Kan ingen gifta sig normalt?

Tja! 

Här om dagen damp det ner ett brav på hallmattan. Jag hämtade, det var adresserat till både mig och Niklas. Öppnade kuvertet och innuti låg ett vikt kort. När jag såg två namn på framsidan av kortet trodde jag att jag visste vad det handlade om. Öppnar det och inser att jag har fel. Öppnar man så har kortet 2 sidor. Vänster sida täcks helt av en bild och höger sida har en liten hälsning från grekland. 

Även om bilden visar ett otroligt vackert par, under en både av solrosor, på en grekisk strand med bara blå bakgrund och iklädda brudklänning och kostym så kan jag inte låta bli att bli sur. 

Det första jag utbrister är: - Nej dom har gift sig! 

Det va inte alls en inbjudan till bröllop som jag först trodde när jag såg framsidan utan ett kort från deras bröllop i grekland. Där de va helt själva utan att någon visste att de skulle gifta sig. 

Nu får ni inte tro att jag blev sur för att de gifte sig. Jag är otroligt glad för deras skull! 
Jag är sur för att jag inte fick vara med! Bara jag som känner så? 
Så typiskt mig. Jag är ju en riktig sucker för bröllop. Älskar dem. Skulle typ kunna gå på bröllop hos folk jag inte känner bara för att det är så fint! :) haha. 

Så det är lite blandade känslor. Glad för deras skulle men sur för min skull :) 

Titeln syftar på Niklas första kommentar när vi öppnade kortet. 
Kan ingen gifta sig normalt längre? 
Jag tyckte det va lite rolig kommentar. Med normlat menar han ju så klart traditionellt :) finns ju inget normalt bröllop. Smaken är olika. 

Men vi har ju alltid sagt att vi vill ha ett stort bröllop i kyrkan så för oss är det ju "normalt". 
Sen kan jag till viss del förstå de som vill ha små personliga bröllop och de som reser iväg. Men slipper ju lite stress och prestationsångest. Men jag skulle själv aldrig åka iväg för, för mig är en stor del av brölloppet att just få dela det med familj och vänner. Jag vill ju ha dom där. Inte för att jag vill visa hur vacker klänning jag har eller hur kära vi är utan just för att få dela vår glädje med dom. 

Jag hatar ju att vara huvudperson i ett sammanhang och bävar ju typ redan för att ha all uppmärksamhet och alla blickar en hel dag! Tänk typ om jag har hela ansiktet fullt av finnar, blir full redan vid förrätten eller något annat hemskt. Samtidigt längtar jag ju efter att ha en dag som handlar bara om oss. Där vi får klä upp oss, bli uppassade och bara få njuta hela dagen :) ja det kommer bli kul. 

Puss och Kram! 


Dopdagen ❤️

Hej. 

Nu har vi kommit hem efter några dagar på sjön i svärföräldrarnas segelbåt. Mer om det i ett annat inlägg :) men jag kom på att jag aldrig lagt ut något om dopet förra helgen. (Seg som vanligt). 
Det va i alla fall ett väldigt fint dop. Joline skötte sig exemplariskt :) och Jaqueline va nöjd. 


Va ju tvungen att ta en selfie före :) fick äntligen användning för min långklänning från Lager 157. 


I kyrkan. Sillbodals kyrka i Årjäng. Joline hängde snällt på morbrors (gudfar) arm. Men hon tyckte nog att prästen va lite långsam för hon somna lite smått emellanåt ;). 

Jag läste en kort dop-text och höll sedan dopljuset. 


Fika i församlingshemmet. 


Tårtorna som mamma gjort :) alla mat fick tummen upp av både vuxna och barn. 


Här hänger en cooling och minglar med mamma :) tyckte ryggen på Jaquelines klänning va så snygg. 


Jaqueline fick hjälp med att öppna Jolines alla presenter. Mycket fint fick hon. 


Bland annat detta fina halsband från mina föräldrar. Presenten från oss var att vi tänker börja ett sparande åt henne. Ett långsiktigt sparande där vi kan sätta in pengar någon gång per år och där pengarna kan växa tills hon får förvanta dem själv. 


Under presentöppningen satt hon tryggt hos sin gudmor :) 


Följer er genom eld och vatten. 

Är så glad att jag får vara en del av denna lilla familj :) och att även min familj engagerar sig och att Jaqueline tar emot alla hjälp hon kan få. Hon har många runt sig som stöttar :). 



En ära för mig! 


Lilla Joline ❤️ 

Årjäng = hästkrafter

Tjena! 
Tänkte kika in här lite nu innan jag tar kvällen. Niklas kollar på en film på tv som vi redan sett :) Sitter hemma hos mamma och pappa i Årjäng. 

Vi är egentligen här för Jolines dop som är imorgon men lyckades tajma in det bra med Hästkrafthelgen som hålls i Årjäng varje år. I samband med stortravet så kör de en del motorsport. Kul grej tycker jag! :) Älskar ju motormuller och tycker det passar väldigt bra i Årjäng. Det är ju mitt egna lilla motor-mecka. 

Så idag blev det Back-race i mátensbacken, med P.G Andersson och andra rally-eliter. Mycket folk och stundevis bra väder, stabilt i alla fall, så det va roligt. Träffade på både min kusin och Keith där. 
Sen var det go-cart tävling men den hörde vi bara. Förberedde för dopet då :) 

Bjuder på lite bilder. 

Här stod vi först och kollade. Första kurvan. 




 Sedan flyttade vi oss upp till målet men tog inga kort där. 


Förberedelser i form av tårt-bak :) och det är faktiskt min mamma som syns (fast det ser ut som en man) hon kom direkt ifrån sitt industri-jobb och har fortfarande arbetskläder på sig ;). 

Vi har inte speciellt kvinnliga jobb i vår familj ;) haha. 

Puss och Kram