Första dan .... Eller?

Ja då har nästan vardagen kommit tillbaka efter helgen i Stockholm. Jag har fått sova ut iaf :) men måndagen gick åt till att förbereda mig inför redovisningen på tisdagen. På tisdagen hade vi som sagt redovisningen , om praktiken. Det gick väll bra. Jag är glad att jag fick redovisa med Emil. Det gick bättre än om jag hade stoge där själv :) vi turades om att prata och det hjälpte mig lite för då han jag vänja mig lite vid att stå där innan jag var tvungen att prata. Och jag kom ihåg allt :) där efter åt vi lunch och lämnade in våra rapporter. Guuud va skönt det va att vara klar. Det är alltid en lättnad att lämna in saker. Sen åkte jag och Elin hem till mig så jag fick packa lite övernattningsgrejer :) Elins pappa har nämligen en husvagn på skutberget så Elin hade bestämt sig för att sova där och så planerade vi en liten avslutning med grillning på campingen och så lovade jag Elin att sova kvar så hon slapp sova själv. När jag hade packat klart åkte vi till Bergvik och köpte grillmat och en flaska rosé och sen drog vi till campingen. Då hade det hunnit bli riktigt varmt så vi öppnade upp i förtältet, tog på oss bikini och drog mot vattnet. Stranden vid campingen va inte så fin så vi drog oss bort till några klippor längre bort. Perfekt att sola! :) Elin skojar och säger att det finns ett nakenbad i närheten men vi är typ helt ensamna där. Ser nån långt bort på kliporna bara. Sen när Elin pratar i tlf ser jag hur personen långt borta på klipporna reser sig upp och då är det en spritt språngande naken gubbe! Ja se där, vi hamna på nakenbadet ändå ;) haha

När det blev för kallt och våra magar kurrade gick vi tillbaka till husvagnen, tände grillen och väntade på de andra tjejorna. Vi blev alldeless för hungriga så vi grillade vårat kött och började. Tillslut kom dom andra :) Vi åt bland det godaste gillde kött jag ätit nån gång. Verkligen supergott! Eller så var det för att Elin va kung på att grilla, det va saftigt, inte en enda seg sena och vitlöksmarinad :) mums! Måste köpa det igen och se om det är lika gott ;) hehe. Sen tog vi stolarna och satte oss runt grillen med våra vinglas och en påse marsmallows. Gissa om vi njöt. Vid tiotiden drog Johanna, Elin P och Louise, så var det bara jag och Elin J kvar. Vi satt i förtältet och tjöta en stund och sen gjorde vi oss iordning för natten. Vi skulle ju upp tidigt till skolan. Något trötta la vi oss i husvagnen och spelade lite på våra mobiler och pratade. Så ligger vi båda och håller på och somna, elin pratar och faller under tiden i sömn men fortsätter att prata. I sömnen. Jag är så trött så jag hör ingen skillnad. Sen vaknar hon och upptäcker vad hon sagt, nämligen skjärtfena! Sen skratta vi hur länge som helst, tårarna spruta :D.

På onsdagen gick vi upp tidigt och åkte till skolan för att lyssna på treorna som redovisade sina examensarbeten. Eftersom det är våran tur att göra examensarbete nästa år så tyckte vi det va nyttigt att kolla på dom. Man fick lite idéer och input. Men vi orkade bara lyssna till första pausen sen gick jag, elin, elin och johanna och fikade ist.

Va så hilma trött så när jag kom hem somna jag på soffan och när jag vaknade så va jag såå seg. Avbokade träning som skulle på för jag kände bara för att ligga hemma och se på tv. Kände att vi hade vart borta så mycket så en hemmakväll behövde jag.

Idag (torsdag) var min första dag på sommarjobbet :) kanske lite konstigt att börja på en torsdag men Jonas åker utomlands på måndag så han ville hinna introducera mig innan han åkte. Inte mig emot ;) Dock så kändes det typ som om min praktik bara fortsatte :) haha. Samma kontor, ett projekt jag kände igen och så där. Men det är ju skönt att jobba där nu när jag har kommit in i det. Dock så var det mycket samma denna första dag så den blev lite dryg. Men om några veckor ska jag ut på ett bygge och det ser jag fram emot :)

Puss och Kram


Bon Jovi!!!

Hello!
 
Precis hemkommen från Stockholm/Nykvarn/Strängnäs :) vi har vart lite överalt. 
Vi drog i tosdags efter Niklas hade slutat jobbet, han, jag och hans mamma Lena. Jag körde första biten, till efter arboga typ. Med en tom släpvagn påkopplad så kunde inte köra hur fortsom helst. Därför tog det lite extra tid att ta sig till Nykvarn.
 
Vi va hos Niklas morfar vid halv 12 tror jag, där släppte vi av Lena som skulle spendera helgen med sin pappa och så drog vi till Niklas morbror i Strängnäs. Då hade vi även kopplat av släpvagnen i Nykvarn. 
Hemma hos Niklas morbror Jörgen så packde vi upp och bäddade, tog en nattmacka och sen la vi oss. Jag somnade ganska snabbt medans Niklas och Jörgen va vakna och pratade några timmar till. 
 
Fredag morgon ringde Jörgens kompis Simon och väckte oss. Vi gick upp i lugn och ro och gjorde oss iordning, åt frukost, Jörgen och Simon knäckt första ölen. Vi tog tåget till Stockholm vi 1. Det tog drygt 40 min och tåget va knökfullt. Jag stog medan killarna satte sig i trappan, Simon tog en stol. Sen kom några tanter förbi och den ena satte sig i trappan först men Simon erbjöd henne sin stol och så satte han sig i trappan ist. Då blev hon glad och pratade lite med mig under vägen. Hon erbjöd mig bland annat att sitta i hennes knä och "tänka at hon va som en mormor" haha så gulig tant. Efter några hållplatser klev en massa ungdom på i våran vagn som hade varit på hajk ute i skogen hela veckan så de hade superstora ryggsäckar och luktade rök allihopa. Och dom fick vi trängas med där i vagnen. 
Men tillslut va vi framme i Stockholm och började sammanstråla med de andra somskulle med på konserten. Mötte Erik och Stefan på T-centralen och så drog vi till O´learys.
 
 
Där blev det mat och öl (förutom för Niklas). Där mötte vi även Niklas moster Eleonor som bor på Kungsholmen. Vi gick från restaurangen till innergården vid Eleonors lägenhet. Jättemysigt va det! Bra väder och trevligt sällskap. Där satt vi en bra stund och drack och pratade och ännu en av Niklas morbröder kom, Jimmy. Stefan hade föresten lämnat oss på O´learys. 
 
Ifrån Kungsholmen tog vi en taxi till stadion där konserten skulle va. Insläpp började egntligen vid 5 men vi va inte så noga med förbandet så vi åkte taxi vid 6 halc 7 tror jag. Vi hade beställt två taxibilar för att vi va så många men när de kom så var det en stor och en liten taxi. Vi fick ju plats alla i den stora så den lilla fick åka tillbaka. I taxin drog vi igång med allsång till Bon Jovi och stämningen va på topp! 
 
haha kanske inte syns så bra på bilden hur roligt det va men det va enda bilden jag hade i taxin :) 
 
 
Vi anlände till stadion och det va megalång kö fast förbandet redan spela för fullt. Vi träffade gittaristen i bandet hammerfall i kön och Simon va tvungen att ta bild med han. :) haha sköningar! 
 
Lite folk i kö ...
 
Jimmy och Jörgen taggade . ..
 
Vi hade delat lite på oss för Jimmy hade sittplats medans vi andra hade ståplats. Jag och Niklas kom in på stadion ihop med Eleonor precis när de började spela. Vi tog oss så långt fram vi kunde och efter några låtar så anslöt även Erik och Simon sig till oss. Jörgen såg vi inte röken av men fick senare veta att han hade tagit sig längst fram och stått med några tjejer :D.
Scenen! 
 
Lite publik. 
 
Mer publik. Tycker ändå vi fick bra platser för att kommit in så sent. Bara att knö sig frammåt typ :P 
 
Erik och Simon
 
 
Coolt ljusspel
 
Jag och min älskling <3 
 
Jon Bon Jovi <3 
 
Konserten va bra tycker jag. Det är ju alltid coolt att se dom. Det va en häftig scen och de spela bra. Sen spelade de tyvärr många nya låtar och få gamla klassiker så man kunde ju inte alla låtarna. Men det gick ganska bra att stå och gunga med till dom man inte kunde också. Efter konserten mötte vi upp Jimmy igen lite snabbt på en pub i närheten, där va också Ännu en av Niklas mostrar haha :D Vi stannade inte där så länge för det va fullt med folk, Utan vi lämnade Eleonor där och drog vidare för att leta efter mat. Det slutade med en subwaymacka på stureplan. Där satt vi och åt och kollade på när folk köde utanför inneklubbarna :) ganska kul faktiskt.
 
Vid 1 på natten kom våran skjuts och vi lämnade Erik i Stockholm och drog mot Strängnäs, Jag somnade i bilen men vaknade när vi närmade oss strängnäs. Hon släppte av oss en bit från lägenheten så vi fick gå sista biten. Väl i lägenheten somnade vi ganska snabbt. 
 
Vaknade upp till en solig och varm lördag, Simon kom på morgon och så gick vi till en smörgåsbar och köpte frukost, som vi sedan åt på balkongen. Ingen bakfylla på nån, lite trötta bara. Simon och Jörgen ville slå några slag golf så jag och Niklas följde med. Niklas provade några slag men jag kollade bara på :) njöt i solen fast det blåste en del.
 
 
Sen tillbaka in till Strängnäs, släppte av Simon och så tog jag, niklas och Jörgen en tur till centrum. Vi köpte glass vid vattnet och tog en promenad runt i strängnäs, jättemysigt i solen. Strängnäs är förresten en mysig stad med gamla hus och en hamn mitt i och en härlig sommarstad.
 
 
 
När vi kom tillbaka till lägenheten satte vi oss på alkongen och blottade våra bleka armar och ben i solen. Jag och Jörgen svalka oss med var sin miller :) På kvällen var det dags för Champions leage på tv. Den såg vi hos Stefan och hans tjej och deras jättesöta lilla nakenhund. Innan matchen började så gissade vi på resultatet allihopa och Rebecka skrev upp. Vi sa att den som vann skulle bli bjuden på frukost nästa dag. Vem tror ni vann då?!? Jo jag! haha. jag som inte ens är så intresserad av fotboll, spelade på min mobil medan jag kollade ;) Efter matchen drog vi tillbaka till Jörgens lägenhet och jag somnade ganska fort, killarna va nog vakna lite längre. 
 
Niklas och den söta hunden :) 
 
Söndag då, sista dagen. Vi vaknade tidigt för Jörgen, stefan och tommy hade bestämt sig för att spela en runda golf kl.10.30. Vi åt frukost på restaurangen som hör till golfbnan och jag slapp betala för jag vann :P Sen följde vi med dom när de spelade, de två första hålen. Det va ju absolut roligare med golf när man gick med bredvid men det verkar sjukt svårt. Hade nog inte vart så roligt alla 18 hålen ;) haha.
 
Utsikten vid frukosten 
 
Men vid 11 drog vi till Niklas morfar i Nykvarn för att hälsa på honom och hämta Lena. Han mår tyvärr inte så bra :( <3
Sedan var det dags att koppla på kärran igen men denna gången med en flakmoppe på. Bara att rulla mot Värmland igen. Denna gång tog det ännu längre tid för med kärran kunde vi köra högst 90 och jag va dum nog att dricka kaffe innan vi drog så Niklas fick stanna två gånger för att jag håll på och pissa på mig! haha :D jaja hem kom vi iaf. 
 
En riktigt bra helg har det varit med konsert och Niklas trevliga släktingar :) Nu har jag träffat alla hans mammas syskon, tog bara tre år :P haha. Nej men dom är faktiskt många och bor lite utspritt. Men goa är dom allihop. Nu när jag och Niklas har vart ihop ett bra tag börjar det nästan kännas som man han en familj till :) Två härliga familjer! :D <3 
Jag tänker bara när jag och Niklas ska gifta oss, Våra två släkter kommer ju ta upp en hel kyrka typ :) haha. Men det kommer bli roligt. 
 
Nu ska jag försöka sova ut och vända lite på dygnet för på tisdag blir det ju upp till skolan igen. 
 
Puss och Kram
 

de hjärtan som brinner . ..

Vi tar lite Magnus Uggla tycker jag . . . . . <3 Dom bästa bitarna ur två låtar som talar till mig.
 
 
Så du är en tvilling, jag visste det,
det såg jag nästan direkt,
styrd utav Solen och Mars kan jag se,
vi är så gott som redan släkt.
Du är en framåt person,
som har en hög ambition
 
Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
 
bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.
 
Måste människor slåss,
får aldrig hända oss,
man måste tänka klart va positiv,
förverkliga sig själv och sitt liv.
 
Du är den vackraste jag mött,
inte tuff och kall och hård som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
 
Av den som förstod mig, när jag var till besvär
Trots all den kärlek fanns jag ej där

Jag önskar jag stannat, jag skulle blitt kvar
 
Jag saknar hans humor, som var hans sigill 
Den som la grunden för att jag finns till

Som präglat min uppväxt, ända fram till I dag
 
Jag får ta del av drömmar han har
 
Fast jag fann aldrig modet till att säga adjö
Trodde nog aldrig att du kunde dö
 

Tankar inför slutet...

Ja min praktiktid börjar ju gå mot sitt slut, jag har bara denna vecka och nästa kvar :( herregud vart tog tiden vägen?!? Det skulle ju va 8 veckor, dom bara flög förbi! :) men jag har haft det såå kul och bra här. Men det väcker också mycket tankar, är det detta vad jag vill? Vad ska jag göra när mina 3 år är slut? Kan jag bli bra på det här? Vill något företag ha mig? Vad är rätt företag för mig?


En del har jag kommit fram till och en del är fortfarande frågetecken. Jag vet iaf att när min utbildning är klar så vill jag jobba. Dessa 8 veckor har verkligen gett mersmak. Jag vill börja jobba!! Med nästan vad som helst faktiskt :) haha nej men nu vill jag bara bli klar med min utbildning och ge mig ut i arbetslivet. Så fort som möjligt. Det känns bra för ett tag har detta med jobb verkligen kännts långt bort. Man visste inte hur eller var man skulle börja söka och skolan har kännts lite som en trygghet, där vet man vad man ska göra och du ställer dina egna krav. Man har velat gömma sig bakom skolan lite. Nu är det borta! Jag vill bara vara kvar på byggbolaget och lära mig mer :)

Men jag har ju en sommar på byggbolaget att se fram emot. Sen hoppas jag ju att dom vill ha mig kvar ;) då är det bara upp till mig att bestämma mig för om jag vill fortsätta jobba där. Det är det jag ska försöka klura ut denna sommaren, om det är ett företag för mig. Jag är iaf ganska säker på att det är rätt bransch för mig, jag har ju kul. Sen gäller det ju att hitta rätt företag. Sen får vi väll se om jag blir byggare resten av mitt liv eller om jag gör som pappa och skolar om mig, det får tiden utvisa. Just nu vet jag vad jag siktar på.

Jag är så tacksam för sommarjobbet på byggbolaget. Kan inte säga det nog mycket. Jag kommer lära mig mycket som hjälper mig i framtiden och på skolan. Jag har foten inne i ett företag och jag knyter kontakter som bara den. Sen om jag fortsätter på byggbolaget eller på något annat företag så kommer det vara en väldigt bra erfarenhet att ha i mitt CV.

Det känns inte så länge kvar med bara ett år men det är ett stort examensarbete som kommer bli jobbigt under större delen av tredje året :( men jag får väll göra en kraftansträngning så jag kan ta min examen och sen ge mig ut på nästa äventyr!

Puss och Kram


Konsert i lla :)

Tjena! 
Söndag idag, lugn och skön tvättdag men gårdagen va mer händelserik. Det va så fint väder så vi började dagen med en cykeltur in till stan. Såå skönt! :) Där hämtade vi ut biljetter till kvällens konsert. Det va Samuel Ljungblahd som sjöng med 12 körer från värmland med sig. Jag har inte hört eller sett honom tidigare utan bara hört namnet men heregud va duktig han va! :D Riktigt bra konsert. Erik prata på att ca 1200 pers va där också så det va ju bra. Erik, mamma, Simon och Ewa va med i kören så det va ju mest därför vi va där. Men det va som sagt väldigt lyckat. Vi satt med Johan, Johans mamma, bror och broderns fru. Sen satt Frida och Herman bakom oss med några kompisar. Samuel både sjöng bra, hade bra scenspråk och va komisk. Han pratade lite emellanåt. Han var även grym på att få med publiken, vi sjöng och klappade med i varje låt. Mot slutet stog hela publiken upp och dansa och sjöng och klappade. Helt magiskt. Till och med Niklas sjöng med på några låtar ;) haha jag har visst fått honom att lyssna på gospel. Det va även en tjej med som ledde alla körerna, hon va också jätteduktig och kul att kolla på för hon levde sig in så mycket så hon stog och hoppa på scenen haha. Hon har även varit med i körslaget. Nej men det va en helbra kväll och här kommer lite bilder som jag tog med telefonen: 
 
 
Jag inför kvällen :) 
 
 
Vi lyckades ta oss in på arenan innan själva insläppet :) haha så här är hela kören och Samuel när de soundcheckar en sista gång.  
 
 
Stor kör var det :) Jätteduktiga! 
 
 
Sen började dom släppa in folk på riktigt :) haha 
 
 
Sen drog konserten igång! Väldigt häftiga ljus och så. 
 
 
Här börjar publiken ställa sig upp. 
 
 
Det va många härliga låtar varav de flesta kände jag inte igen. Men de va väldigt lätta att hänga med i ändå :). Jag gillar ju gospel. Det väll inget jag sätter på hemma direkt med tycker det är väldigt mäktigt live. Jag tycker ju även om att sjunga och just sjunga i kör verkar väldigt roligt. Tyvärr så trivs jag inte speciellt bra på scenen så det har aldrig varit nått för mig. Jag är den som sjunger i duschen :P Det räcker. Det finns flera musikstilar som jag kanske inte lyssnar speciellt mycket på hemma på datorn men som jag tycker är väldigt kul att lyssna på live eller i andra situationer. Jag känner mig ändå ganska musikalisk, har spelat gitarr, gillar att sjung och gillar att dansa. Hoppas att alla som va där tyckte det va lika bra som jag :) 
 
Efteråt skulle Frida med oss hem och sova hos oss för hon får inte bo på elevhemmet under helgen. Men Erik bestämde sig för att stanna i Karlstad och hänga med kompisar så han sov också hos oss :) Så två nattgäster hade vi, Trevligt! 
 
 
What if he cares for you
what if he sees you thru
what if he died for you
to say he loves you
 
So merciful and kind
he reaches out 
to say he loves you
 
you dont have to be afraid
 
<3
 
 

Tillbaka hos mig <3

Hej! 
Idag är jag glad :D Eller just nu iaf. För jag har hittat en sak som jag tappat bort :) Mitt lilla kors i guld som jag har haft hur länge som hellst! Fick det typ när jag döptes eller nått, har haft det så länge jag minns. Brukar ha på mig det varje dag också. Så jag blev lite lessen när jag tappa bort det. Det är så litet också så jag trodde det va borta för alltid :( Men så här var det när jag tappade det. Jag hade det på mig tills jag skulle träna, då tog jag av mig alla halsband och ringar och la i jackfickan. Sen efter träningen låg dom kvar i jackan när jag åkte hem. När jag nästa morgon skulle ta på mig smyckena igen så var korset borta och bara kedjan låg kvar :( Men idag tog jag en chansning och frågade på gymmet om dom hade hittat något i omklädningsrummet. Och det hade dom!! :D Där va den. Guud så glad jag blev! Jag hade verkligen gett upp hoppet om att hitta det igen. Trodde inte att jag hade tappat det på livskraft men tänkte idag att jag frågar ändå så vet jag säkert om jag tappat den ute. Men det hade jag inte :) Såå skönt! Trodde aldrig jag skulle få tillbaka det. Ja, det är läskigt va man tar saker för givet innan de helt plötsligt är borta. Nu kommer jag ju va jättenoga med halsbandet :) 
 
 
Puss och Kram 

Drinkkväll!

Ja igår hade vi äntligen våran drinkkväll som vi har planerat så länge och som blev inställt en gång. Jättekul va det!

Jag och Elin P åkte bussen från karlstad 14.15 och va framme i Karlskoga 15.30. Vi hade bestämt att ha kvällen hos Elin J i Karlskoga. Elin och Ebba mötte oss på busstationen. Hemma hos Elin så gjorde jag mig iordning medans vi väntade på dom andra. Hanne kom först sen gick vi tillbaka till busstationen och mötte Louise och Johanna som kom från Karlstad 18.30. Sen handlade vi lite ingredienser på Willys och åt mat på max :) sen gick vi hem till Elin J och började blanda. Första drinken blev en Emilio.

 

Den va väldigt god och fräsch. Vi började även spela lite ps3. Ett spel som heter start the party :) kan rekomenderas, det va skojigt.

 

Sen blev det white russian och hot shot.

 

Här ser man lagren i hot shoten :) 

Hot shoten va god men white russian va sådär :/ inte den goaste mjölkdrinken. Sen hade Elin gjort jellyshot som va super starka :) haha.

Sista drinken va cosmopolitan, den ultimata tjejdrinken. Den va också väldigt god. Lite sur men väldigt god :) sen hade vi lite nostalgi stund och letade upp alla gamla 90tals låtar vi kunde komma på. Avverkade bla E-type, spice girls, britney spears, bubbles, westlife, aaron carter och många fler. Hur kul som hellst att sjunga med i de gamla texterna som på nått sätt sitter kvar fast man knappt kunde engelska när man lyssnade på dom :D haha. Ebba och Hanne hade även ett titanic moment :D



Aa ni hör väll hur kul det va! :D tack så mycket mina 7 fina pärlor för en härlig kväll! :) Det måste göras om.

Haha :D 

 

Party :P


Puss och Kram

 


Min lilla vän . ..

Hejsan! 
Ja jag fick en ny liten vän idag :) Eller så liten är han väll inte egentligen. 
Jonas hade med sig sin hund Caesar idag igen. Den hunden hade gärna fått vart på kontoret varje dag för mig. Älskar den hunden fast jag bara träffat den två gånger. Så otroligt snäll och go! Helt kär. Och idag åkte jonas iväg på möte så jag fick va hundvakt åt Caesar :) Vi tog en prommenad efter frukost och annars låg han vid min stol eller utanför mitt kontor. Han reste sig ibland och tog en tur runt på kontoret och hälsa på alla. Så fort det kom nån va han ju tvungen att kolla och hälsa. Sen när jag gick runt så följde han efter mig överallt. Han skulle tillochmed med mig in på toa men då fick han faktiskt vänta utanför :D haha. En riktig tiggare är han också så han satt breve oss vid matbordet :) Men han är väldresserad så han äter inget förens han får tillåtelse. Dock lite ivrig så han höll på och få med hela min hand när jag gav han en gurka :P hihi
 
Det mest underbara va ju när han gick runt på kontoret och pinka in sitt revir så Jonas fick städa :D HAHA jag satt inne på mitt kontor och hörde jonas muttra åt Caesar och såg Jonas med skurhinken, jag kunde knappt hålla mig för skratt! 
 
Sen är ju jonas aldrig sen med att visa upp all tricks Caesar kan. Och han fullkomligt öser kärlek över hunden och det är skönt att se. Verkligen ömsesidig kärlek där. 
 
Nej den hunden skulle jag gärna ta med mig hem :) Men det skulle väll inte Lita och Zelda gilla :P  Ibland undrar jag om jag inte är både hund och katt människa. Älskar dom båda två! Blir lite sugen på hund ibland men det är för mycket jobb för mig :( Kanske när vi är pensionärer eller nått ;) haha. Nej jag gillar ju en massa andra djur också så får väll kalla mig djurmänniska helt enkelt. 
 
Ute på promenad
 
Han gick ju med huvet ner hela tiden så man får ju ingen bild på hur stolt han ser ut med huvet uppe :) 
 
Ligger vid min stol och vaktar :) Det va nått konstigt ljus på mitt kontor för alla bilder blev så här :( 
 
Ligger utanför mitt kontor och längar lite efter husse tror jag ;) Här ser man lite hur stor han är. 
 
Puss och Kram

1a Maj

Tjena!
Idag har vi verkligen tagit vara på den lediga dagen. Men det är typiskt att tiden går så fort när man är ledig :( men veckan går ju mycket fortare när man är ledig mitt i veckan :). Är ju redan näst sista jobbdagen imorn.

Jag har verkligen världens bästa fästman! Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Idag va vi på Ikea för att köpa en grej att ha räkningar i och när vi går där så pekar han plötsligt på en hylla och säger: - en sån borde vi ha på balkongen. Och grejen är att jag har haft ett litet problem med balkongen för jag vill gärna ha en massa grejer där, ni vet blommor, ljuslyktor och annat lulu. Och vi har ju ett bord där ute men det är litet så mycket har bara fått stått på golvet och jag har inte vetat hur jag ska lösa det. Det är ju en inglasad balkong och det finns inget ställe att sätta upp hyllplan. Så bara går vi där på Ikea och då löser han hela problemet åt mig! Jag tittar på hyllan han pekar på och tänker: " självklart ska vi ha en sånn! Att jag inte tänkte på det. " Den är jättefin och passar pefrekt på våran balkong :) så nu är vi jättenöjda.

 

Slänger med lite bilder från igår när vi va på majbrasa:)