Hemkommen

Ja då va man tillbaka i Karlstad då :) välkomnas av sol som sig bör. Fick ta en lite annan väg hem för delar av E18 vid skattkärr va avstängt så det fick bli gamla E18 en bit. förra helgen va det gull fart :) men kul! Fredagen firade vi Nilas, Tomas och Mattias för att de hade fyllt år. 
Älsklingen blev så glad för min present :) en fotbollsresa till England. Vilket va väldigt kul eftersom jag planerat och hemlighållt det länge innan för att han skulle bli överraskad. Och det blev han! 
 
Här läser han informationen han fick av mig :) 
 
sedan åkte jag till årjäng tidigt på lördagen för det va arbetsdag hos mormor. Åkte först förbi Eriks jobb för att hämta en kondensor sedan hem till mormor där mamma, pappa, moster, Bengt och kusiner redan arbetade för fullt. Så det va bara å ta på sig stövlarna och gå ner i lannet :) där slet vi och rensade så jag hade träningsvärk i låren dan efter. Vi gjorde i ordning en ny bädd för morötter. 
Så som det ser ut breve såg det ut överallt så en massa ogräs har vi rensat bort. 
 
 
Sedan lagade mormor mat åt oss mitt på dan. Sååå gott! :) gillar alltid mormors mat men när man hade jobbat och slitit så var det extra mumsigt. 
 
Kvällen och delar av  dagen efter spenderades med Jaqueline. :) va länge sen vi träffades så det va kul. Få prata av sig lite och höra va bra det går för henne och hur hennes liv ser ut nu med den stora förändring hon står inför. Men hon sköter sig jättebra och har verkligen vuxit. Samtidigt som hon är samma gamla :) men jag är stolt över henne för att hon tar det här på allvar. Men jag har alltid varit stolt över henne och kommer alltid stå på hennes sida, för vad som än händer så vet jag hur rent och fint hennes hjärta är. 
 
Va även en sväng med brorsan och titta till min bil, som ska få vakna ur sin vinterdvala. Blev inte jättemkt gjort men fick iaf kollat över den. Och Starta den!! :D jag va typ helt extaaas! Så kul :) 
 
Hände även en kul grej idag :) fick ett par byxor som min moster köpte till min kusin men som inte passa. Tänkte prova dom idag, va säker på att dom skulle va alldeles för stora. Vilket är konstigt ifs för min kusin är lika kort som mig och absolut inte stor nån stans. Men killar brukar ju ha lite större storlek :) tog upp dom ur påsen och tänkte då att dom ser ju inte så stora ut. Dom kan jag säkert ha som lite loose fit, typ boyfriend-jeans. Drar på mig dom och så sitter dom faktist tajt, som jeans ska. :) haha vadå dålig kroppsuppfattning? 
 
 
Nå, ser det ut som kill-jeans? ;) 
 
puss och kram 

Lördag

Hej på er! 
Hoppas ni haft en go lördag :) 
själv har jag varit på stan och träffat några gamla klasskompisar. Jag och Elin gick i lite affärer och sedan mötte vi niklas och johanna och tog en fika på bästa Sandys. Så himla roligt att träffa dom igen och höra hur det går på deras jobb mm. :) Nästan tur att niklas va med för annars kan vi sitta och fika och prata i flera timmar. Gulle ni! Är så glad att vi har gått i samma klass och blivit kompisar. 
 
 
Go fika:) 
 
 
Köpte denna top, en sjal, en yogamatta och lite underkläder. 
 
 
Köpte en yoga matta :) en billig. 199kr. Men bra att ha :) nu när jag har sagt upp mitt medlemskap på gymmet så kommer det förhoppningsvis bli lite mer hemmaträning och då är det bra med en matta. Kör även lite yoga. Mest för nacke och axlar för att jag sitter så mkt framför datorn på jobbet. Riktigt skönt att få sträcka ut faktiskt. 
Synd på medlemskapet på Livskraft för jag va väldigt nöjd med träningen där, men nu när jag är i Skövde 4 dar i veckan så hinner jag inte vara på ett gym i karlstad så ofta att lönar sig med medlemskap. Kommer köra mer på löpning för det är väldigt lätt. Och så har jag hittat en väldigt fin löprunda i Skövde :) 
 
 
 
 
Lite bilder från löprundan :) så härligt att springa vid vattnet tycker jag. 
 
På fredagen blev det en tur till solarreturen med Maria och Nova :) lilla gullungen va så duktig och gick mellan mig och Maria och höll oss bägge i handen. 
 
Hittade ljusstakar som både jag och Maria gillade. Men jag fick köpa dom :) 
 
 
Blev jättebra i köksfönstret. 
 
Såg även denna lilla sötisen en kväll när jag gick förbi sophuset. 
 
 
Puss och Kram