvika för sista riktiga veckan i skolan :)

Är ganska trött med, igår kolla vi på the green hornet men jag somna i soffan efter halva filmen och idag när Niklas spela sitt nya spel sov jag en stund i hans knä. Förstår inte hur jag kan va så trött.

Kom på att jag hade kollart på programmet "Det blir bättre" på 3an. Kan rekomendera er att titta på det. Jag har sett avsnittet om Linda Lampenius när hon berättar om sina ätstörningar och jag höll på och grina ögona ur mig.
Jätte bra avsnitt var det :) Jag ska nog kolla på nästa avsnitt med.

Puss och Kram <3

200511

Hejsan!
Idag är jag bara glad :)
Allt går så bra i skolan nu och vi har snart gjort klart hela gymnasiet :) Jag kan knappt fatta det själv.
Jag klarade mitt prov i matte E så får Gi den kursen. Skönt! Sen har jag gjort sista samhällsprovet idag och gjort klart inlämningsuppgiften i svenska och den har min lärare redan kollat på och den såg bra ut :) Efter nästa vecka är allt klart! Hurra! :D

Idag hade jag tänkt åka till min älskade i storstan ;) men i sista stund ändrades det till att gå på studentfest. Det ska bli kul. Ska träffa några innan sen drar vi dit :)

Hoppas ni får en bra helg :)

Puss och Kram


Design

Hej hej! :)

Håller på att ändra designen som ni kanske ser :) Har velat göra det länge men inte orkat :P Nu tog jag äntligen tag i det. Har inte orkat göra allt nytt så har snott från lite sidor ;) Det är inte helt klart än men jag hoppas det blir bra.

Nu har Simon nyss varit här för han hade låst ut sig ur lägenheten HAHA xD Simon då!
så han va här och hämta sin reservnyckel ;) 

Nu ska jag försöka plugga lite mer matte :( tråkigt! Har två prov denna veckan så det blir nog inte så mycket bloggande.

Men ha det så bra! <3

Puss och Kram


Göteborg

Tja!
nu kommer äntligen ett riktigt inlägg :)
Nu är alla läxor och prov klara för den här veckan så jag kan berätta om helgen i Göteborg.
Vi åkte ner på lördag morgon, det gick fort ner dit för Niklas körde ju ;) Fast vi missa avfarten mot Uddevalla så åkte genom Mellerud istället men det var tur för där var det bilträff så såg en massa fina bilar ;) (Y)
Vi började fint med att köra vilse i Göteborg så fick ring moster som vi skulle möta xD Hittade dem tillslut och hittade parkering tillslut. Det var jättefint väder och jag fick sminka mig i bilen :S

Vi träffade morfar, hans systrar, moster med familj. Sen kom mamma och erik lite senare. och mammas kusinger. Först var vi på konsert för pensionärer och jag fick smaka gott öl :) Sen åt vi på restaurang.

Mamma åkte hem på kvällen men vi sov hos morfars syster som bor i Göteborg och de andra sov på hotell.
På söndag åt vi bara frukost sen tog jag, niklas och erik en promenad i området och köpte godis ;)

Det bästa med hela resan var nog vädret :D



Bilder från restaurangen. Min moster har tagit dom därför är de suddiga :)


Vi var 18 st i sällskapet så vi fick förbeställa mat :)



Från promenaden runt kvarteret





Lägenhetshuset där Lena bodde. Med Ica i botten. Jag tänkte ta fler bilder men det vart lite brottom när vi skulle hem.

Puss och Kram

100511

Hej!
Jag har ju inte bloggat på ett tag och detta blir inte heller något bra inlägg men vill bara tala om att det kommer ett snart :) Jag har varit upptagen med att en massa skolarbete kom på samma gång :( Mitt i det åkte jag till Göteborg och det tänkte jag skriva om men har inte hunnit och nu har jag inte lagt in bilderna från kameran i datorn heller så det får vänta lite till :)

Jag älskar vädret i alla fall och det faktum att studenten närmar sig! :D Lena har vart hemma några gånger nu och sytt på min balklänning och varje gång jag provar den älskar jag den bara mer och mer.

Hörs snart! :)

Puss och Kram

Ombesiktning

Tja!
Idag tog jag med mig brorsan och gjorde ombesikting på bilen, det vart ju körförbud på den i tisdags. Men min duktiga bror hade lyckats fixa allt förutom ljusinställningen så jag måste tillbaka en gång till :( Trist, men jag tror han på bilprovningen var ganska snäll mot oss ändå ;) Fast han prata bara med Erik som om det vore hans bil och då vart jag lite sur :( Men nu kör jag med bra bromsar :P

Den veckan har vart både slapp och jobbig, vi har inte haft så mkt lektioner men desto mer hemarbete och läxor och det tycker jag är svårare. Så imorn blir det prov och närsta vecka lämna in en uppsats och prov igen :( Det tar aldrig slut!

Men på lördag tar jag med min älskling och familjen och dra te Göteborg :)
På fredag ska vi fixa på min balklänning och så hoppas jag på att träffa min fina Amanda och kanske åka lite bil med henne ;) Hon har ju tagit körkort så stort Grattis till henne! :D Du är så duktig hjärtat! <3

Ha det bra så länge!

Puss och Kram