you grow up quick when you grow up poor

Idag har jag gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har gjort en sida på garaget.org :) haha Det va faktiskt pappas idé, hade nog aldrig kommit på det själv ;P Han tyckte jag skulle lägga upp bilder på min bil där. Sen kollade vi och det va lätt att göra en sida så jag och pappa gjorde en för wignell så alla bilarna får va med. eller än så länge är det min, pappas 300 och new yorkern. Har inte lagt upp mammas opel för hade ingen bild på den, den andra new yorkern står ju i ett garage ofärdig och inte så snygg, det är inte bubblan eller dodgen heller så får vänta med dom och se om de kommer upp så småningom. :D Har inga bra bilder nu men ska ta bättre på min bil i alla fall. 

jaja nej nu har jag inte tid och sitta här längre. Så go natt på er! :*

skickar med en annan bild på en bubbla från garaget.



Puss och Kram  

I'd come for you

Hej hej. hoppas allt är bra :)  Här är det bra, men stressigt. Det är så mycket som ska va klart innan imorn. Eftersom jag och brorsan åker från arvika till koppom imorn så måste vi ha alla kläder och sånt här, se till så vi får med allt och så vidare. . .  Plus att min bil börjar spela spratt med mig. I morse såg det ut som det va för lite olja så jag skulle fylla på förut men sen tog jag med E ut för att kolla igen och då va oljenivån normal. Men då upptäckte vi ett nytt fel, fläkten slår i plasten fram för den satt inte fastskruvad utan hängde bara löst. Hoppas pappa kan komma hit sen och fixa. Behöver verkligen inte mer som går fel nu. Har nog att göra ändå. 

Nått annat jag är sugen på är att köpa skor. Fina sommarskor. :) Har kollat på nätet och hittar jättemycket. 









alla från skopunkten

Puss och Kram från en upptagen Linn   

And you were, heavens gift to the world

Hej hej!

Sitter på skolan nu. :) Vad gör ni?
Sen blir det hem och plugga Kemi.
Satt precis och läste en massa bloggar och då kom jag och tänka på en sak. Varför finns de så få killar som bloggar? Det känns som detta med bloggar har blivit lite av en tjejgrej. I alla fall de kända. Visst finns det ju killar som bloggar, typ gaybloggen men det är ju konstigt om det bara är en bög som vågar prova på det här med att blogga. Va inte fega nu, det är inte så svårt, klart det finns killar som har intressanta liv att blogga om. Kanske skulle killar även börja läsa bloggar också. För visst förstår jag att killar inte vill läsa bara tjejbloggar. Så kom igen nu killar och börja blogga! :D

Puss och Kram


The rumors flew but nobody know how much she blamed herself

Här kommer ett kvällsinlägg. :) 
Ligger och kollar på Uggly Betty och desperate housewives ;) Nån mer som gör det? 
Har pluggat hela eftermiddagen (förutom de timmarna jag sov) och nu blir det snart sova. 
Har inte så mycket att skriva om. Kanske ska berätta vad som händer under veckan. 
Har prov på torsdag, sen blir det nog karlstad, åker inte te årjäng på fredag som jag brukar utan stannar i Arvika till på lördag. Då är det bröllop i koppom. Ska kolla på det fina brudparet i kyrkan och sen servera på festan så det blir fullt upp hela lördagen. Men jag längtar faktiskt. 

Jag är en sånn som älskar bröllop. Tycker det är såå fiint och älskar att va med, det spelar inegn roll om jag är gäst eller servitris. Har serverat på två andra bröllop och tycker faktiskt det är kul. Kanske ska jobba med det i framtiden :) hehe nej jag vet inte. Men gillar att göra det ibland. Hoppas jag med får ha ett fint bröllop nån gång. :)

Ha en mysig kväll allihopa!

Puss och Kram

your the only one I'm dreaming of

Hej!
Tänker inte ens kommentera det faktum att jag inte bloggat under helgen för det har jag gjort så många gånger. 

Denna helgen har det vart full fat iaf. På fredag var det först gocart. Jag kom tyvärr inge bra men fick ganska bra tid, bara en sekund saktare än brorsan som vann. Och jag förbättra min tid med 2 sekunder från första heatet till finalen. Vi körde två heat och sen A-och B-finaler. Grattis till Brorsan som vann i alla fal! :) 
Efter det blev det en tur i bil med tejerna :) Kul var det även om vi va vilse och skiträdda ute i skogen! :S :D haha 

På lördagen var jag chaufför te Sunne. För er som inte vet så spelade Lasse stefans så det va jätte mycket folk och bilar. 
Körde 740 och Niklas blev med ;) Alla var roligt fulla och vi sjöng hela vägen dit. Hamnade i en poliskontroll precis innan sunne så jag fick visa körkort och blåsa. Första gången faktiskt. :) K:s kommentar när vi åkte därifrån var bara klockren: - Tur vi valde en nykter chaufför! 
Vi gick aldrig in på Lasse stefans utan åkte mest runt. Det va verkligen folk och bilar överalt. :) Riktigt kul. Det som inte var så kul var att jag fick köra till 6 på morgonen och då var jag bra trött efter att kört i 9 timmar. Ja och sötaste sov till typ 3-4 på eftermiddagen. Gött. Men jag hade glömt min mobil i K:s bil så alla hade försökt få tag på oss. :P

Söndag blev lugnt. Körde runt lite i årjäng då. Sen åkte N och J till Karlstad och jag och E åkte till Arvika.

Det tråkiga med helgen var att jag inte fick träffa Tony och säga grattis på riktigt :(

Puss och Kram





Lite bilder från Sunne,som dock jag inte har tagit.

lova is a rose but you better not touch it

Nu är fysikprovet avklarat i alla fall :) skönt. Hoppas jag fick g så jag i alla fall slipper omprov nu innan sommaren, har nog med prov ändå. Aldeless nyss var det jätte fint väder här men nu börjar det bli mulet. Hörde att det har regnat och åskat massa i årjäng :) Medans jag har solsken här hos mig :P hehe
Imorn blir det hem till Årjäng och köra Gocart. :)

Skickar med lite bilder ;)

Och sist (men inte minst) ett speciellt Grattis till min speciella vänn Tony som fyller år idag! =) Kanske ska fira han i helgen? eller? ;D

Pöss på er



Jag och Frida - gullunge! <3




Summer

Hej i solskenet!
Guud va varmt det är! Men vi ska väll inte klaga för det är väll det här vi har väntat på?
Prov på torsdag så det blir nog inte så mycket bloggande utan mer pluggande. :S
Sen ska jag köra GoCart på fredag :D Hoppas det blir kul. Har bara gjort det en gång förut och det va typ 100 år sen! Men men hoppas jag kör bättre nu när jag har kört mer bil och så ;P

Var på stan igår med brorsan för att se om jag hitta nått jag kan ha på brölloppet som jag ska servera på nästa helg. Hitta inget till det men såg så HIMLA mycket fina sommarkläder! :D Blir sjukt sugen på att bara shoppa! Blir nog en dyr sommar. Här är några av de saker jag tänkte skaffa i sommar + några bilder på fina sommarkläder:
en bra B.U.S
solglasögon
nyplånbok
massa långa linnen
spetsleggings
blommiga kjolar
foundation med solskyddsfaktor
högklackade skor
stor tunn skjorta

vad har ni tänkt att skaffa i sommar? :D

Samba new long tube top
Klänning från vero moda

Rosalin short skirt
Kjol från vero moda


spetsleggings från hm (fast jag vill ha vita)


skjorta från hm


klänning från hm

Hittade inte så mkt på nätet men när man går i affärerna hittar man jättemkt fin och färgglatt! :)

Puss och Kram






I've got you

Hej
Nu är jag hemma och tänkte lägga upp lite bilder i detta inlägget. Hade en massa på kameran som jag nu har i datorn. Från några helger i Karlstad, utflykt med Bonny och J's tatuering. 


Jaqueline och Jennifer


Christian och Jaqueline


Bengt och Robin


coolingar


Kungen själv







Tatuering 

Nej nu blir det inga fler bilder idag :) 

Har känt på sistonde en väldigt konstig sak. Jag vet nästan inget om den sjukdom som min pappa har. Har nu börjat fått frågor om den och kommit på att jag inte vet ett skit om det. Känns väldigt udda. Men jag tänker liksom aldrig på pappa som sjuk. Han fick reda på att ahn har Addisons sjukdom när han va 18 så för mig har han alltid haft den. Den är liksom en del av honom och därför har jag nog aldrig funderat särskillt mycket på den. Han har ju ändå levt ett normalt liv så det märks ju inte. Men det är ändå konstigt att jag inte har haft funderingar och frågor kring min pappas sjukdom, inte ens som liten. Vi har heller inte prata mycket om det inom familjen. Men det är ju som sagt ingen dramatisk sjukdom som syns och märks hela tiden utan den ligger bara där som en skugga i bakrunden. Men nu börjar jag bli nyfik och vill kunna svara på folks frågor så ska sätta mig ner nu och söka på detta uta på stora internet och se vad jag finner. :) 

Puss och Kram


 

Teardrops on my guitar

Orkade inte vänta tills jag kom hem :) haha lägger upp texten till denna låten för den är så fin <3 

Talyor swift - Teardrops on my guitar

Drew looks at me
I fake a smile so he won't see
What I want and I need
And everything that we should be

I'll bet she's beautiful
That girl he talks about
And she's got everything
That I have to live without

Drew talks to me
I laugh 'cause it's just so funny
I can't even see
Anyone when he's with me

He says he's so in love
He's finally got it right
I wonder if he knows
He's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing
Don't know why I do

She better hold him tight
Give him all her love
Look in those beautiful eyes
And know she's lucky 'cause

So I drive home alone
As I turn out the light
I'll put his picture down
And maybe get some sleep tonight

'Cuz he's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing
Don't know why I do

He's the time taken up but there's never enough
And he's all that I need to fall into
Drew looks at me
I fake a smile so he won't see

Where have all the flowers gone

Hello
Måndag igen. som vanligt har jag inte skrivit något under helgen så här kommer en summering av vad jag har gjort. Och nu har det vart långhelg så det finns mycket att skriva om, men som vanligt behöver ni inte läsa hela om ni inte vill. :)
Slutade i tisdags efter två timmars orientering. Gud va trött jag va! Åkte te årjäng och drog en film med T. Elle två tror jag det blev. haha. Onsadagen va rätt lugn. Grillade i ösreget hehe ;P Torsdag va jag ensam med mamma hela dagen. Hade det jättemysigt, kollade på typ tre filmer och åt en massa godis. Älskar sånna stunder med min älskade mamma <3
´Sen träffade jag A och M.H. :)
Fredagen började med att jag fick springa ner med en plattång till M.B :) hihi sen gjorde jag och Amanda matte. Sen drog jag till Karlstad. :) Spelade lite kort och så där på kvällen. lördagen gick fort som bara den. Kommer typ inte ihåg vad vi gjorde, sov halva dagen :D haha gött! Jo jag och J gick ända in till skoghall centrum :O Och shit va varmt det va! :S Vi höll på och dö, tur vi köpte glass :) Grillade på kvällen och sen mer kortspel. 
Hade tänkt stanna i Karlstad länge på söndag och sen dra direkt till Arvika men det sket sig. J skulle till Årjäng och hennes pappa ville med till Arvika så det fick bli vägen inom Årjäng i alla fall. Tog med brorsan till Arvika för C hade redan åkt. Såg typ sista halvan av  The perfect man och somna sen. Väldigt lyckad helg måste jag säga. Fast fort gick den, alldeles för fort. :( 

Jaja det blev ett långt inlägg precis som jag sa. :) Undrar om nån orkar läsa allt? Men nu ska jag gör lite skolarbete men kanske skriver något när jag kommer hem så jag kan lägga med lite bilder också, det blir lite roligare att läsa då. :P 

Vill gärna veta vad ni har haft för er under långhelgen ;)

Puss och Kram   

Litet kort inlägg. . .

Hej. Detta blir ett litet kort inlägg, ska skriva mer sen när jag är hemma, ska lägga upp lite bilder från helgen med :P Sitter på skolan nu. Pigg som bara den. Vaknade vid 5 i morse av mig själv! :) haha
Har haft en väldigt bra helg i alla fall. .

Hör sen!

Puss och Kram

Allergi

Hej!
Ligger i sängen med en stor kopp te och tycker synd om mig själv. Känns som jag har en mega förkylning men det är bara pollen allergi. Hatar det! Känns precis som en förkylning men utan feber. Har iaf fått mediciner av mamma så hoppas det hjälper något. 

Snart helg i alla fall och det är skönt :) Ska bara slappa hela fredag, hjälpa Amanda med lite matte och sen blir det kanske film eller nått. :) Lördag blir det fest i Karlstad. . 

Tog lite bilder här om dan, och om ni tycker jag ser blek och sjuk ut så är det för att jag är det.  ;)

Ha det så bra ! :D



  

Se you dancing for the young ones

Hejsan!
Sitter på skolan och har dryg konstruktoin i 3 timmar. Så lyssnar på lite musik och minns helgen.
Va chufför både fredag och lördag :) Lmo på fredag och bmv 730 med v8 på lördag. :P 

Orkar inte skriva mer så skickar med lite låtar som är bra och sånna som jag kommer ihåg från helgen ;) 

Puss och Kram