Fina ord som värmer

Hejsan!
Igår va vi ju hos svärföräldrarna i norsbron :) lika trevligt som vanligt. Vi fick mat och kaffe, kollade på serier och tjöta. Sen upptäckte jag att de hade det där toalettpappret ni vet som dom skrivt saker på. När det pappret kom så köpte jag det inte för tyckte det va ett jävla reklamjippo bara. Men nu när jag satt där så va det faktiskt ganska trevligt att läsa lite på toapappret haha :). Man ville ju typ dra fram mer papper och läsa mer. Men det va väll det som va tanken med det. Det va ju så söta texter en del. Så håll till godo

Det om moster skickade jag till min moster på fb och det uppskattades ;)

 

 
 

Onsdag

Hej!

Denna onsdag började ju inte så bra :( Zelda spydde i hallen! Som tur va så va jag tvungen att gå till bussen då så niklas fick torka :)

Sen va det föreläsning 9-12 och efter det drog J och E en sväng på gymmet men jag och Elin skulle göra grupparbete så jag kunde inte hänga med :( men när vi slutade räkna vid 3 så gick jag själv till gymmet en stund.

Nu är jag hemma och väntar på älskling så ska vi åka till Norsbron sen :)

 

 

"Det gör ont varje gång jag ser ditt
namn.Det gör ont när jag ser dig
ha roligt utan mig. Det gör ont att
inte kunna prata med dig om det.
Det va du som sårade mig och
ändå känner jag mig som den
onda och elaka. Det gör ont att
inte kunna
finnas där för dig när
det hände.
Men huvudsaken för
mig är ju
fortfarande att du har
det bra.
"

<3


På gång...

Tjennare!

 

Har tänkt nu i flera dar att jag ska blogga men det har inte bleve av. Vi har gjort flera saker och jag har tänkt: detta kan jag blogga om men sen har jag glömt bort det eller inte hunnit. Men nu har jag äntligen fått tummen tur och ska försöka knåpa ihop ett inlägg om de senaste dagarna.

Skolan började ju denna veckan och det har varit både roligt och jobbigt. Roligt att få något att göra om dagarna men jobbigt att vi fick en massa räkneuppgifter direkt. 

I onsdags fick jag min utväxt färgad. Det va skönt :) Tack snälla Lena för hjälpen! <3 

Igår va jag först på skolan sen följde jag med Jaqueline när hon skulle tatuera sig kl.3. Det började med at vi fick leta efter studion läge och när vi hitta den visa det sig att de precis bytt ägare och håller på att göra iordning så det va typ inga grejer eller prydnader nån stans. Sen skulle hon bli tatuerad nere i källaren som va ännu kalare. När vi kom ner visade det sig att tatueraren bara pratar engelska! Man kan väll säga att det inte alls va som vi hade tänkt. (om ni nån gång ska tatuera er så kan jag ju rekomendera att ni ber om en tatuerare som pratar svenska. Det blir lätt missförstånd annars). Han började iaf rita och greja. Jag började bli rädd för att tatueringen inte skulle bli som Jaqueline ville och att hon skulle bli missnöjd. Men med hjälp av bilder och knacklig engelska så hade hon iaf tre stjärnor ritade med bläck på armen (den som de sätter dit först för att se vart tatueingen kommer hamna och som de sedan tatuerer över). Så fick hon lägga sig och han började göra sig iordning. Då märker jag, det finns ingen tatueringsmaskin i rummet! Han plockar istället fram som en typ pinne eller penna med en nål längst ut, doppar den i färg och börjar sticka under huden. Jag har aldrig sett någon tatuera så. Så jag  får en dålig känsla igen och tänker att detta kommer bli smärtsamma timmar för Jaqueline om han ska sitta och dutta sådär. Men han är snabb och effektiv och bryr sig nog mycket för att flytta den sista stjärnan så de inte ska se konstigt ut. Vi förstår sen i efterhand att han är väldigt duktig. Han gjorde alla tre stjärnor på ca 30 min och Jaqueline sa att strecken är rakare än de flesta tatueringar hon har. Och stjärnor är bland det svåraste att göra. Så trots språket och avsaknaden av maskin var han jätteduktig och Jaqueline blev jättenöjd med stjärnorna. Det jobba även en tjej där i kassan som va jättesnäll och fråga om J ville ha nått att dricka och vi prata en stund med henne efteråt. Så det kommer nog bli en bra studio där när de har fått ordning på allt. :) Så trots mardrömmsstarten var det slutet gott allting gott!

 
Nån har ont
 
Där ser ni "pinnen"

 

Sen på kvällen igår kom Joakim och Elin hit nu när de är i värmland. Vi lagade tacos och spela spel och prata hela kvällen. Jättetrevligt! De är ju så goa :) och vi träffar dom ju inte så ofta nu när de har flyttat till Norrköping.

Ha en bra helg!

Myskatterna! 
 
Puss och Kram 

 

  

  

 

 

 

 


Igår

Hej! Ligger just nu i soffan och har ätit pizza :) dageneftermat. Idag har jag mest slappat medan niklas har fått sköta tvätten och sånt. Imorse mådde jag lite sådär men är bra nu :)

Här kommer lite instagrambilder som får beskriva kvällen igår :) träffade även en gamal kompis från Årjäng på ankan.


Velar...

Som ni ser så är det ny design på bloggen, eller jag hoppas ni kan se det i alla fall ;) jag vet inte än om jag ska behålla den men kände att det va dags för en ny. Och en lite mer personlig med bilder, den gamla va fin men lite opersonlig bild. Hoppas ni gillar den! :P

Puss och Kram


eldvittnet

Hej! 
Nu kommer ännu ett bokinlägg :) Lars Keppler går ju på högvarv här. 
 
Men lite andra saker också. Jag är fortfarande hemma om dagarna men har pluggat hemma i några dagar för jag har en omtenta imorn. Hoppas det går bra. Sen är jag ledig några dagar till :) till 21a. Har haft så långt lov nu så det känns verkligen. Inte att jag tröttnar på det men börjar bli lite tråkigt att bara gå hemma när alla andra jobbar eller pluggar. Men snart blir det väll fullt upp igen.
Åkte hem till Årjäng en snabbis också för att hälsa på innan skolan börjar och hämta lite saker som vi glömde där på jul :) Det va roligt och min moster lyckades komma då så jag fick träffa henne också. Jag orkade inte höra va mig till någon kompis när jag bara skulle vara där torsdag eftermiddag till fredag förmiddag utan koncentrerade mig på familjen och tog det lugnt. (pluggade lite). 
 
Idag va jag jätteslö hela dagen, har ingen aning om hur jag ska ta mig upp kl.6 imorn heller :/ men sen när Niklas kom hem blev det fart på mig så jag ställde mig och började stryka. Strök en massa gardiner och dukar och sen bytte vi ut alla julgardinerna till de vanliga. Det va det enda julaktiga som va kvar i lägenheten så nu är allt borta.
Kan också meddela att diskmaskinen är inkopplad och går som den ska! Vi njuter varje dag :) 
 
 
Nu över till Eldvittnet då. Är väldigt inne på ljudböcker nu, denna va en ljudbok och nu har jag lagt in Mons Kallentoft De femte årstiden som ljudbok i mobilen :) så kommer väll en recension på den med snart. 
Men Lars Keppler upphör verkligen inte att fånga mig. Han gjorde det igen! Har funderat fram och tillbaka på vilken av böckerna jag tycker är bäst men kan verkligen inte bestämma mig. Men denna innehöll verligen allt! Den känndes längre och det va en massa information så det tar ett tag att processa boken. Den har liksom en mainstory och sen efter den kommer en sidestory om Joona Linnas liv vilket gjorde mig jätteglad för jag har ju väntat på hans historia. Så nästa bok kommer ta vid lite där denna sluta. Det börjar med flera händelser och flera personer på olika platser men genom berättelsen så väver han ihop dem på ett fantastiskt sätt så på slutet hänger allt ihop på ett sätt man aldrig kunde gissa, mördaren kan man heller inte gissa. En annan sak som jag märkte speciellt i denna boken (kan även va så i de andra) att kvinnorna i boken, kvinnokaraktärerna är otroligt starka. Kvinnor som slåss för sig egen och andras skull, kvinnor som ser rädslan i vitögat och istället för att bara lägga sig ner och ge upp så tar de ett vapen och slåss, fast det är en kamp de är dömda att misslyckas. De vet vad de vill och de kämpar för det, de får stå ut med massa saker men reser sig alltid upp igen. Sånt gillar jag. 
Historen liknar mer hypnotisören med lite mer blod och grymmhet men som i de andra två så händer det saker hela tiden som gör att det aldrig blir drygt eller segt. Åhhh längtar verkligen till den fjärde. Är snart lika fast som jag va i Stieg Larsson! 
Men får lugna mig lite för nu är det Mons som gäller och sen blir det en vanlig bok som jag lånat av min moster :) När jag nu ska få tid att läsa allt när skolan börjar :(
 
Puss och Kram
 
 
 

dishwasher...

I förrgår så beställde Niklas en bänkdiskmaskin till oss :) 
Guud så gött det ska bli!! Vi är såå sjukt trötta på att diska båda två nu så vi kände att det va dags för en diskmaskin. Idag fick jag veta att den kommer redan på måndag mellan 1 och 3 och Niklas va tvungen att va med då och legitimera sig så jag kommer ha min gubbe hemma mellan 1 och 3 på måndag. Härligt! :D 
 
 
 
Man blir ju lite trött på att diska när man växte upp med diskmaskin hemma och sen diskade jag för hand bara åt mig själv i tre år i arvika och sen diskat för hand i 1,5 år här i karlstad. Fast jag och Niklas har ju turatsa om såklart. Är inte så mycket till husmor jag, tycker inte om att laga mat, diska eller städa men det får väll Niklas leva med :) 
 
Puss och Kram 

välkommen hem ..

Jahap, då va man hemma igen efter allt nyårsfirande :) 
Niklas har börjat jobba igen men jag har några dagar kvar till skolan börjar. Det kommer väll bli lite trist att va hemma själv snart men jag njuter av å va ledig.
 
Tänkte skriva lite om julklapparna jag gav till mamma och Lena :) Har velat göra det tidigare men va ju tvungen att vänta till efter jul :) 
De fick var sitt armband från roxannassmycken, Det är alltså en tjej som heter Roxanna som gör armbanden helt som man vill ha dom. Man får välja färg, berlocker, man kan skriva mm. Roxanna har haft cancer och säljer smyckena till förmån för cancerfonden. Jag blev såå lycklig när jag hittade hennes blogg och armband, tyckte det va en så fin sak att göra. Sen va ju armbanden jättefina! Det va en stund innan jul så jag bestämde direkt att nån skulle få det i julklapp. Jättebra gåva att ge bort tycker jag, både min mamma och Lena har många smycken redan men detta blir ju speciellt för det går pengar till cancerfonden och så valde jag att skriva första bokstäverna i deras barns namn på armbanden så de blir lite mer betydelsefulla. Jättefina att ha till vardags :) 
Jag kommer nog köpa ett till mig själv också ;) hihi
 
Roxannas blogg och smycken hittar ni 
här: http://sannassanna.blogg.se/
och här: http://roxannasmycken.blogg.se/
 
 
 
Ja nyår va ju lika lyckat som vanligt :) 
Vi åt trerätters och sen spelade vi spel, kolla på tv och raketer och skickade upp rislycktor. Blir en bildbomb på det ;) 
 
 
Min snygging vid maten :) <3 
 
 
örhänge och manikyr 
 
 
 
irish coffe
 
Sen ville Niklas mormor ha kort på oss tjejer med rött läppstift :) haha 
 
 
 
André släppte iväg den första rislycktan och den hamnade i grannens träd en stund innan den slet sig loss och steg upp i skyn. Den andra skulle ingemar och tvillingarna få iväg men den lyfta aldrig utan blåste bara hit och dit och hamnade på marken. 
 
 
 
Jag och min älskling önskar Gott Nytt År till er alla! <3