Ny tv

Hej!
Idag gjorde jag mattetentan Phuu!! Satt nästan 4 och en halv timme. Nu ska vi bara hålla tummarna för att jag får en 3 också :)

Men nu när tentan är över ska jag bara slappa här hemma och kolla på big brother och One tree hill te Niklas kommer hem.

Då drar vi till Årjäng för en weekend :) Det ser jag fram emot. Känns som hundra år sen jag va hemma! Saknar alla ibland. Jag trivs jättebra i Karlstad men Årjäng kommer alltid va mitt hem. <3

Japp, och våran nya tv har kommit också :) Jippi! Det gick verkligen jättefort. Vi beställde den på fredagen tror jag och så valde vi fri frakt med hemleverans så det skulle ta 3-5 arbetsdagar. Så vi räknade ju inte med att få den denna veckan ens. Men den kom på onsdagen :) Då blev vi glada.

Så nu har Niklas utökat vårat tv utbud från Telia med viasat sport kanalerna. Gissa vem som kommer sitta mycket framför den tvn? ;) haha  Nu saknas bara 100 mbit bredband så är vi nöjda.



Så, en bild på den. Till och med kartongen syns lite. Bamsestor kartong verkligen! och den bärde jag upp för trapporna (fast gubben i budbilen hjälpte till). Ursäkta kvaliten på bilden. Det är mästerfotografen Linn som har varit i farten ;)

Och nu när jag har berättat om det roliga så kommer det tråkiga :(
Våran kära Göran dog i onsdags :( Otroligt sorligt.
Även om jag och hans familja är väldigt nära så känndes han inte som min farfar, det gjorde det inte. Men jag har ändå träffat honom 100 gånger och gillar honom jättemycket. Även om han och jag inte va så nära så är det ändå svart att fatta att han är borta. Att jag aldrig kommer se han igen, att jag aldrig kommer höra honom prata igen, att varje gång jag ser Lisbet nu kommer hon vara själv och inte ha Göran breve sig. Det är svårt att fatta. Att människor bara försvinner.
Som tur är så lever väll anden kvar?
Sen så blir jag lessen för att hans familj är lessna och dom är min familj. Aa, svårt att fatta men så är det.

Vila i frid Göran <3
Ha det bra
Puss och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback