290410

Haj haj!
Det blir ett litet kort inlägg idag. Jag är på skolan nu och tänkte egentligen blogga när jag kom hem så jag kunde lägga upp en ny fin bild :) Men jag har typ 100 saker att göra idag så jag är rädd att jag inte hinner :S Skriver lite kort nu i stället. :)

Ska med J till tattoo idag för hon ska visa det hon har ritat för tatueraren. Sen MÅSTE jag rita på ritningarna för jag är jätte långt efter med dom. M har skickat sina till mig men jag har inte gjort något på dom denna veckan. :)
Skönt det va med sovmorgon imorse då! :) Fast jag kom nästan försent ändå :S hihi låg och myste med sötnöten liiite för länge. :) 

Hoppas ni har haft en bra dag. ;) Vad händer på valborg då? 

Puss och kram

 

280410

Hejsan alla vackra!  :D

Här flänger jag som en vante mellan Arvika och Årjäng denna veckan. Igår var det årjäng, idag arvika och sen blir det tillbaka till Årjäng på fredag :) Ska ju köra bil hela helgen ;P
Igår var jag hos min moster och firade henne och min kusin. Sötisen är 8 år nu! <3 Där va mormor, morfar och kristina klas-uno och emil som man inte träffar särskilt ofta. :) Ska nog dit på söndag med för mamma och pappa kunde inte komma igår så dom ska dit på söndag och då kanske jag och brorsan åker med igen. Om inte jag sover hela söndagen ;D hihi 

Idag kommer N till mig :) För imorgon åker han till Stockholm och blir borta hela helgen. Kommer sakna min gubbe! <3 

På fredag ska jag med J för hon ska tatuera sig här i arvika. Hoppas hon inte ändrar sig nu :S Jag SKA med när hon gör det! :) 

Puss och Kram 



 

260410

Hej!
Sitter på skolan, trött. Helgen har gått alldeless för fort. Körde runt på folk på fredagen. Det blev sent men kul var det. Sen var det upp tidigt på lördagen och åka med K på folkrace i karlstad. Det va kul men lite kallt. Och drygt på slutet eftersom det va 3 omgångar fast jag trodde det skulle bara 2. Men men. Mest synd var det nog om C. Hans bil gick först sönder i Våxnäs. Och under den korta stund de lämna bilen lyckades någon sno hans stereo. Mitt på dagen i Våxnäs centrum liksom! Vem gör så? Men hans granne hade sett inbrottet så de fick reda på vem det va och då ringde de polisen. Så fick vi prata med dom och nu hoppas vi att han får tillbaka sin stereo eller pengar för den. Sen var det mys hela kvällen :) 

Sov halva söndagen och missade alla tidiga bussar till Årjäng så fick ta den sena 20 över 9. Sen drog jag och Brorsan till Arvika. Var där vid 1 tror jag. 

Sen blir det tillbaka till Årjäng på tisdag. Ska fira Moster och Kusinen. Och te helgen blir det att va chaufför mest hela tiden. ;P Tur jag gillar att köra bil. hihi 

Och så har jag världens bästa familj, brorsan har polerat hela min bil och så har han och pappa kopplat in en baslåda. (Den är gammal men det får duga tills jag har en egen.) Det gjorde dom när jag va borta. :D Tack! <3 

Puss och Kram    

Min dag.

Hello!
Så blev nya designen. Är inte helt nöjd men nu får det va som det är :) gillar inte headern :( Jag får inte bilden att gå över hela. Det blir alltid en vit bit antingen till höger eller vänster. Nån som vet vad jag har gjort för fel?

Lite sommrigare iaf. Var så trött på den gamla :)
Nu ligger jag i min lägenhet och bara slappar. Slutade vid 1 idag, och började 10. Gött! Så skulle alla skoldagar vara ;P Imorn är det fredag och sen på lördag blir det nog Karlstad på folkrace med K:an :P kulkul. (Y) Jag hoppas bara att bilen startar imorn så jag och brorsan tar oss hem te Årjäng. Den ville nämligen inte starta i går :S 

Ha en skön helg nu alla! <3 

Puss och Kram 

 


Design.

Hejsan!
Håller på med en ny bloggdesign :) Hoppas det blir bra. Men jag har kört fast lite och orkar inte lösa det nu så den får va lite halvfärdig tills jag orkar ta tag i det.

Om nån har tips så blir jag glad. ;D

Puss och Kram



Skolan

Sitter på skolan och har håltimme :) För jag är så duktig och fick godkänt på fysikprovet och bara dom som har omprov har fysik idag och imorn, vi andra är lediga. Imorn har jag bara typ 2 lektioner. Vilken skön vecka! :D Det gillar vi.

Igår var jag smidig och sov bort hela dagen. Somnade framför tvn vid 6 och vaknade 11 på kvällen och hade fortfarande alla kläder på mig. Och eftersom den mobilen jag har nu inte låter nått så hade jag 4 sms och ett missat samtal. Fiint! Det är så jobbigt att sova bort hela dagen. Jag som skulle greja med ritningarna också :S

Idag får jag inte somna. Måste rita idag. Men jag har sovmorgon imorn så då kan jag lägga mig lite senare. :P hehe

Hoppas alla har en bra dag! <3

Puss och Kram


190410



Heeej!

Har haft en skitrolig helg :) På fredagen blev det ut med budarna, i Töcksfors. Men det va kul. Va inne och sa hej till T mitt i natten. Onykter. Sen gick jag hem mitt i natten. :S  woohoo!  
På lördag var jag först i holmedal och sen chaufför åt J. Det slutade med att jag körde runt med bara en sovande J i bilen. :D haha Träffade Maria och Salle ute på raggen med :P kul kul.
På söndag firade vi min moster som fyllde år. Och sen drog jag och E till Arvika tidigt med New yorkern. :) Ska ha den hela veckan för E ska putsa på den på skolan imorn.
La mig tidigt för jag har inte sovit en hel natt sen i onsdags. Har kommit hem sent och gått upp tidigt varje dag.

Idag blir det skolan först och sen karlstad. :) Hoppas alla har haft en bra helg.

Puss och Kram

160410

Tjo!
Hann inte lägga upp något efter mötet och igår var jag i k-stad så jag skriver lite nu i stället. :)
Mötet gick bra, de verkade gilla våra idéer så nu ska jag och Marianne börja på riktigt och göra det bättre.
Igår blev det ju karlstad. Mycker bil blev det i alla fall. först från arvika till karlstad och hämta J sen till årjäng och tillbaka till karlstad. Sen på kvällen kopplade vi ljud i C bil och sjöng lips. Riktigt duktiga va vi. Jag och J skulle egentligen koppla ljudet för C orkade inte med vi gjorde bara fel och va för sega så det sluta med att C gjorde det själv i alla fall xD haha. Och mys med N så klart <3 

Nu ligger jag i lägenheten och slapper och väntar på att brorsan ska sluta skolan så vi kan åka till årjäng. Ikväll blir det fest hos såm i töcksfors :D Skoj skoj! 

Får se vad som mer händer i helgen. Ha det riktigt kul alla. 

Puss och Kram  

140410

Tjenna!
Sitter på skolan och väntar på att få gå. 
ska dra till Årjäng direkt efter skolan :) på mötet :S
Ska bara ta mig en glass innan jag drar ;P hihi

Hörs!

Puss och Kram


130410

Hej hej!

Tisdag och jag har vart duktig tycker jag. :) Har gjort klart ritningarna jag ska ha med imorn, diskat och vart ute och gått. Ska försöka gå en promenad varje dag nu, jag kommer bli så himla lat nu när jag har bil. Känner på mig att jag kommer köra bil överalt. Får försöak hålla mig till längre sträckor och gå om det inte är för långt. Fast det är svårt, Jag VILL ju KÖRA bil! :D MIN BIL!

Imorn blir det till Årjäng. Ska på möte med silleruds framtidsgrupp, dom som jag gör ritningar åt. Är väldigt nervös. Tänk om dom inte gillar det jag har gjort :S . Tur att jag har en arkitekt till hjälp. 

På torsdag är expodag på skolan och åttorna kommer och ska kolla på programmen. Och vi som går i tvåan ska ta hand om dom. Fast vi behövs inte alla så halva klassen ska ha vanlig lektion på förmiddagen och prata för åttorna på eftermiddagen och tvärt om. Så jag börjar 9 och slutar runt 2. Go dag! :) 

Nej nu ska jag göra ett nytt försök att lägga upp bilder på min bil på facebook. Wish me luck! Det funka inte sist så hoppas det går nu. 

Puss och Kram   

Bil

Heey! =)

Jag har skaffat bil! :) Belive it or not!   En super Bmw 540 ;) Verkligen en bil som passar mig. Jag är så himla nöjd med den. :P Hoppas den kännslan sitter kvar längre. hihi

En liten nätt bil, med ett lite tufft utseende och en stor motor. För dom som inte vet så är det en V8 motor med 286 hk !!! xD  Köpte den av en som jobbar på samma kontor som pappa. Han är himla snäll så jag fick köpa snygga 18'' M5 fälgar av han med.  Passar väldigt snyggt på den bilen även om det inte ska va så. Nej nu ska jag sluta babla bilprat. De som vill veta mer detaljer får fråga mig så ska jag försöka svara :) 

Tack till Amanda som hjälpte mig städa bilen <3 

Och tack till min familj och min extra familj ;) Västsäter för en skön vecka i fjällen. Behövde det verkligen. 

Är nu tillbaka i Arvika men det blir årjäng på onsdag och förhoppningsvis festande te helgen. 

skickar med lite bilder på pärlan :P 

Puss och Kram 



 















Skidor. .

Hellu!
Det är glest mellan inläggen här under resan men så är det. Nu är det iaf snart slut och det är lika tråkigt som vanligt.

Påsken har innehållit allt som den brukar: slalom, snowboard, längdskidor, kortspel, förkylningar, blod, svett och tårar. Fast mest skratt! :D

Det blir antagligen hem imorn för de flesta av oss. Vet inte om alla åker hem samtidigt eller i omgångar. Men både jag och pappa skulle behöva va hemma på söndag så det verkar bli hemfärd imorgonkväll för oss två iaf. :) Tråkigt att lovet redan är slut men litte skönt att komma hem med :P Saknar så många <3

Liten summering av dagen. Jag hostar värre än värst, mamma är gåsemor och Herman är utbrytarkungen xD
Det blev en mil på längdskidor idag med alla 9. Döda mig! Fast denna gången va bättre än den förr när bara jag och Simon va med. Då var jag helt slut men idag gick det att uthärda :) 

Fast muskler jag inte visste fanns värker, jag har blåsor i heänderna och full ansiktet i fräknar! 
Nej nu ska jag inte klaga mer. Det har vart väldigt roliga och sköna dagar här i norska fjällen. Både bra och dåligt väder med. 

Hoppas ni med har haft ett bra påskov! :D 

Puss och Kram 

Fjällen!

Hej!
Nu var det ett tag sen jag skrev men jag har som vanligt en av mina dårliga ursäkter ;)

Är ju som sagt i norska fjällen. Beitostölen för att vara exakt. Riktigt skönt med semester och bara åka bort frn allt där hemma. För resten är det ingen idé att skicka sms till mig för jag orkar inte svara när det är så dyrt. Har typ inga pengar kvar :(

Jag och pappa åkte först av alla. Jag körde typ två tredjedelar av vägen :) Ganska kul att åka med pappa. Vi va lika trötta båda två. Jag höll på att köra vilse i Oslo fast jag hade GPS och pappa till hjälp :S
Sen hade vi ingen musik i bilen och bara kassa norska radiokanaler men jag och pappa satt och sjöng med på både Tom Jones "sex bomb" och " Göj på lanne" och "black velvet" xD hehe 

Sen skulle jag och Simon åka längdskidor med våra föräldrar, vilket var en ganska dålig idé med tanke på att jag och Simon är världshistorins sämsta längdskidåkare :) Vi hamnar alltid längst bak och har det jobbigast. 
Men det hade vi ju glömt bort och var ganska peppade för en kort tur på skidor. Men då drar våra föräldrar med oss på en 1 mil lång tur och det hade vi inte räknat med. Det gick bra tills efter första backen då var vi helt slut båda två! Vi frågade hur långt det va kvar till bron där vi brukar stanna. - En km, säger Johan. 
Han kunde ju bara ta den km och stoppa upp nånstans där solen inte skiner för det var fanimig mer än en km! 
Så när jag och Simon tillslut hat kämpat oss till bro trots att Simon har en dm snö undet sina skidor så säger Johan: - Nej det va visst 2 km när jag sa till er att det va en. 
Tak för den! 
Jag och Simon bestämde oss för att elda med skidorna och stavarna den kvällen och att vi aldrig mer skulle åka längdskidor!   

Idag är alla förutom jag och pappa i slalombacken och åker. Pappa hade för ont och jag har feber. Som vanligt blir jag sjuk när jag kommer hit :( Det är inte första gågnen. Jag har haft lunginflammation här och ett antal förkylningar. Nej nu ska jag lägga mig och kolla på Charlies Änglar på datorn :)

Ha det bäst!

Puss och Kram