newer ending story

tjenna! 
 
Nu har jag inte skrivit på ett tag men det beror helt enkelt på att jag har fullt upp :) Min vardag har kommit tillbaka. Skolan har börjat. Så nu har jag fullt upp med att plugga på dagen och nollning på kvällen :) Men det är ju såå roligt! och nollning är ju bara de två första veckorna så man får väll räkna med lite kaos innan man bara har skolan att tänka på. Jag är ju fadder i år och det känns kul. Jag kanske inte är det bästa faddern men jag tycker det är kul att vara med och jag kommer ihåg hur mycket nollningen betydde för mig när jag började förra året. Det va då man fick kompisar och verkligen kom in i studentlivet. Och jag vill gärna vara med så flera får chansen till en lika bra nollning som jag hade :) 
 
Jag och Matilda på fadderfesten :) 
 
Sen så har ju min allra bästa Frida flyttat till hammarö :) Jättekul! Nu är vi nära varann igen. Fast efter hon fick en massa kompisar i klassen och på elevhemmet har jag inte sett röken av henne ;) haha 
Men hann ge henne en inflyttningspresent iaf. 
 
flera småsaker fick hon. Ett fika fat och muffinsformar för hon gillar att baka :) 
 
Och så fick hon en ljuslyckta och doftljus. Allt är från butiken buelevard inne i stan. Gillar den butiken. Det finns så mycket fint! och så är det billigt ;) hehe 
 
Jag har även tänkt på att skaffa linser ett tag nu. Jag hade ju linser för längesen men sen slutade jag med dom. Jag tröttnade och tyckte inte jag såg lika bra med linserna som med glasögonen så jag slutade med dom. Men nu saknar jag att ha linser och tycker glasögonen är i vägen, så på fredag ska jag till min optiker :) 
 
 
Igår hade vi vilodag på nollningen så jag passade på att mysa med min älskling. Vi åt vindruvor, kex och ost och kollade på film. "Man on wire"
 
 
Ha det så bra! 
Puss och Kram 

logiskt

Hej! 
 
Nu sitter jag och känner mig ganska förberedd för skolan som börjar på måndag. Sommaren har gått så fort bara :( Men nu vet jag i alla fall vart jag ska och vilken tid på måndag :)
 
Finns mer saker som gör att jag känner mig duktig idag. 
För det första så va jag ute och sprang idag. 
Och igår fick jag något ryck och började sortera i vårat skåp i hallen. Där har vi handdukar, sängkläder, dukar mm. men allt låg ju huller om buller. Jag tror det va ordning där nån gång när vi flyttade in men nu va det kaos. 
 
 
 
Nu är det i alla fall ordning. Och allt har sin hylla. Det vart tillochmed plats över :) Det blev jag klar med idag.
 
Jag tog även fram strykjärnet och bytte duk på köksbordet idag. 
 
 
Tänkte först bara stryka duken men när jag ändå hade järnet framme så strök jag lite mer grejer :) 
 
Är så kul att hålla på och fixa i den lägenheten vi har nu :) 
 
 
Lita älskar min strykbräda. Eller så behöver hon bli strykt ;) hihi 
 
Igår tog vi en cykeltur in till stan på kvällen, mötte upp joel och satte oss på en uteservering.
 
Mysigt :) 
 
Puss och Kram 
 

kittens :)

Hallå :) 
 
Är hemma i Kd nu, kom hem igår efter att ha hälsat på min moster. Va så längesen jag träffade dem. Nu fick jag äntligen se kattungarna också och det är ju bland det gulligaste som finns!! :D blev helt kär. Ska visa några bilder på dem. Va lite svårt att kort på dem för de rör sig hela tiden men :P De är fem stycken: en vit, en orange och tre grå-svarta. 
 
 
Här ligger alla och äter mat. 
 
 
Jag håller den vita och har en grå i knät :P 
 
 
Den oranga va såå charmig. och alla har de underbara blå ögon! Dör lite när jag ser dom. 
 
 
gosar :) 
 
 
Lurven
 
 
Den vita gömde sig vid mina ben
 
 
Min kusin håller en som sover och en som leker :D haha 
 

Sen så ville de andra bada och hur många ursäkter jag än kom på så fick de med mig. Och jag badade faktikst i sjön! inte för att det va jättevarmt men jag doppade mig flera gånger i alla fall. Enda positiva var att jag fick låna min mosters supersnygga bikini :) 
 
 
och eftersom jag har världens bästa moster så fick jag bikinin av henne sen :) Då blev jag glad. 
 
vi åkte sedan till Årjäng och han bara hem och hämta min packning sen bar det av till bussen. Efter 1 och en halv timme va jag i Karlstad och blev upplockad av Niklas, Tomas och Mattias :) 
 
Idag har ju Niklas jobbat så jag tog med mig tvillingarna ut på en springtur. De va lite osäkra i början men tror faktiskt astmakillarna har bättre kondis än mig :( hrm. haha 
 
 
Nu ser de på fotboll (omväxling mellan fotbollspelen?) medan jag försöker lägga in en ljudbok i Iphonen :) Liza Marklunds Du gamla du fria. Det kommer en recension sen när jag har lyssnat på den, om jag lyckas få in den i tlf över huvud taget :/ är första gången jag provar detta. 
 
Puss och Kram 

cupecakes

Tja!
 
Hoppas ni har det bra :) Det har jag i alla fall. Är i Årjäng och njuter av att träffa alla jag känner. Familj och vänner som man inte träffar lika ofta men som ändå finns där.
Har tagit pappas sida av sängen för han är inte hemma så myser med mamma så mycket jag kan ;)
 
Igår var det aktion på Strandvik så jag hjälpte först mamma med hennes goa kola.
 
och sen bakade jag och Frida hallon och blåbärs cupcakes :) och chokladbollar men har ingen bild på dem.
 
 
Medan Ewa gjorde pizzabullar
 
Imorn blir det att hälsa på min moster och kolla på kattungarna :P
 
Idag beställde jag lite grejer från HM. bland annat denna hårsnodd.
Första gången jag såg dom (när de kom) visste jag att jag ville ha en men när jag väl skulle köpa en så var de slut på alla hm i hela karlstad :( jag kollade även hm.com men där fanns de inte. Så jag gav upp. Men nu när jag kollade andra saker på hm.com så hittade jag dem :) (de har säkert funnits där länge fast jag inte vetat) men så glad så nu beställde jag en. Hoppas den blir fin i mitt hår. Köpte ett vanligt vitt linne också för det behöver jag :)
 
Btw Är det någon anna än jag som fått Värmlandkortet?
 
Fick det på posten här om dagen. Det va laddat med 50 kr och det ska funka på hammaröbussarna, stadsbussarna och länsbussarna när dom byter. Vet inte riktig varför jag fick det men det va ju bra :)
 
Puss och Kram
 

Skogsröjet!

Tjena!
 
Nu är vi hemma igen efter en helg i Östergötland ;)
Jag tänkte blogga igår men det blev aldrig av så får bli idag i stället.
 
Ja vi åkte ju på fredag morgon. Va hos Joel vid 8 och började färden mot rejmyre vid halv 9.
 

Det va tråkigt väder när vi åkte men vi höll humöret uppe med allsång i bilen och ju längre från karlstad vi kom desto finare väder blev det.
 
Stannade bara en gång efter vägen, på en statoil så vi fick gå på toa. Hade med oss smörgåsar som vi åt i bilen. Niklas hade skrivit ut en vägbeskrivning från eniro men vi hade även kartan i iphonen att köra efter. tillslut märkte vi att rutterna skillde sig lite åt så vi bestämmde oss för att följa iphonen.
 
Den rutten tog oss in på en massa små grusvägar.
 
när vägarna såg ut såhär började Niklas bli orolig och Joel såg kossor för första gången xD haha
Det va ungefär då som stereon slutade fungera så Joel fick dra igång "dagny kom hit och spill" så blev allt bra igen ;) haha
 
Men vi hittade fram tillslut och resan som skulle ta nästan 3 timmar tog bara 2 och en halv och vi va framme vid 11. Då började projektet med att få upp tälten. Joel och niklas fick bära grejer från bilen till campingen och så skulle jag (ingenjören) sätta upp tältet. Det gick bra ända tills vi bröt av en tältpinne och fick fråga grannarna efter silvertejp :P Men tältet kom upp iaf och då hade hunnit bli väldigt varmt så vi satte oss i solen med varsin dricka :)
 
 
Festivalbanden ;P
 
Niklas och Joel gav sig in i en fotbollsmatch med några andra på campingen. Tjejerna mot killarna. De va i tjejernas lag ;D 
Planen.
Publiken
Dom hade världens roligaste dommare iaf.
 
Vätskepaus
Det vinnande laget!! :D Tjejerna!
 
Sen blev det att göra sig iordning för kvällens band.
Jag hade målat naglarna svarta kvällen innan och så fick jag låna ett heatlinne av niklas och så sotade ögon.
 
Banden vi såg va:
HEAT!
Publiken!
 
Lyckliga Heatfans!
 
BONFIRE!
joel vann ju en tävling så han fick träffa Bonfire efter konserten :) coolt!
 
I väntan på ALICE COOPER!
 
 
Glada festivalfolk! :D
 
Svenska flaggan!
 
häng i öltältet
Jag frös som en tok! Det va sjukt kallt! Jag har typ två tjocka tröjor och en jacka på mig.
 
Sen stängde öltältet och vi drog till campingen. Eftersom jag frös så gick jag och Niklas och la oss i tältet och försökte värma oss i sovsäckarna och råkde somna medans Joel partade hela natten.
 
Efter alldeless för lite sömn gick vi upp, letade rätt på joel och gick för att äta frukost. Det va fint väder redan på morgonen så vi la oss i solen efter frukosten.
 
dagen efter. Pigga som fan.
 
 
Väntade på att banden skulle börja :)
 
På lördag blev det:
 

TED POLEY lite mindre publik på förmiddagen.
Efter Ted Poley plockade vi ner tälten och la alla grejer i bilen för vi hade bestämt oss för att åka till Norrköping på natten när alla banden hade spelat för att träffa joakim och Elin.
 
RECKLESS LOVE
 
Satt mest i gräset och vilade mellan banden. Väntade på de riktigt stora som skulle spela på kvällen.
 
Stora scenen. 
Mellan scenen och lilla scenen.
 
MICHAEL MONROE
 
HARDCORE SUPERSTAR

Har inte så bra bilder på Michael monroe och hrdcore superstar för vi stog så långt bak.
 
Det va lika kallt som kvällen innan så man fick stå upp och hoppa och dansa mycket för att inte frysa.
 
och så värmde jag mig med en kopp kaffe :D
 
DORO
 
Efter doro satte vi oss i bilen och styrde mot Norrköping. Tog ungefär 30 min dit. Där mötte vi Joakim som skulle visa oss vart vi kunde parkera. Det slutade med att vi snurra runt i Norrköping i en halvtimme för att leta parkering. Helt sjukt va det! Och vi va övertrötta. Det va antingen fullt på alla parkeringar eller så fick man inte stå där utan tillstånd. tillslut hittade vi en plats men fick då gå 10 min till lägnheten. 
 
Sov gott inomhus till 11 dagen därpå. Det va så skönt att ha riktig toalett och att få ta en dusch. Sen så hade Joakim och Elin en jättemysig lägenhet. Gamal lägenhet med högt i tak och fint renoverat kök och badrum. Så charmigt. Väldigt synd att vi inte tog några bilder.
 
Vi tog en promenad och de visade oss Norrköping. Jag har tyvärr inga bilder på det heller men tror Niklas tog några med hans telefon så det kanske kommer upp senare.
Norrköping va i alla fall en jättemysig stad. Så om ni nån gång får chansen att åka dit eller stanna på genomresa så gör det! De håller även på att bygga om på flera ställen typ parker och så, så det kommer bli ännu finare.
 
Vi kommer absolut åka tillbaka :)
 
Känner att detta blev ett väldigt långt inlägg men nu vet ni hur helgen har varit.
 
Puss och Kram
 
 
 
 

What would I do without you?

Så precis ett program på tv om en tjej som va med om något hemskt. Hennes dåvarande pojkvän som hon älskade och hade planerat att spendera resten av sitt liv tillsammans med, han va med om en svår bilolycka. Han överlevde men fick en svår hjärnskada så han kan varken gå eller prata och måste bo på ett hem och få hjälp dynget runt. Hon får ge upp sin dröm om att leva ett liv med honom och är tvungen att gå vidare. Hon träffar tillslut en ny kille men hälsar fortfarande på honom. Så sorlig historia som fick mig att tänka, vad skulle jag göra om det hände Niklas nått? Om våra planer helt plötsligt gick i kras. Vad gör man? va lite man vet om hur ens liv kommer att te sig. Allt kan verkligen hända. Så älskling, va försiktig! För jag vill ha dig kvar <3 Och så får jag inte glömma att säga att jag älskar dig varje dag. Puss och Kram


lullaby

Hej! 
Va skönt det va att vara ledig idag efter att ha jobbat hela helgen :)
Har dock tre blåmärken på ett och samma ben som jag inte vet hur jag har fått :/ Jag brukar inte få blåmärken speciellt lätt och de jag väl får är små små. Men nu har jag tre på samma ben och två är stora. Jaja jag skyller på jobbet ;)
 
Här fåt ni Nickelbacks låt Lullaby.
 
 
Well I know the feeling
Of finding yourself stuck out on the ledge
And there ain't no healing
From cutting yourself with the jagged edge

I'm telling you that
It's never that bad
And taking that something is where at
Lay down on the floor
And your not sure
You can take this anymore

So just give it one more try
To a lullaby
And turn this up on the radio
If you can hear me now
I'm reaching out
To let you know that you're not alone
And you can't tell
I'm scared as hell
Cause I can't get you on the telephone
So just close your eyes
Well honey here comes a lullaby
Your very own lullaby
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/n/nickelback/lullaby_20984735.html ]
Please let me take you
Out of the darkness and into the light
Cause I have faith in you
That you're gonna make it through another night
Stop thinking about
The easy way out
There's no need to go and blow the candle out
Because you're not done
You're far too young
And the best is yet to come

So just give it one more try
To a lullaby
And turn this up on the radio
If you can hear me now
I'm reaching out
To let you know that you're not alone
And you can't tell
I'm scared as hell
Cause I can't get you on the telephone
So just close your eyes
Well honey here comes a lullaby
Your very own lullaby

Well everybody's hit the bottom
And everybody's been forgotten
When everybody's tired of being alone
Yeah everybody's been abandoned
And left a little empty handed
So if you're out there barely hanging on
 
 
Puss och Kram

Somehow

Hej!

Här jobbar jag hela veckan. På ett nytt område också :/ brukar ju va på rud men denna helgen blev det sundsta. Men det gick bra :)

 

Och nästa helg drar vi ju på skogsröjjet. Ser fram emot det väldigt mycket. Hållar tummarna för att det ska bli fint väder också.

 

Nästa vecka är också min sista jobbvecka. På schemat alltså ;)

 

Bjuder på lite bilder också. En tomat har blit orange nu ! Det tar sig.

 

 

 

Puss och kram


Sunne

Tja!
 
Nu har Niklas sin sista semestervecka så vi försöker hitta på saker när jag inte jobbar :P Sen så är Niklas morbror och hans familj här i Värmland en vecka så vi försöker träffa dem en del också.
 
Så i måndags åkte vi en tur till Sunne vattenland med dem. Va inte jättevarmt men vi åkte kana ändå ;) Tror vi bada och lekte mer än Niklas små kusiner men men .... haha xD
 
Niklas körde dit :)
 
Framme!
 
Coolingarna!
 
 
 


Gick ju på bio på tisdagen :) Nya batmanfilmen va skitbra! kan verkligen rekomenderas. Alla tre är jättebra :P 
 
Sen så har vi hängt en massa i Norsbron och lekt med Niklas super - söta kusiner! :D
 
Badmintonplan
 
Full fart
 

och som vanligt jobbar jag ju på en djurpark :) Börjar bli mer och mer säker på detta. Igår när jag jobbade kväll gick denna krabaten runt på cyckelbanan och sen när jag stannade cykeln och tog fram kameran smet han in i buskarna så klart. men fick en bild iaf ;)
 
igenkottar är ju såå söta! Tror det va typ första gång jag såg en i verkligheten.
 

Igår va vi även i Edsvalla och shoppade. Det är inte varje dag :P Men hittade lite. Köpte två par skor och ett par byxor.
 
Ballerina och tygskor behövs alltid :)
 
Byxorna
 

Ha det såå bra och njut i värmen!
Puss och Kram