Ny tv

Hej!
Idag gjorde jag mattetentan Phuu!! Satt nästan 4 och en halv timme. Nu ska vi bara hålla tummarna för att jag får en 3 också :)

Men nu när tentan är över ska jag bara slappa här hemma och kolla på big brother och One tree hill te Niklas kommer hem.

Då drar vi till Årjäng för en weekend :) Det ser jag fram emot. Känns som hundra år sen jag va hemma! Saknar alla ibland. Jag trivs jättebra i Karlstad men Årjäng kommer alltid va mitt hem. <3

Japp, och våran nya tv har kommit också :) Jippi! Det gick verkligen jättefort. Vi beställde den på fredagen tror jag och så valde vi fri frakt med hemleverans så det skulle ta 3-5 arbetsdagar. Så vi räknade ju inte med att få den denna veckan ens. Men den kom på onsdagen :) Då blev vi glada.

Så nu har Niklas utökat vårat tv utbud från Telia med viasat sport kanalerna. Gissa vem som kommer sitta mycket framför den tvn? ;) haha  Nu saknas bara 100 mbit bredband så är vi nöjda.



Så, en bild på den. Till och med kartongen syns lite. Bamsestor kartong verkligen! och den bärde jag upp för trapporna (fast gubben i budbilen hjälpte till). Ursäkta kvaliten på bilden. Det är mästerfotografen Linn som har varit i farten ;)

Och nu när jag har berättat om det roliga så kommer det tråkiga :(
Våran kära Göran dog i onsdags :( Otroligt sorligt.
Även om jag och hans familja är väldigt nära så känndes han inte som min farfar, det gjorde det inte. Men jag har ändå träffat honom 100 gånger och gillar honom jättemycket. Även om han och jag inte va så nära så är det ändå svart att fatta att han är borta. Att jag aldrig kommer se han igen, att jag aldrig kommer höra honom prata igen, att varje gång jag ser Lisbet nu kommer hon vara själv och inte ha Göran breve sig. Det är svårt att fatta. Att människor bara försvinner.
Som tur är så lever väll anden kvar?
Sen så blir jag lessen för att hans familj är lessna och dom är min familj. Aa, svårt att fatta men så är det.

Vila i frid Göran <3
Ha det bra
Puss och Kram

Lördag

Hej! Ja idag är det lördag. Jag och Niklas sov till kl halv två! Händer typ aldrig så vi var lika förvånade när vi kollade på klockan.

Men sen körde jag niklas ur lägenheten och hade tjejkväll :) riktigt trevligt med mat, vin och "med andra ord" :D haha

Men nu har tjerna gått så jag sitter ensam med två helt utslagan katter som ligger i var sin ände av soffan och sover och jag kollar på "I hennes majestäts hemliga tjänst och väntar på att niklas ska spela klart med sina bröder och komma hem.

Men det lär nog dröja lite så jag går nog och lägger mig innan han kommer ;)



typ såhär ligger zelda nu :)

Puss och Kram

Plugg . .

Ja jag pluggar som dåre för näsat vecka har vi matte tenta. Men om jag klarar den så är 10 veckor av matte äntligen över! Skulle va så himla skönt! :)

När jag är hemma och pluggar gillar katterna att va med mig.



Här ligger Lita i mina böcker och solar när jag pluggade på balkongen. Och så kan man skymta Zelda som ligger på golvet.

Idag har jag och Niklas varit tillsammans i två år och det ska vi fira med bio och mys :) Vi älskar att mysa bägge två.  Älskar dig min mysgubbe! <3

Sen imorn kommer några tjejer från klassen hit så ska vi laga mat och umgås. Det ska bli jättetrevligt :)

Puss och Kram

God mat. .

mums säger jag bara



Tror niklas gillar att jag börjar laga god mat :) haha

Puss och Kram

happy birthday . .

Nu kommer lite bilder från min födelsedag :) min 20 års dag. Är så glad för att vi kunde va i nya lägenheten också.


Dukningen. Vi skulle ju få plats 22 personer. Som tur var hade vi inte tagit med några möbler till vardagsrummet så det blev långbord där så fick vi plats allihop :)


Förberedelser i köket. 20 åringen och hennes pappa ;)


Jag och Niklas. Fast det syns väll :P


Lite folk


En glad 20 åring. ..


Mina presenter


Soffhäng


Sen så lägger jag upp en film med en bra låt. Den har fastnat på min hjärna nu och jag sjunger med varje gång reklamen kommer :) Har kommit på att Niklas gillar sport och jag gillar låten. Det passar väll bra ;) hehe



Puss och Kram

My own worst enemy . .

Hej! Nu blir det ett till inlägg, bara för att jag är glad :) Men det blir mer bilder än text denna gången ;) Jag la in bilderna som vi har tagit på lägenheten i min dator för jag ville med ha dom :P

Anledningen till att jag är glad är för att min älskling ringde till Telia för att fråga hur snabbt bredband vi kunde få av dom (han va inte nöjd med hastigheten vi får från bredbandsbolaget) och gissa vad!!! Vi ha fiber i vårat hus så vi kan få 100 mbit!! Varför har vi haft bredbandsbolaget?? Nu blir det Hej då till dom och Hej Telia! :)

Jag börjar gilla denna lägenheten mer och mer. Allt blir bara bättre och bättre :)

Nu kommer det bilder från lägenheten och så blir det bilder från min 20års dag i nästa inlägg :)


Ingemar sätter upp tapeter till fondväggen. Det var det första vi gjorde.


Så här blev resultatet. Här har vi inte fått dit tvn än men det har vi nu ;)


Här sitter jag lite sliten efter min 20års fest och njuter av att vi har fått soffan på plats, men det är fortfarande lite tomt på väggarna.


Köket från ena hållet


Resten av köket


Badrummet. Varför får man aldrig bra bilder på badrum? 


Vardagsrummet från andra hållet. Där är Niklas dator


Balkongen. Nu är golvet färdiglagt också så det ser jättefint ut.

Vi trivs i alla fall jättebra och jag vill tacka min familj och Niklas familj för att ni har hjälpt till så mycket, vi hade aldrig klarat det utan er <3

Tycker även ni ska lyssna på låten som står i rubriken. Jättebra, med sångaren från Takida :) Jag älskar ju hans röst.

puss och Kram



that don't impresses me mutch . .

Hej! Nu var det ett bra tag sen jag skrev något. Men nu har jag ju en del saker att skriva om iaf ;)

Jag fyllde ju år 19 feb :) Så nu är jag 20 år!! Hur det nu gick till :S Känner mig inte alls som 20 men njuter av allt nytt jag får göra och alla nya ställen jag får besöka :)

Jag hade i alla fall en underbar födelsedag. Vi hade hunnit tapetsera fondväggen i vardagsrummet så festen blev i nya lägenheten :) Yey. Massa folk kom så det va lite trångt men det gick bra :) Va jättekul att alla kunde komma och så fina presenter jag fick <3 kanske kommer upp bild på det nån dag. Blir ett lite tråkigt inlägg idag utan bilder men dom finns på Niklas dator så får blogga från hans dator snart :P

Pratade länge med mamma igår och det va skönt :) Jag ska hämta ut biljetter åt henne till veckan, som hon har beställt men som hon inte kunde hämta ut i Årjäng. Då är det tur man har en dotter i storstan ;)

Igår kom mattias hit och vi myste med godis och en över tre timmar lång film! Sen va jag trött kan jag lova.

Sen på natten vaknade jag av feber och ont i magen :( Så idag ligger jag i soffan med 38 graders feber och niklas och mattias får ta hand om mig ;) Verkligen synd eftersom vi skulle få besök idag och för att det är så fint väder så man vill bara ut och gå :( Men nej här ligger jag och dricker vatten och alvedon.

Hoppas verkligen jag är bättre på måndag så jag kan åka till skolan.

Jag ligger också och söker sommarjobb på internet. Det känns helt hopplöst att få något jobb men jag söker så många jag kan och hoppas på det bästa.

Nu har vi flyttat klart i alla fall :) Den gamla lägenheten är städad och nycklarna inlämnade :) Skäns så himla skönt. Nu bor vi verkligen på Bellevue.

Nej nu tror jag inte det har hänt något annat så ni får ha en skön helg och så hoppas jag att alla ni som hade sportlov denna veckan verkligen njöt :)

Puss och Kram