Nyblivna husägare!

Japp! Nu har det äntligen hänt! 
Idag skrev vi på kontraktet. Nu är huset vårt! Helt ofattbart! 
 
Har egentligen mycket att blogga om och har tänkt blogga om husletandet tidigare men har inte gillat blogg.se appen och sedan glömde jag min ipad i Årjäng och har precis fått tillbaka den. 
Men vi kan ju börja med husköpet :) 
Vi började leta hus för ca 1-2 månader sedan, har varit på ett par visningar, riktat in oss på områden runt om Karlstad. Inget kändes riktigt rätt förens vi va och tittade på det här huset i Kil. Då klickade det direkt! Vi tyckte såå mycket om huset, båda två. Vi ville ha det. Budgivningen pågick mån-tis och gick tillslut över vår gräns och vi fick inse att någon annan vunnit budgivningen. 
Vilket vi tyckte va tråkigt men inget att göra åt, bara att leta vidare tänkte vi. På torsdagen ringde mäklaren och meddelade att den som bjöd över oss dragit sig ur köpet och nu var vårt bud högst. 
 
Herregud, då drog allt igång igen och vi gick vidare. Det blev många samtal med mäklare, banken och mycket velande fram och tillbaka om bud och besiktningar och allt mellan himmel och jord. Niklas föräldrar har varit ett stort stöd under denna proces! <3 Kärlek till er! 
 
Men alla bitar föll snart på plats och idag blev det alltså kontraktskrivning :) Nu är vi så sjukt nöjda och längtar som bara den till vi får flytta in i februari. Kommer bli så himla kul! Att få bo in sig och inreda och greja. 
 
Nu har jag inte speciellt mycket bilder och så från huset, det får bli mer senare när vi flyttar in. MEn kan bjuda på lite smygkik från bladet vi fick på visningen. 
 
 
Utsidan. 
 
 
Vardagsrum/matsal
 
 
Altan. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Stort grattis till er! Så glad ni hittat huset ni vill ha :D Lite kul att det är i kil tycker jag, varit där ju :) Kram💕

Svar: Tack! Vi är såå glada och nöjda ❤️ ja precis. Lätt att ta tåg dit :)
Linn

2015-12-12 @ 11:25:28
URL: http://www.prinsessankammare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback