November -14

 Någon mer än jag som längtar till julafton? Redan nu liksom! :) men det är ju mysigt med julen. Och just julafton är ju det mysigaste av allt. Måste börja köpa julklappar snart. Har inte börjat än :(. Jag som tycker det är lika kul å ge julklappar som att få. 
 
Har själv ingen lång önskelista iår men vi har ju börjat samla på en julservis som jag hoppas vi får någon mer del till och sen så behöver jag ett nytt pandora armband. Jag har ett och många berlocker på men nu är armandet för litet så jag använder det typ aldrig för att det är så trångt. 
 
Så ett nytt armband till alla berlockerna vore inte fel :). 
 
Nu har jag precis suttit här på lördagskvällen och satt på lösögonfransar för första gången i mitt liv. Jag har velat testa det tidigare men inte gjort det. Nu tänkte jag ha det på nyår så jag köpte ett par på HM så jag kan öva nån gång innan. Jag har hittat bra videor på youtube med tips om hur man sätter dit dom men det var ändå svårare än jag trodde :) Nu har jag iaf gjort det en gång så får vi se om det blir nått på nyår. 
 
 
Va lite rastlös tidigare idag så jag tog tag i något som har väntat ett tag. Vi håller ju på med vårat sovrum. Vi har bytt säng och nu hängde jag upp lite saker på väggarna. 
 
 
Japp, bra sås reder sig själv. Mitt motto :). Nu är det bara sängborden kvar. Dom köpte vi för ett tag sen (när jag väl hitta sånna jag ville ha) men det är lite krångligt att få upp dom eftersom vi har betongväggar och jag vill fästa dom rejält så de klarar lite tyngd. Så fort sängborden/hyllorna är uppe så kommer det kort från sovrummet. 
 
Upptäckte en rolig grej med mig själv idag. Vi va och besökte niklas jobbarkompis som bor i närheten. Jag har träffat honom förr men inte kompisarna som bor med honom. Kommer på mig själv med att så fort jag träffar nya folk nu för tiden så hoppas jag att dom ska fråga vad jag jobbar med (haha). Bara för att jag ska kunna säga att jag är ingenjör! Nu var det ingen som frågade vad jag gör (dom kanske redan vet), och det är ju antagligen helt normalt, men där satt jag hela besöket och tänkte: ska ingen fråga vad jag jobbar med snart? 
 
Jag vill ju så gärna briljera. Jag vill se de höjda ögonbrynen och den imponerade blicken. Jag vill att folk ska bli förvånade, och imponerade, och känna att det är ett privilegium för dom att träffa en Byggingenjör, vi växer ju inte på träd direkt :D. Haha snacka om barnsligt! Barnsligt stolt över mitt jobb är jag. 
Kommer detta gå över? Någon ingenjör som vet? 
 
Puss och kram