favorit just nu

En låt som är en riktig favorit just nu, går på repeat på spotify och spelas upp i huvet ofta.
Är inne i period där country är på tapeten nu. Är också mycket för duetter just nu. Så härligt!
 
Tycker texten handlar om att fånga dagen och njuta medan man kan. Och såklart om hur ett förhållande borde vara ;). Man ska kunna njuta av det man har här och nu och inte behöva titta i backspegeln för att förstå varför man valde varandra.
 
Take care!
 
-We didn't care if people stared
We'd make out in a crowd somewhere
Somebody'd tell us to get a room
It's hard to believe that was me and you
Now we keep saying that we're okay
But I don't want to settle for good not great
I miss the way that it felt back then I wanna feel that way again

-Been so long that you'd forget the way I used to kiss your neck
-Remind me, remind me
-So on fire so in love. Way back when we couldn't get enough
-Remind me, remind me


-Remember the airport dropping me off
We were kissing goodbye and we couldn't stop
-I felt bad cause you missed your flight
 -But that meant we had one more night


-Do you remember how it used to be
We'd turn out the lights and we didn't just sleep
-Remind me, baby, remind me

-Oh, so on fire so in love
That look in your eyes that I miss so much
-Remind me, baby, remind me

-I wanna feel that way
-Yeah, I wanna hold you close

-Oh, if you still love me
Don't just assume I know


-Do you remember the way it felt?
-You mean back when we couldn't control ourselves
-Yeah, remind me

 -All those things that you used to do
That made me fall in love with you
Remind me, oh, baby, remind me


-Yeah, you'd wake up in my old t-shirt
All those mornings I was late for work
Remind me

 Oh, baby, remind me
<3


 Puss och Kram

Stress = dålig hy ?

Nu blev det visst tätare uppdatering här. Kan ju vara lite roligt :) men inget ni behöver vänja er vid.
 
Har en liten fundering om det här med stress och hur man påverkas av det. Speciellt med finnar.
Jag har för det mesta bra hy utan att behöva göra något speciellt. Får några enstaka finnar nån gång ibland och då endast i ansiktet och oftast bara en (brukar se rätt komiskt ut xD). Då brukar jag behandla med ett medel och så försvinner dom. Men nu det senaste har jag märkt en skillnad, jag får fler och oftare finnar. Även på nya ställen. Brukar bara få runt ögon, näsa och mun men nu har de dykt upp nya ställen. Typ mitt på kinden, mer i pannan osv. När jag började fundera på vad detta kan bero på (låter som jag har tänkt på detta hur mycket som helst men det har jag inte, har bara slagit mig då och då hihi) och försökt hitta någon gemensam nämnare så är det enda jag kan komma på: att detta har varit en period med mycket i skolan. Mycket på en gång och några inte så speciellt roliga uppgifter så jag har stressat mycket över skolan, tänkt mycket på det och oroat mig för hur jag ska hinna.
 
Kan denna stress gör att jag får mer finnar? Har för mig att jag har läst nån stans för länge sedan att stress kan påverkan hyn. Hmm. Nån som vet?
 
Är väll inte jättenoga egentligen. Bara att behandla dom, ta ett djupt andetag och hoppas att denna period är över snart.  :)
 
Så det här med jobbiga uppgifter i skolan då, hur brukar ni tackla dom?
För det mesta är jag en sån person som vill ha uppgifter gjorda så fort som möjligt för att inget ska släpa efter (har bra pli på mig själv kan man säga), men när det kommer till skoluppgifter som jag tycker är så jobbiga så jag vill dö när jag öppnar böckerna, då brukar jag skjuta upp dem och skjuta upp och skjuta upp. Tills det är panik.
Nu har jag haft en sån uppgift som bara har vart sååå jobbig så man vill inte ta i den, men har inte haft nån möjlighet alls att skjuta upp den. Har tänkt tanken flera gånger att jag ska "vänta lite med den" men så slutar det med att jag får tvinga mig själv att jobba med den :(. Efter att ha hållit på med rapporten ett tag bestämde jag mig för att tackla detta på ett annat sätt. Blir alldeles för jobbigt annars.
 
Tror det va när jag hade gått och lagt mig, jag visste att imorn måste jag sitta med den där rapporten. Fick ångest redan då.
Då bestämde jag mig: Nej, imorn när jag sätter mig ska jag inte tänka att den är jobbig utan jag ska tänka att "jag kan det här!" "jag är bra på det här" "och jag tycker det är roligt!"
Va mycket det gör med just inställningen :)
När jag hade bestämt mig somnade jag gott och dagen efter gick det bra med rapporten. Det va några veckor sen och jag håller fortfarande på med den. Kan väll inte påstå att jag tycker det är roligt men det är inte lika jobbigt att ta tag i och jag skjuter inte upp det nått.
Skönt när man hittar något som funkar för en. Denna gången i alla fall, får väll se om det funkar nästa gång ;)
 
Idag fick jag även muta mig själv med godis och dricka för att orka sitta med det på helgen :) men alla knep är bra utom dom dåliga ;) som min mamma brukar säga.
 
Puss och Kram

Lördag

Hej

Såå skönt med helg! Har fullt upp på skolan. Så måste göra en del på helgen också :( 

Lördagkväll och jag ser på tv medan tre killar sitter och spelar dator :D haha. 
Niklas har lan här med Tomas och Mattias. Det gör mig inte så mycket för dom är ju helt inne i sina spel så jag har lite egentid nästan :) hehe. 
Kan göra mina grejer. Går och lägger mig i tid medan de spelar hela natten, sen vaknar jag tidigt och kan greja lite själv och ligga å läsa en bra stund på morgonen. Jätteskönt tycker jag! 

Nog om det. Idag va vi i Norsbron och firade Ingemar (svärfar). Trevligt som vanligt! :) fick god mat och morotskaka. Härligt va det. Eftersom jag inte är så mycket för att baka och laga mat så är det så skönt när nån annan gör det, så jag kan bara äta :) hihi. 



Har så goa katter! Lita myser jättemkt nu :) dom är mer inne nu när det börjar bli kallt ute. Lita sover i sängen vid mina fötter. Sen här om dan va Zelda jättegosig när jag gick upp på morgonen, följde efter mig överallt och drog sig mot mig. Sen när jag kom hem på eftermiddagen och började göra pannkakssmet kom hon in i köket och gnällde som bara den, drog sig mot mina ben. Jag fick stå och böja mig när jag gjorde smet för att hon skulle nå att dra sig mot min hand annars tryckte hon med tassarna mot mina ben tills jag böjde mig. Haha 


Puss och Kram

Fars dag <3

Hello!

Har vart i årjäng i två dagar. Inte mycket man hinner med men fick min dos av årjäng så jag klarar mig ett tag till ;) 

Kom på lördagen. Blev en tur ut till mormor bla. Jättetrevligt! 
På söndag var det ju fars dag men jag och niklas tog en sovmorgon (skönt). Blev fika med tårta och vi hjälpte pappa köra båten till vinterförvaring. 

Erik och samuel kon från garaget så åt vi mat och sen fick jag och erik fira pappa lite med hans favvo-godis och ett kort. 

Så bra att det finns dessa dagar tycker jag, när man kan hylla pappor lite extra. Det behöver dom! Man ser hur alla skryter om sina pappor och tycker att just deras är bäst :) så härligt! 

Tycker så synd om dom som inte har någon pappa att fira, eller som har en pappa fast dom inte har någon anledning att fira honom. <3 

Jag kan hylla min pappa varje dag om det är så! Han är bäst, goast och roligast! Är så glad att han finns, trots en stroke som gjort mycket med honom så finns han här hos mig. Älskar dig pappa <3 du är min hjälte. 



Skulle kunna ligga såhär och sova på dig jämt! :D 

Puss och Kram 

Plankan!!

I löööv plankan!! <3 
Eller inte! Men jag hittade en plankan- utmaning som verkade bra. Stark mage på 30 dar ;) har även fått med mig Niklas att göra detta med mig. Troligtvis även tomas och mattias :) så jättekul om fler vill hänga på! 
Vi börjar idag (6 november) med 20 sek. 


Så nu kööör vi! Tagga tagga! :) 

Puss och kram 


Halloween-partyyy

Tjenna! Sitter nu ganska trött och sliten på skolan. Har skrivit på min individuell uppgift och har en föreläsning kvar innan jag ska hem. Vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken under föreläsningen men läraren pratar ganska högt (typ skriker) så han kanske håller mig vaken. :) 

Är lite allmänt trött efter helgen ;) va på halloween-fest i karlskoga. Det va jättekul :) 

Åkte till elin i karlskoga på lördagen :) hon hade lagat jättegod lasange till oss och sen började vi göra oss iordning i lugn och ro. Jag klädde ut mig till indian och elin va zombie-sjöman (kvinna). Gööör snygga blev vi! 


Sen gick vi genom karlskoga till Elins kompis där det va fest. Jättefin lägenhet hade hon :) det kom mer och mer folk utklädda dit. 

Hela gänget!! :) såå fina allihop. 

Sen tog vi taxi in till harrys i karlskoga :) där va det nämligen ett event så alla skulle komma utklädda dit. 


När vi skulle hem märkte jag att mitt körkort va borta :( vet att jag hade med det in på harrys men när vi skulle dra hade jag bara mobil och bankkort kvar. Min typiska otur. Frågade runt i alla barer men ingen hade fått nått. Fick gå hem utan det :( 

På söndag morgon va varken jag eller elin pigga så vi kraschade i soffan till disney chanel. Låg och slumrade lite, åt frukost. Sen när Erik vakna bytte vi till att kolla på big bang. Underbart! Kom på att mitt leg va borta så försökte ringa till harrys innan jag skulle ta bussen hem men ingen svara :(. 

Va hemma vid 5. Mådde mycket bättre och bussresan gick bra :) älskling hämtade mig i stan och så åkte vi till svärföräldrarna. Fick mat och latade mig ännu mer i deras soffa. Typ vid 6 eller nått så ringde min tlf. Det var från polisen i karlskoga, någon hade lämnat in mitt körkort där. Va glad jag blev! Hon på polisen skulle posta det så jag har det igen om några dagar :) oturen vändes till tur. 



Hoppas ni hade en bra helg! 
Puss och Kram

(Om det verkar konstigt med tiden på inlägget så är det för att jag började skriva på dan men skrev klart på kvällen)