291109

Tjenna!
Ligger i soffan och är äntligen fri från bakfyllan, det krävdes mycket sömn, en tur på skyltsöndagen och en pizza men nu mår jag bättre. Det va riktigt kul att festa med tjejerna igår även om jag inte va ute så länge. Mådde dåligt och gick hem. :( Måste göras om nån gång.
Känns som jag låter som en helgalkoholist när jag skriver om alla helger jag vart ute, måste verkligen börja bättra mig.
Men nästa helg blir det förhoppningsvis lugnt med film: "flickan som lekte med elden" (om inte de andra kollade på den utan mig igår). 

I fredags tog jag min första körlektion och på onsdag blir det riskutbildning. Det känns skönt att äntligen komma igång med körkortet, det är ju  "bara" 3 mån kvar. Hoppas ni haft en kul helg. 

Puss och Kram   


Torsdag

Idag är det torsdag, snart helg! =D

 



He said, “Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.”

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s a flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled at my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s a flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?"

<3


251109

Tjo!

Idag har det inte hänt så mycket. Brorsan va här och åt mat och sen så hade pappa problem så han ringde tre gånger på raken. Smidig han är :) En annan liten klumpeduns idag var F som bröt/stukade tummen (jag vet inte vilket än). Hoppas det går bra med henne. Nu är det bara lugnt fram till helgen, då blir det tjejkväll hos Marie och skyltsöndag. :P 
Jo jag har ju julpyntat lite i lägenheten med. Är inte klar än för jag har inte alla saker här men det ser redan lite juligt ut. Nej nu blir det tv för Gray's anatomy börjar snart :) 

Puss och Kram   

231109

Hellu!

Tycker inte om den här dagen. Kunde lika gärna ha hoppat över den. Fick IG på konstruktions provet och måste göra om det. :( suck! Men så är det väll, efter en bra helg kommer en dålig måndag.
 
Denna helgen va verkligen rolig. Tänkte ta det lugnt på fredag och ut på lördag för som jag skrev så skulle jag ut med Patrik, Ida och Carolin då.
Men på fredag blev det ändå en stund hos R och dom hade Jägermaister kväll som slutade hos P-A (för mig iaf). Va hemma tidigt i alla fall, duktiga mig.

Sen kom dom och drog upp mig ur sängen på lördag morgaon, eller ja morgon och morgon, klockan va 12. Jag låg och sov men blev upprycken ur sängen för dom skulle till pizzan och äta frukost. Men nej sen kommer de på att de vill till kinan i Bengtsfors i stället så vi drog dit.
Snälla R bjöd på maten och J kollade spritlistan det första hon gjorde xD haha.
Sen skulle de in på systemet men det stängde visst ett i Bengtsfors så det blev rally tillbaka till Årjäng för klockan va halv tre.

R är verkligen bra på å köra bil. När han körde i 140-160 och tog kurvorna så där perfekt satt jag i baksätet och kunde inte låta bli och le. Det går bara inte för kännslan är så härlig, farten, kurvorna jag kan bara inte låta bli.

Sen på kvällen bliev det ut med Patrik, Ida, Carolin och Chanett. Kul hade vi. :D
Söndagen bara flög iväg och plötsligt satt man i E's bil på väg till arvika.
Te helgen blir det nog att stanna i avrika på fredagen och åka hem på lördag. Hoppas den helgen blir lika rolig.

Ha det !
Puss och Kram

På skolan . .

Hej hej!
Är på skolan nu och har en timmes håltimme. Drygt! Sen blir det matte för hela slanten. Har precis gjort fysikprov som gick skitdåligt. Jag faila totalt! 
Men Emil är snäll och ska trösta mig med film och glass ikväll. Gött! Då blir jag nog gladare. Får tröstäta lite. Sen blir det hem till årjäng på fredag. Hoppas på utgång på lördag, åka bil med Patrik, Ida och Carolin ;) skoj det skulle va. Annars händer det inte så mycket. Jo jag hade ju utvecklingssamtal i tisdags, pappa kom hit och så ringde vi till bilskolan och bokade in en körlektion åt mig så nästa fredag blir det osäkert på vägarna.

Snart är det jul med, jag har panik, som varje jul. Måste hitta julklappar till alla och jag är så dålig på att komma på vad jag ska köpa. :S alltid lika svårt tycker jag.

En liten kul grej är att jag har börjat maila med farmor och farfar igen. Och farfar berättade att han går en kurs i photoshop. haha Tänk en grupp med gamla gubbar som lär sig photoshop. :D Men jag skulle själv gärna vilja lära mig så för väll fråga om farfar vill blli min privatlärare sen ;)

Ha det bra!
Puss och Kram

151109

Hej. Måste bara skriva lite om helgen. Kan inte skriva allt för det skulle ta evigheter men den va rolig. Det finns så underbart roliga personer. Det som va mindre roligt var att jag tappade min mobil ute och märkte det inte så den låg ute över natten. Inte bra Linn! Jag trodde jag hade glömt den hos T men när jag skulle gå och hämta den dagen efter så hittade jag den utanför huset. Men den funkade. Vilken tur man kan ha! Den va förståss blöt så jag stängde av den och tog ur allt och lät det torka och satte ihop den igen. Kvällen innan var jag hos T, jag och R såg på idol, eller försökte, Niklas spelade musik samtidigt. Bra full blev jag iaf och hamnade i sängen med Mariell. haha xD Vaknade dagen efter utan bakfylla, skönt! Övningskörde bil med pappa. Det va krongligt men tillslut gick det bra. Vi övade backning och parkering. Parkera framåt kan jag men backa är värre. Men nu blir det att börja på trafikskolan (Y) I alla fall, sen satt jag en stund i T's lägenhet, städade lite åt han snäll som jag är. Sen kom hen hem och det bar av ner till R. Jag va inte särskilt party sugen men följde med ändå. Där var det party men de flesta drog till Hawaii efter en stund och då la jag mig i soffan och somnade skönt. Drog hem där nån gång mitt i natten. Tack för att ni väckte mig annars hade jag nog sovit där hela natten. 
Ungefär så såg helgen ut i smabbform. Nu är jag i Arvika och ska försöka lägga mig tidigt. Har prov imorn som kommer gå åt helvete. :S Usch! Vill inte! Ge mig en vecka till. Snälla! 

Men nu ska jag sova. Go natt! 
Puss och Kram 


Vad händer? Jag fattar ingenting. Allt blir ju precis som jag vill. 
När vände lyckan? Varför har jag medvind helt plötsligt? 
Jag är så glad att du öppnade dig för mig och det va det enda 
jag ville men ändå stod jag där och fattade inget. Jag trodde 
det va kört, jag va besviken på dig. Sen gör du precis det 
vill och önskar att du ska göra. Jag borde va lycklig men är 
alldeles för chockad. Vad har hänt med dig? Är det jag 
som har fått dig att ändra dig? eller luras du bara igen? 
Vad händer?  
    

Nytt

Hej hopp!

Jag har gjort om lite här på bloggen. Hoppas det blev bättre. Fast jag kommer nog ganska snabbt störa mig på bakrunden som rör sig. Men men . . då gör vi väll om den igen i så fall. Den är inte helt 100 än men det börjar ta sig ;) 

Nu blir det läxor och sen G's A. <3 
Ha det bra 
Puss och Kram  

101109

Hejsan hoppsan!

Har precis storstädat lägenheten, är stolt över mig själv och sitter nu och tar igen mig :P hihi inte riktigt men. Fast det blir inte mycket fysik och konstruktion gjort men lägenheten är ren i alla fall. Hoppas verkligen att jag inte har en förkylning på gång nu för vill verkligen inte va sjuk nu! Jag behöver va på skolan nu även om jag inte vill. & veckor till jullovet, jag räknar ner. :S illa jag vet!

Har även börjat tänka tillbaka på mitt liv nu den senaste tiden på bra och dåliga stunder i mit liv. Funderat på att kanske skriva en bok om mig. Jag gillar ju att skriva och läser mycket så kanske skulle give it a shot. Men då ska det inte bli en ego bok typ som, så här har mitt liv varit, utan den ska ha ett tema och handla om ett intressant ämne som folk vill läsa om och som får en att tänka till och lära sig nått av, nått som har hänt mig, präglat mig och som jag har lite experienc av. Det vore väldigt coolt men det får nog vänta ett tag. Kanske gör det nån gång i framtiden men kom på det nu eftersom jag har tänkt tillbaka mycket på mig själv den senaste tiden och funderat på vad som har gjort att jag är den jag är idag.Har tänkt på att skriva bök/böcker förut men inte biografi men varför inte? hm . . 

Nej nu får jag ta mig i kragen och läsa lite konstruktion! Sen senare blir det DH :) ska bara mejla farmor och farfar först ;) haha  

Ha det bra! 
Puss och Kram  

Ännu en helg

Så var ännu en helg förbi. Det går så himla fort man hinner bara blinka så är helgen förbi. Man hinner inte med hälften av det man hade tänkt. Speciellt denna helgen. Mamma och pappa var borta hela lördag och söndag ändå hände det inte mycket. Jag va på inflyttnings fest hos Annie på lördagen och på söndagen träffade jag K en stund. Och så träffade jag Amanda en stund på lördagen, det va kul. Det går så länge mellan gångerna :( tyvärr.
Trodde inte jag kunde sakna dig så här men jag hade fel. Fick beviset denna helgen. 

Nu blir det att öva på prov hela veckan! Hoppas jag hinner blogga nån mer dag.

Tog texten från en av Refreshments låtar för jag tyckte den passa. Inte på mig dock men på nån annan, hoppas du förstår vad jag menar med denna texten.

Life aint no bed on roses
maby the god loves go'n wrong
now we gotta straft to be strong
so darling I'm baging you now
that when the goings get ruff
you can allways lean on me
when you feel like your hangin on

I know sometimes life aint no more then a bitch
and ther are times when you wounder if
there aint no God above
Remeber when everythings bringing you down
don't take it out on our love

I am not letting you go
and I am here to stay
throug every change in life
yes were going all the way
so therefor I'm asking you now
that whatever you do
just keep your faith in love
together we seeing thing throug

I know sometimes life aint no more then a bitch
and ther are times when you wounder if
there aint no God above
Remeber when everythings bringing you down
don't take it out on our love

Tycker texten speglar livet väldigt bra. :)

Ha det bäst!
Puss och Kram

041109

Hejsan!
Kom hem till lägenheten efter skolan idag och upptäckte att min egen lilla tomte hade vart här: Mormor. Så när jag kom hem hängde det en liten påse med två ljuslyktor i på dörrhantaget. Hon är bara för söt min mormor ibland. Man märker när hon har vart i Arvika för då hänger det alltid en present på dörren eller inslängd i brevinkastet. Hon är nämligen alltid i Arvika mitt på dagen när jag är på skolan annars hade jag bjudit in henne på en fika ;)



Nu sitter jag och löser matteuppgifter med Amanda över msn. Det går ganska bra. Långsamt och skriva allt men ändå. Hoppas hon fattar vad jag menar ;D

Klockan 9 blir det förhoppningsvis Gray's anatomy om vi är klara med matten till dess :S
Ha det bra!
Puss och Kram

Vaccin

Någon som tagit sprutan? Det har i alla fall jag. Gjorde det i fredags. Jag hade med mig Camilla för hon va i Arvika då och hon sov hos mig. Så jag tog med henne dit och när jag skulle ta sprutan frågade han om Camilla också skulle ta den men vi sa nej och han bara : - Jasså hon är bara med som stöd. Jag och Camilla sa Ja typ och bara skratta för vi vet båda att jag inte behöver nått stöd för att ta en spruta. Har aldrig vart rädd för sprutor eller nålar. Så jag gick in och Camilla väntade tuanför (fast han frågade om jag ville ha med camilla in). Men han måste ha trott att jag va livrädd för sprutor för sen dalta han som fan med mig. haha xD Sen fatta jag inte varför man skulle sitta ner i 10.15 min så jag gick, jag mådde ju bra. Sen på kvällen fick jag skitont i armen. Det var kvar lika ont på lördag och söndag med men sen på måndag gjorde det inte lika ont längre och nu är det typ borta. Det gör bara ont om jag trycker på armen. 

Många är osäkra på om dom ska ta sprutan eller inte och viss vägrar ta den, men jag menar vad har man att förlora? Är det bättre att riskera att få influensan? En del säger att man kan bli sjuk av sprutan med så vad spelar det så för roll? Men det är bara några som blivit sjuka på allvar och jag tror inte att man skulle börja vaccinera hela Sveriges befolkning om alla skulle bli sjuka av vaccinet. Så det bästa tycker jag är att bara övervinna sin rädsla och ta spprutan. Det var förresten den mesigaste spruta jag tagit nån gång. Vad har du att förlora? Även om man inte tror att man kommer få influensan så kan man väll lika görna ta sprutan eller? 

Puss och Kram  

klockan

Hej hej :)


Imorse var verkligen inte klockan min vän. Inget stämde. Först vaknade jag före alarmet på mobilen ringde, då skulle jag kolla på mobilen vad klockan var men märkte då att den hade stängt av sig själv. Tur att jag vakna ändå. Försökte starta telefonen men den värgade starta. Fan tänkte jag inte en till mobil som vägrar starta. Jag kollade en anna klocka och då va hon 06.17 och mitt alarm stog på 06.30. Efter att ha tagig ur batteriet en gång startade telefonen så jag la mig för att vänta på alarmet. Den ringde halv 7 och då gick jag upp. Gör mig klar och äter mat och när det är typ 10min kvar tills jag ska gå ser jag på schemat att jag har sovmorgon idag. Åhh typiskt! Jag kunde ha sovit en timme till. Störande! Men eftersom jag va klar och hade en timme extra så ställde jag klockan på 08.45 och lägger mig igen. Sen vaknar jag utan att alarmet har ringt och kollar på klockan. 20 i, lika bra att vakna och gå upp då. Så jag går upp igen men tycker att det är väldigt mörkt ute så jag kollar på klockan igen. Då är hon 07.40 och inte 08.40. Så jag har sovit typ 10 min. Lyckat. Lägger mig igen och denna gången vaknar jag av alarmet i rätt tid. Sånna problem hade jag redan innan jag ens hunnit gå upp. Smidig! Tyckte jag hade tur som vakna före alarmet eftersom mobilen dog men jag kunde lika gärna ha försovit mig eftersom jag hade sovmorgon. Störande! Men hade jag försovit mig hade jag säkert haft sånn panik att jag inte hade kollat på schemat utan rusat till skolan och kommit dit för tidigt. 

Jaja nu har kommit hem från skolan i alla fall. Ganska skön dag. Nu sitter jag i lägenheten och har tänt en massa levande ljus för det är så kalt. Mysigt. Men ska kolla på One Three Hill var bara tvungen att berätta om min röriga morgon. 

Ha det bäst! 
Puss och Kram 

011109

Nu får du ge dig! Jag orkar inte mer! Jag vet att du mår dåligt och att du har det svårt, men du försöker ju inte ens gå vidare! Vad ska jag göra? Allt jag får är att hela tiden höra hur dåligt du mår. Som om jag inte visste! Men i mina ögon sjunker du och inte jag. Jag försöker så gott jag kan, jag försöker ha nån slags relation och fixa det här så bra som möjligt men du gör det inte lätt för mig. Men jag har inget behov av att hela tiden försöka laga nått som du hela tiden förstör. Då skiter jag i det! Då får du klara dig bäst du kan för det finns inget jag kan göra. Det här handlar om dig och det är du som måste skärpa dig och gå vidare. Om jag kan hjälpa så gör jag gärna det men om jag bara gör saker värre så är det bättre att jag försvinner. Du säger att du vill att jag ska va glad men att hela tiden få höra hur dåligt du mår gör mig inte glad, det som skulle göra mig glad va om du gick vidare och mådde bra, då skulle jag bli glad. Nu låter jag väldigt självisk, som om jag bara är nöjd om jag mår bra men skiter i dig. Så är det inte men jag tänker inte låta dig dra ner mig när jag äntligen har det bra. okej jag kanske är självisk men just nu låter jag ingen annan komma före. Du får väll deppa om du vill men jag tänker inte göra det. Jag orkar inte med det längre. Nu får du helt enkelt va en man och räta på ryggen. Det låter hårt men jag tror att det är för ditt eget bästa. Att deppa som du gör drar dig bara längre ner i mörkret, du måste ta dig upp. Jag har sträckt ut en hand, nu är det dit val om du vill ta den eller inte. Och om du tror att jag inte vet hur ont det gör så har du fel. Jag vet kanske inte hur det känns att vara i den sits du är för där har jag aldrig varit men jag vet vad smärta är. Att gå igenom nått som gör ont både fysiskt och phsykiskt. Att känna hur ditt hjärta rivs sönder bit för bit. Det finns inget värre. Men jag har tagit mig upp ur mitt helvete och nu är det din tur.
Men jag är inte stark nog att dra upp dig.










Ingen vidare start på ett inläg  men jag va så himla sur så jag va tvungen att skriva av mig. Det känns faktisk bättre efteråt. Jag blir lugn igen när jag har skrivit av mig. Nu är jag tillbaka i Arvika och lovet är slut. Imorn är det skola igen. Suck! Men helgen va i alla fall över förväntan. På fredagen blev det mys hos V med först mat och sen film och godis. Tack för att ni finns! Innan det var jag en tur i Arvika För Camilla var här. Så jag träffa henne, vi gick på McDonalds, såg på film och pratade en hel massa. Är så glad att jag har dig. Så jag kan prata av mig ibland. För du förstår mig. Sen blev det ut på lördagen. Hem till R. Kul var det! Kanske inte hela kvällen för alla men för mig och några till. Mycket prat och skratt och skitsnack. haha :D Sen blev det söndag. Lugn dag sen blev det mindre kul men jag överlever. Nu får det allt bli sova. Go natt.

Puss och Kram