Långfredag

Hejsan!
 
Långfredagen idag då. Egentligen en dag som alla andra förutom att man är ledig då ;) Men ni kanske har föräldrar som mig som brukar tjata om att "på min tid, när jag va liten då va långfredagen den längsta dagen på hela året för man fick inte göra någonting! man skulle bara vara stilla och tyst och fick inte leka." Jo tack, den har man hört några gånger nu :) haha
 
Sönt med lite påskledigt :) Hoppas ni njuter! :) Det skall iaf jag göra. Fredag och lördag kommer spenderas med Nilas familj, söndag och måndag med min familj. Det blir kul. 
 
Jag har inte påskpyntat så mycket men lite iaf ;P 
 
 
Jag håller på och knåpar på ett inlägg om vilka bloggar som jag följer :) Säg gärna till om ni tycker det är kul och intressant med ett sådant inlägg :) 
 
Puss och Kram

Don't worry, be happy

Kom på att jag inte skrivit på ett tag :) Har haft fullt upp hela veckan. Har bla hunnit med att klippa mig och gå på "byggmiddag". Har dessutom haft en släng av minnesförlust denna veckan. Har glömt en massa saker! Saker jag inte glömmer i vanliga fall. Vilket har gjort mig väldigtt irriterad på mig själv. Men jag hoppas att det är stress eller nått så ska försöka vila ut i helgen och hoppas det blir bättre :) 

Håret då. Jag har ju vart sugen på att klippa mig länge. Och när det inte blev nån skidresa med Frida så gjorde jag slag i saken. Hade bestämt mig för att jag ville ta ganska mycket på längden. Lite nedanför axlarna bara. Sen va jag osäker. Men frisören va snäll och hjälpte mig bestämma så såhär blev det: 

Före



Efter 

Är väldigt ovant för det va riktigt längesen jag hade så här kort, men jag är jättenöjd :). Det blev bra :D 

Kul med lite förändring ibland :) 

Sen så tror jag att jag skrev här på bloggen att jag hade gjort min sista tenta på hela utbildningen. Det har jag iaf gjort och nu äntligen fått reda på betyget. Fick en 5:a! Vilket motsvarar MVG. Så nu är jag jätteglad! :) kommer nog bli en en 5:a i hela kursen. Vilket gött avslut :) nu är det bara examensarbete kvar och det satsar vi på å bli färdiga med i tid. Där tror jag bara att man kan få godkänt men det blir kul ändå. Det sista vi gör nu :) 

Byggmiddan då. Jo det sveriges byggindustrier som varje år bjuder in sina medlemmar i värmland på lite föreläsningar och en middag. Då blir alltid dom som går sista året på byggingenjörsprogrammet inbjudna, så i år va det vår tur :). Vi va lite skeptiska till hur bra det skulle va men bestämde oss ändå för att gå dit. Är det tråkigt så är det. Men det va jättekul! :) inte alls va vi hade förväntat oss. Föreläsningarna va helt okej och middan va superbra. Det va bestämt vilket bord man skulle sitta vid men sen fick man sitta vid vilken plats man ville. Dom hade blandat bra så jag fick inte sitta vid samma bord som nån av dom jag kom med. Men två killar från min klass satt vid samma bord så det va trevligt. Maten va tre rätters och en massa öl, vin och snapps till. En trevlig tillställning som mynnade ut i att många bytte bord och alla prata med varandra. Man prata med massa folk och knöt lite nya kontakter :) det va kul. Jag och Elin kom inte hem förens efter 12 på natten och detta va på en torsdag så vi skulle upp tidigt på fredan. Det va det värt! :) 

Puss och kram 

vart tog tiden vägen?

Känner att det är mycket som händer runt mig nu. Har märkt tydligt det senaste vad saker har förändrat sig. Hur jag och andra har förändrats. Fast oftast märker jag det ju inte på mig själv :P hehe. 
 
Nej men ta Simon tex. min extra-bror som nu lever livet för fullt i Chicago! Vad han har vuxit! Han har verkligen hittat sig själv och verkar nu så trygg med sig själv, sitt liv och sin stil. Härligt å se! Det värmer mitt hjärta. 
Men jag kan ine förstå vart den lilla osäkra killen som inget hellre ville än att kunna ha mjukisbyxor på sig i skolan tog vägen. Han som tyckte om att krypa upp i ett hörn själv med en bra bok (precis som mig) och ville leka "mamma, pappa, barn" och "lejonkungen" med mig :D Vart tog den lilla taniga killen som bokstavligen VUXIT UPP på pasta och gurka vägen?
Han är ju inte direkt borta men lite borta ändå. Sörjer lite samtidigt som jag såklart är glad för hans skull. 
 
Han är ju den sista jag trodde skulle flytta många mil hemifrån, ställa sig på scen och sjunga och dra till chicago med sina kompisar. Den simon jag växte upp med skulle aldrig ha vågat men just därför är jag kanske extra glad för han och önskar honom all lycka. 
 
Tycker han är världens coolaste och bästa sångare. 
När han blir känd kan jag ju skryta med hur många gånger vi kollat på (och sjungit till) filmen High school musikal :D haha. 
 
För å inte glömma Pearl harbor med chinesisk text och alla gånger vi hamnade långt efter dom andra i skidspåret, men kul hade vi. 
 
Ha nu så himla kul på din resa min vän, njut av livet och gör det som du tycker är kul! :) 
 
 
Ibland kan jag längta tillbaka <3 Va lätt allt va då!