"I mårgo har eg fri"

Hejsan! :)
Nu har jag städat hela lägenheten förutom att damsuga, det får Niklas göra när han kommer hem :)

Va på skolan 9-12 idag, jag och fyra till typ ;) tror hela klassen har tagit sommarlov snart. haha

Sen kom mamma och hämta mig efter skolan :P Inte varje dag det händer längre. Fast om jag tänker efter har hon nog typ aldrig hämtat oss på skolan för vi bodde ju så nära så vi gick eller cykla alltid ;)

Men idag så va hon på möte i Karlstad och det slutade kl.12 precis som jag så då passa hon på att träffa sin dotter lite med. Jag gillert! ;)
Så vi drog in te stan för att skaffa lite presenter. Brorsan tar ju studenten och kusin tar konfirmation :) Sen gick vi runt och kollade lite :) Jag köpte en mascara bla.
Och så bjöd mamma på frusna kaffedrinkar. Jättegott i värmen ju! Jag tog en coffe vanilla frapp tror jag den hette, skumt namn men go va den :)

Efter en stund på stan körde mamma hem mig, gosade lite med katterna och sen åkte hon till Årjäng. Men vi ses ju igen på söndag :) Gillar sånna här mamma-dotter dagar, även om detta bara va en förmiddag ;)

Har börjat uppskatta allt kvinnligt sällskap mer nu på senare tiden. Förut har jag gillat att hänga med killarna och nån enstaka tjej men nu har det ändrats lite. Och jag vet inte varför. Kanske för att jag hänger med en kille ganska ofta ;) Niklas.


Mamma <3 bild från min 20 års dag.
Har inga bilder på mig och mamma :( får nog fixa det.

Puss och Kram

Iphoneskal

Jag funderar på att köpa detta till min iphone:



Vad tycker ni? Är det skalet fint?
Jag gillar att man får med den lilla pluggen till hörlureuttaget, så fint!

Hitta detta på fyndic.se kan verkligen rekomendera er som har iphone eller annan smartphone att kolla där. Mycket billigare priser (+49kr frakt då) än jag har hittat nån annan stans och typ miljoner olika skal. Jag såg ju mest till iphone eftersom det va det jag kollade efter men såg även några till smatphones så det finns säkert många fler :)

Nej nu ska jag snart till universitetet och skriva tenta :)
Ha det så bra i värmen!

Puss och Kram

Karlstad-Töcksfors

Tja!
Idag tog jag en liten roadtrip till Töcksfors, känns som om det va typ 100 år sen jag va där. Och ännu värre känns som det va 100 år sen jag träffa Amanda! Men träffade henne i Töcksfors idag. Hon fixade mitt hår :) Blev jättebra, tycker jag i alla fall ;) Ni får väll bedömma själva. Va synd att vi inte hann hitta på något mer ihop bara :(

Körde bil dit idag och även om jag blir trött på trafiken för det tog en och en halv timme (!) att ta sig dit så fick jag den sköna kännslan av att köra bil igen. Gillar verkligen att köra, blir så avslappnad och tänker på allt möjligt. Jag vet att jag får köra Niklas bil när jag vill men det blir ändå att jag sätter mig breve av vana. Därför gillar jag dom här stunderna när jag får köra själv :)

På torsdag ska jag göra sista deltentan, sen är det bara sluttenta kvar :) och på fredag kommer mamma till kd.
På lördag ska jag med tjejerna till nöjes och på söndag tar min kusin konfirmation :) Så ser helgen ut.

Nya frisyren:


Före




Efter.
Ignorera mitt ansikte för det är bara blekt, se bara på håret :)  

Puss och Kram

let me show you what I'm feeling . .

Hej!
Va skönt det är med långhelg! :)
Kollade på one tree hill med Matilda igår :) Det va trevligt. Hade tänkt träffa Amanda också men eftersom jag tog bussen så hann jag inte stanna så länge :(

Men det va jättekul att träffa Frida i alla fall :) Pratade en massa och åkte i hennes traktor och spelade "synd att du är så söt" så högt vi kunde genom hela leverhögen ;) haha

Sen hälsde vi på mamma på abeko, och så han jag va en snabbis på högdalsvägen innan mamma körde mig till bussen :)

Måste tacka Frida för en härlig dag. Det var värt resan till Årjäng :) Fast synd att vi inte fick se Simon bada ;) haha



Sisters forever <3


När jag träffar er kommer alla gamla minnen tillbaka och jag känner hur mycket ni betyder för mig. Jag har alltid roligt med er.
Det har alltid vart vi sen vi va små och sprang runt i blöjor. Allt vi har gjort och varit med om tillsammans. Alla minen!
Frida, jag minns all pratstunder och alla tjejfilmer vi har sett, Simon, jag minns när vi brukade plocka vitsippor och vi sov över hos varann och Herman, allt bilsnack och alla lekar :)

Vi hade nog en ganska bra barndom ändå. Kan inte fatta att vi är så stora nu allihop. Våra föräldrar får inte kallas oss "barna" längre :)

Vet att ni alltid kommer finns i mitt liv och vill alltid ha er där. Vi har gått igenom så mycket, min pappa och göran och ändå klarat oss, för vi är staka tillsammans och stöttar varandra <3 Jag kommer alltid behöva veta att ni mår bra för att jag ska kunna må bra.

Ni kommer hata mig för dom här bilderna men det gör inget ;)



Min alldeles egen fridutta! :)



Simon! vet ju att du läser min blogg för du visste att jag hade bilder på dig men nu skriver jag om dig ockå! (Där fick du!)



Herman- vår allas lilleplutt! Men du är ändå en av de smartaste och roligaste jag känner :)

Love too you <3

Puss och Kram

feelgood

Hej! på er alla glada :)

Jag är glad i alla fall :D Glad fast det är söndag, söndagar brukar vara ganska deppiga ibland men inte idag. Har varit så fint väder idag så jag låg ute en stund förut och läste i solen när niklas spelade in radio. Fick ta en snabbtur till maxi för det saknades lite grejer te maten men det är ju tur att det är nära te bergvik.

Men
jag måste verkligen lära mig att sminka mig lite innan jag åker te bergvik för om jag inte gör det träffar jag alltid någon jag känner (har hänt två gånger nu) senast idag :) lata mig.

jaja. Sen gjorde jag mat, torsk och äggsås. En maträtt som mamma brukade göra och som jag Älskar (jag är lite galen i fisk) och jag har fått receptet och bjudit niklas på det några gånger nu och han tycker också det är jättegott :)

Sen va vi ute och gick en promenad, men jag tror inte det blev så mycket träning av det för vi gick en bit, köpte glass och gick tillbaka ;) haha men det är ju så gott med glass! Nu diskar niklas och sen ska vi se på Mästarnas mästare :)

Jag är också glad för jag har fått SOMMARJOBB! :) Såå skönt! Ville verkligen ha ett jobb här i Karlstad så jag kunde stanna här i sommar, hade nästan jobbat med vad som hellst. Va på intervju i måndags och då fick jag jobbet direkt, ganska bra för att vara min första jobbintervju. Sparang in på Niklas jobb med världens leende sen. Så på torsdag och fredag fick jag gå breve och lära mig, sen i juni blir det medicindelegation (tror jag det heter) så blir det att jobba på hemtjänsten hela sommaren. Det känns bra faktiskt, gillar de gamla som jag hunnit träffa än så länge :) Kanske inte är mitt drömjobb men jag tycker det är kul att prova på lite olika yrken under tiden jag pluggar. Så kan jag jobba som byggare länge sen när skolan är slut.

Denna veckan blir kort och skön för vi är lediga torsdag och fredag :) Gött! Sen så ska jag och Matilda se sista avsnittet på sista säsongen av One tree hill. Aghh kan inte fatta att den serien kommer ta slut! Älskar den. Men kommer bli kul att se sista avsnittet med Matilda för har sett nästan alla säsongerna själv.



Puss och Kram



Glömde lägga upp denna bild som är tagen på valborg. Jag i min snygga overall :)

lay all you love on me . .

Hejsan!

Visst är det skönt med lördag?! :D Väldigt nice tycker jag. Idag ska jag bara slappa. Niklas ska på fightinggala ikväll med en kompis så jag är ensam hemma med katterna. Men jag ska nog överleva :P Han har fixat en film jag ville se så ska kolla på den när han dragit ;)

Kul för han att hitta på lite saker med sina kompisar med utan att jag är med överallt ;)



En osminkad jag ;) haha 

Puss och Kram

Ledig = fullt upp

Hej!
Är alla pigga efter valborg? ;)

Jag är faktiskt det, fast jag undrar hur det gick till :P
Men vi hade väldigt roligt igår :) Först va vi hos Sara, sen drog vi till gubbholmen där alla skulle va. Jättemycket folk va det ! Jättekul att universitetet styr upp sånna saker. Sen va det ju Maskinen på nöjes men dit kom vi aldrig. Jag och Matilda hamnade hos några som delade ut shots genom fönstret xD Galet!
Jag åkte hem och däckade medan Matilda försvann så hennes mamma försökte få tag i mig men det gick ju inge vidare utan Niklas stackarn fick ligga och oroa sig :( Jaja allt löste sig och Matilda blev hittad ;) hihi


Bild från gubbholmen :P

Idag, 1 maj var både jag och Niklas lediga men det har knappt märkts. Vi har grejat hela dan! Några saker som vi har gjort är: - Tvättat
- satt upp gardinstång
- hämta saker i norsbron
- handlat
- satt ihop en grill
- planterat
- satt upp kabellister
- grillat

Men skönt när allt är gjort iaf ;P Imorn ska Niklas ju jobba igen men jag pluggar hemma.
Hoppas att Maria och Daniel kommer hit till helgen och går på bio med oss ;)


Maten (orkar inte vända bilden)


Blomlådan som jag planterade i :)


Kablarna innan . .


. . . och efter.

Puss och Kram