28092010

Hi!
Tisdag, finns det nått mer deprimerande? vill ha helg nu :(
Imorn ska vi gratta en kompis, hoppas han inte läser här för vi har inte sagt nått :S
Sen är det praktik igen. Denna helgen är det marten i Arvika men på lördag drar jag till kristinehamn istället på tramp.
På söndag ska Amanda fixa mitt hår! ska bli så kul :D
Hoppas jag hinner träffa pappa nått också <3
Han va förresten hemma på permision i helgen för första gången :)

Ha det skönt!
Puss och Kram

N&N

Hej :)
Idag va det fotografering på skolan. Våran klass va ju så sena så vi kom på först igår vad vi skulle göra för spexfoto. Det är ju tradition att sista året göra ett kul foto så det kändes tråkigt att vi inte kom på något för vi ville inte ha ett vanligt kort. Men nu har vi tagit vårat kort "nörd - fest" och det va kul. Vi ser ju inte kloka ut men kul hade vi. :D

Sen slutade jag lite tidigare för jag skulle möta mamma J vid kocki för att följa med till dagis för att hämta barnen och träffa fröknarna och så. Det gick bra och dom är jätte gulliga skruttungarna. Vill nämna dom vid namn här i bloggen så kallar dom bara N & N så länge. Men kommer nog nämna dom en del i bloggen. Ska hämta dom själv på dagis imorn. Det ska bli kul men det är nervöst, vet ju inte om dom kommer följa med mig imorn. Det tog inte så lång tid innan de pratade och lekte med mig idag men imorn har de kanske glömt mig. Men kan nog inte hitta så mkt bättre jobb än att passa två söta busfrön som är jättduktiga och sköter det mesta själva. Det är dom som får lära upp mig nu vad jag ska göra. :) Det kommer säkert foton också för dom är riktigt söta :P 

Hinner tyvärr inte träffa pappa och se hans nya rum i kd men får göra det en annan dag ;)

Puss och Kram


en annan skitunge med sin älskade pappa <3

breaking dawn

Hej hej! Nu var det ett tag sen jag blogga :( ska berätta om helgen and I have some news!

I fredags firade vi karlstadboysen som har fyllt år :) Riktigt kul fest men jag vart så trött så jag la mig vid 1 medasn festen forsatte. Sov länge på lördag och åkte sen till Årjäng där mâten hade börjat. Träffade Maria, sen va det lite förfest hos Malin och sen bil upp te mâten. Där träffa jag en massa folk jag kände (som man alltid gör på mâten) sen sprang jag på Maria igen och när tivolit stängde gick vi ner till Hawaii och köpte mat och sen in till baren där vi hitta Christer och hans kompis från karlstad :) Kul va det även den kvällen.
Söndag va bara slappt, åkte te arvika ganska tidigt.

och nu till min lilla news. Jag ska bli nanny! :D haha nästan iaf. Jag ska ta hand om två barn några timmar i veckan. Ska träffa dom för första gången imorn. Hoppas det blir kul :) Men barn är ju så söta.

Puss och Kram

this broken road let me straight to you

Hej!
Snart är det Hej på Mâten!

Jag har vart kattvakt denna helgen till världens goaste kattungar! :D Tog med dom hem till Årjäng och det gick ganska bra förutom att den ena blev åksjuk och sen fick vi vänta ute en timme för jag hade ingen nyckel. På lördag skulle det röjjas i garaget så då va Soch H hemmas hos oss med och lekte med katterna hela dagen. Det tyckte dom om :) Och sova i mamma säng gjorde dom med. Nu är vi i Arvika och tyvärr ska dom åka hem ikväll eller imorn :(

Får nog va kattvakt nån mer gång för det har vart kul och mamma och brorsan är lika kära i dom som jag xD


Erik och Lita


Sötaste Lita


Zelda - ingen bra bild jag vet men hade inegn annan


Niklas har vart i Stockholm denna helgen, hoppas han har haft kul :)


Te helgen blir det full fart. Fest i kd på fredag och Mâten i Årjäng så det blir ut där på lördag. ;D Ha det bra så kankse vi ses där ;)

Puss och Kram

<3

Hej Hopp!
Hoppas allt är bra med er :) speciellt med Amanda som är i soliga turkiet :D saknar dig <3

Ännu en vecka har börjat, skola och sen praktik. Sen så fyller ju älskling 21 på torsdag :)
Denna helgen har vart lugn men rolig. Mest vart hos Västsäter men det är skönt att mamma är hemma igen. På fredagen blev det tacos, lördag servade vi min bil lite sen körde jag frida te töcksfors och vi blev 14 år igen, har inte skrattat så på länge. Min syster! <3 Sen på söndag följde jag med mamma till kyrkan, alla va så himla goa.
Sen va jag, Erik och Simon hemma hos oss och väntade på Emil.



Jag och simon lekte med min mobil :D haha simon är Tomat!



haha xD precis efter det här så tog Simon mig som gisslan och hotade att döda mig med en smörkniv! HAHA xD

Sen drog vi till Arvika. Emil och Simon i en bil och jag och Erik i min bil. Jag körde om emil mitt ute på Finnskogen och precis då får jag ett sms som Erik kolla. Det va från mamma: "Kör försiktigt" haha klockren! :D


Ska nog hälsa på pappa nån dag denna veckan med :) Här om dan fick han en present på posten. En bok som några av hans vänner i Norge har gjort. Tog lite bilder ur den.




En glad prick!


Några av hans kompisar :D (jag nämner inga namn för dom vet inte att dom är med i bloggen)


<3


Mer freinds :)

Jag vet att han kommer klara det här med hjälp av alla hans vänner :)

Puss och Kram