1 år!

Igår hade jag och Niklas varit förlovade i ett år! :) Tyvärr var inte jag så pigg första halvan av dagen men som tur va så orkade jag mer på kvällen :)

Niklas åkte och shoppade utan mig så jag fick sova sen lagade vi mat och myste hela kvällen och Niklas fick en present av mig.

Vi lagade lax i ugnen och till det hade vi potatis och en dillsås. Roligt att laga något man inte gör så ofta. Men det blev jättebra :)



Nya grejer till lägenheten :)



Niklas present från mig <3

Idag ska vi äta adventsmys med familjen Johannesson för det är första advent. Så himla mysigt. Nu fattas bara snön :)

Puss och Kram

the burning heart

Hello!

Idag har det varit en slapp söndag :) Låg i sängen till halv ett typ i morse, eller förmiddagen blir det väll ;P Jag vaknade vid 10 av att Zelda bet mig i handen och va gosesjuk sen kunde jag inte sova mer så jag la mig och läste medan Niklas sov som en gris till 12 :P

Sen åkte vi till svärföräldrarna och satt och kolla på 24 hela dagen :) Mysigt!

Igår träffade jag mamma för hon va i stan med två tjejkompisar för de hade tjejdag. Då åkte de till karlstad för att shoppa och sen gick de på bio. Det va kul att träffa dem :)

Nästa helg är det ju redan första advent, va fort tiden går :/




Jag hoppas det kommer så här mycket snö snart så man får lite mysig julkännsla :) <3

Pappa, tänker på dig och känner med dig <3 Älskar dig!

Puss och Kram

Dålig dag . . .

Idag va ingen bra dag. . . det började med att jag gjorde så Niklas fastna i Skoghall, sen drog grupparbetet på skolan ut på tiden mer än vad jag trodde det skulle göra och sen fick jag ett mycket sorgligt besked :(

När jag hade tagit bussen in till stan imorse på väg till skolan hittade jag bilnycklarna i min jackficka och fick panik för Niklas skulle ju ta bilen till jobbet om en liten stund. Jag ringer Niklas i panik och berättar att jag har nyckeln för han hade inte upptäckt att den va borta. Som tur va kunde han åka till jobbet med en kompis sen kom han på att han hade en reservnyckel hemma men den tänkte varken han eller jag på stundens hetta. Det löste sig i alla fall :)

Sen va jag på skolan till fem :( mycket längre än jag hade räknat med så nu måste vi få bra betyg på vårat arbete.

Sen har jag deppat hela kvällen :(

Kommer sakna dig och när du kom hem till oss och berätta dina roliga historier
R.I.P <3

Puss och kram



No one can divide us

Nickelback har gjort det igen! :) De har en låt som jag gillar skarpt. Den har även en underbar text så därför lägger jag upp den här.

Den är lite olik deras förra låtar tycker jag men ändå bra :P Dom har ju texter i flera låtar som handlar om problem i världen och dom låtarna tycker jag är dom bästa. Nu har dom gjort en till sådann :) 

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
There's bullets flying through the air
And they still carry on
We watch it happen over there
And then just turn it off


We must stand together
There's no getting even
Hand in hand forever
That's when we all win

They tell us everything's allright
And we just go along
How can we fall asleep at night?
When something's clearly wrong
When we could feed a starving world
With what we throw away
But all we serve are empty words
That always taste the same


The right thing to guide us
Is right here, inside us
No one can divide us
When the light is leading on
But just like a heartbeat
The drumbeat carries on

And the drumbeat carries on
(Just like a heartbeat)

We must stand together
There's no getting even
Hand in hand forever
That's when we all win




sleeping in my car . . .

Hej!
Nu sitter jag här och är lite irriterad för att jag för en gångs skull vill plugga och räkna mina hemuppgifter från skolan men när jag öppnar dom i mina program på datorn hemma så syns inte alla formler!! Ghaaaa! blir tokig på det! :@

Men men  . . till något lite roligare :) Min kära Camilla kommer hit på fredag! Ska bli så kul å träffa henne. Har inte setts på ett år säkert (känns det som i alla fall)  :(  Ska visa henne Karlstad och bara mysa och prata en massa. Bruden har ju ny kille som jag inte hört något om så nu får hon banne mig förklara sig! :D

Idag hängde jag med mina älskade föräldrar för de var i storstan :) Hängde med dem när de shoppade och va lite smakråd ;P Sen åt vi mat ihop på Ikea. Mys! Träffar dem ju igen redan på lördag fast då ska vi leka på boda borg :D

Jag fick även se och provköra deras nya bil :) En POLO!!!
Tror ni jag skratta när jag hörde det eller?! xD Trodde aldrig pappa skulle gå med på det. Nej då men jag är väll bortskämd och väldigt fast beslutsam när det gäller bilmärken och polo är inte en av mina favoriter. Dock gillar jag wolksvagen så polo är inte det värsta märke i världen, det finns många sämre. Men vem ser man köra runt i polo då? Jo gamla tanter som kör en modell från 97 som inte kan bli mindre eller fulare. Nej nu ska jag sluta klaga och va glad för att dom har bytt bil :) Jag har ändrat mig lite, jag tycker om en polo. Deras polo!

Här kommer en snabb bild på den som jag knäppte med mobilen förut. Sämst kort men jag har planerat att ta fler när jag är hemma och då lägger jag upp dom :)


Fin färg är det i alla fall.

Fick ju provköra den också och den fick godkänt :) Är ju en turbo diesel och jag har som sagt en liten förkärlek till dieselmotorer så fattas bara annat. Blev även lite nostalgisk av att köra den för att den liknar caddyn som pappa hade så mycket. Och caddyn körde jag jätte mycket och övningskörde med och polon likna den både på instrumentering men också kännslan när man körde. Jag kände igen mig :)
Så grattis mamma och pappa, ni har köpt en bra bil och fått eran kräsna dotter att sätta sig en polo och faktiskt gilla den.

ps. hade den bara hetat passat hade det vart en helt annan sak från början! ;)

Haha

Puss och Kram