280110

Heej!

Har inte haft mkt tid över denna veckan så har inte hunnit blogga något. Men sitter nu med pappas mini pc och ska bara göra ett snabbt innlägg innan jag drar iväg på möte i Sillerud.
Pappa skulle egentligen med men han har blivit sjuk så jag får skjuts med självaste kommunalrådet. haha xD coolt! Ska beskriva lite mer nästa gång vad det handlar om.

Denna veckan har gått så otroligt fort. Kanske för att det bara är torsdagoch jag är redan hemma i Årjäng. Imorn blir det Karlstad på förmiddagen så ingen skola för mig. :) Skönt med ledigt ibland. Annars va Jq hos mig en dag så färgade jag hennes hår och igår var det film hos Ji så jag va inte hemma förens tolv. Kollade fel busstider åt brorsan med så mamma fick skjutsa han till Arvika imorse. Men men . .så går det. Nu är jag hemma i alla fall, en stund åt mindstånne. 

Ha det så bra alla 
och krya på dig pappa <3 

Puss och Kram 



hittade en bild från när mamma och pappa va i usa sist

250110

Hej!

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har i alla fall jag.
På fredagen var jag först i Töcksfors och köpte lite saker och sen åkte jag hem till Maria. Där gjorde vi pizza och kolla på film ett helt gäng. :D Väldigt trevligt.
Sen på lördagen blev det ut på isen och köra bil hela förmiddagen. Skitkul! :D Sen var det förelsedags kalas för E på kvällen. Jag och F somnade så klart efter en film typ vid 11. Sjukt va trötta vi va. 
På söndagen var det ganska lugnt. Följde med mamma och pappa på ett möte. Och sen blev det att åka till Arvika på kvällen. Helgen gick så fort. 

Något jag har gjort denna helgen äär att prata med mamma en hel del. Jag har märkt hur lika vi verkligen är och att det finns saker som man bara kan prata med sin mamma om. Därför avundas jag de tjejer som bor med bara sin pappa. Jag pratar annars ganska mycket med min pappa men det finns vissa saker som jag bara inte kan prata med pappa om. Jag älskar dig mamma och du betyder otroligt mycket för mig. Är så glad att jag har dig och att vi kan prata som vi har gjort. Tack för det du sa och för att du lyssnar på mig <3 

Puss och Kram  

190110

Hey.

Idag har jag varit i Grums och kört på halkbana. Det va faktiskt lite kul :D Men svårt med. Men krocka inte och förstörde inte bilen så jag är nöjd. Gjorde lite småfel i stadskörningen.

Och igår hade grannen party och spelade tills polisen kom.



I don’t mind it
 
I don’t mind at all

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more

No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

I don’t believe you

Ny vecka

Hej hopp!

Har haft en riktigt skön helg. Började lugnt med film tillsammans med C och T. Två sköningar det där. Det ville ha med mig ut på lördagen men jag hade ingen lust. På lördag blev det i stället hem till Amanda där vi gjorde lite matte och sen även en film :D Och mycket prat såklart. :) Ja Amanda, det är tur att vi två är singlar iaf xD <3 haha
Söndagen blev slapp. Lima lunch i kyrkan och sen slappa på Röset, körde en del bil gjorde jag med. Sen blev det bussen till Arvika.

Idag har det inte hänt så mycket. Brorsan bjöd på pizza :D Snällt! Sen tog jag ut pengar till imorn och skickade sms till min mentor om att jag skulle va ledig från skolan för att åka till Grums och göra halkbana. :S Jag är faktiskt nervös. Alla säger att man inte kan kugga på halkbanan och Ewa säger att det är jättekul och hon vill göra om det. Men bara för att det är jag så kommer jag väll förstöra bilen, krocka eller vad som hellst! Ja men jag får ge en rapport imorn efteråt. Sen ska vi köra runt inne i karlstad med :S Panik där med. Jag har kört i Karlstad förut men jag hatar stora städer med mycket trafik så jag hoppas vi inte ska köra i rusningstrafiken för då får jag panik. Jag har klarat Karlstad men har också mina dagar när allt blir fel när jag kör bil. Får bara hoppas att imorn inte är en sånn dag :) 

Whish me luck! 

Puss och Kram  


130110

Hey!

Sitter på skolan och har lektion i Hållbart samhällsbyggande. Ganska slappt faktiskt. Bara sitta vid datorn och kolla på hus.

Sen trodde jag att jag skulle bli syslolös hela eftermiddagen men slog det mig att det är onsdag och då är det väll teorikurs på trafikskolan. :) Då har jag nått att göra i alla fall. Men nu kommer jag inte ihåg vilken tid det börjar. Vet inte ens om jag har hört nån tid. :S Aja jag får ringa han och fråga. Det löser sig. :) Bara några teorilektioner kvar, halkbanan och sen gäller det! Jag är inte riktigt nervös än bara förväntasfull. Men jag är jätteorolig för att jag inte ska klara det. Att jag ska kugga på ett eller bägga proven :S

Nej nu får jag fortsätta men skolarbetet :P

Ska nog försöka gör designen lite snyggare på bloggen med sen om jag hinner :D

Puss och Kram

120110

Hey 

Idag har det inte hänt så mycket. Skolan så klart, en ny kurs med TUF heter den. TeknikUtvekling och Företagande. Hoppas det blir lite kul. Jag, johan och Martin bildade en "Årjängsgrupp" och dom är ganska roliga när dom vill. Va jag skratta! :D

Nu måste jag verkligen städa här hemma för jag lovade mig själv att jag skulle göra det idag. Och lägenheten är ju pyttelite så så lång tid tar det ju inte. Julsakerna är bortstädade i alla fall. :P



Igår känndes det, jag kännde vad jag har gjort mot dig
jag saknade dig och önskade att allt vore annorlunda
men jag ångrar inte det jag gjorde och jag vill inte ha
dig tillbaka
jag ville verkligen inte såra dig och hoppas att du tror
mig
du blev lessen och det gör ont i mig
allt detta kom över mig igår
men idag skickade du sms och var som
vanligt
va glad jag blev
även om jag förstörde din dröm så vill
jag inte inte förstöra ditt liv och vill
verkligen att vi ska kunna prata
när du är redo

</3


Puss och Kram

Den perfekta killen . . ?

Hittade denna på en kompis bdb. . . Vet inte om jag håller med. Så jag ändrade lite. Kanske är jag konstig eller kräsen när det gäller killar men sånn är jag :/ 

En bra kille är:
Han som bryr sig mest om dig,
Han som kan få dig att gråta med sina vackra ord,
Han som kan få dig glad när du är nere,
Han som vill visa upp dej för hela världen,
Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bry sig om hur många tjejer han förlorar,
Han som alltid kan ställa upp,
Han som vet när du är ledsen och när du är glad,
Han som betyder mest i dina ögon,
Han som kan vända sig till vem som hels och säga: Detta är min flickvän,
Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: Det var hon jag pratade om
Han som aldrig släpper taget om dig när du är ledsen,
Han som alltid lyssnar & förstår,
Han som låter dig vara med killkompisar,för han vet att ni är tsm av en anledning,
Han som lägger en trygg arm om dina axlar när något skrämmer dig,
Han som skulle gråta om du försvann,
(gå vidare)
Han som du alltid tänker på,
Han som vill skydda dig från allt ont i hela världen,
Han som alltid är ärlig mot dig,
Han som älskar dig för den du är


+Han som litar på dig
  han som ger dig utrymme och inte klänger


Hoppas ingen tar illa upp för detta är inte riktat mot någon speciell person eller betyder ignet. Bara vad jag tycket om killar i allmännhet. :)


Hur tycker ni en kille/pojkvän ska va? 

Puss och Kram
 

Länge sen

Hey!

Nu var det ett tag sen jag blogga. Men nu sitter jag på skolan. Vi började igen efter lovet idag. :( Tråk! Lovet gick så himla fort! Jag hann inte med. Längtar redan till sommarlovet :S Men nått mer som jag längtar till är körkortet. Nu har jag verkligen kommit igång. Gått drogkursen, en halv intensivkurs och sen i eftermiddag ska jag köra min andra körlektion och snart blir det halkbana. Det börjar ju närma sig min 18års dag. :)

Denna helgen var ganska händelserik. En mormor som dog en annan mormor som hamna på sjukhus =( , en som hamna i diket när han väjde för en älg. T kom hem från "Gran Canarien" med en fet solbränna och presenter. Kul att ha han tillbaka. Men nu drar J till Egypten imorn. Hej då till henne! =) Hon blir även 17 idag så Grattis! 

Jag har även fått lite smått panik eftersom det lukta källare inne på min toalett när jag kom till arvika igår :S Hoppas det inte kommer från min utan från nån annan. För det luktar verkligen fuktig källare :( inte kul. Det första som slog mig var fuktskador men jag vet att det inte lukta så i torsdags så jag hoppas det kommer nån annan stans ifrån. :S Men scary! 

Nej nu ska jag fortsätta min konstruktions lektion. 

Puss och Kram 


Hemma!

Tja tja!

Nu är jag hemma igen från sälen. Roligt hade vi iaf. Skrev lite om vad vi gjorde i förra inlägget men inte allt, vi gjorde ju så mkt. Åkte skoter till exempel - vem fick åka med den (enligt tommy) snygga guiden tro? Jo jag! :D haha Sug på den Tommy! xD sen låg jag och  prata och drack öl hela nätterna med Christer och "älsklingen" :D hehe. Sen åkte vi ju pulka såklart och tommy tog facklan istället för drickan xD lyckat. Och Oscar hitta sin taxichaufför från förra året :P. Skoter va riktigt kul. Det måste göras om! Fast då ska jag ta körkort först så jag me får köra. Jenny va jätteduktig på att köra men jag vill me prova. Vi körde såklart ner oss och fastna, lyckat (det va därför jag fick åka med guiden en bit) men de drog loss oss ganska snabbt. Kallt som utav helvet var det men otroligt vackert uppe på fjället! :) verkligen att rekomendera. (Y) 

Ja roligt hade vi och mycket skratt blev det. :D Tack så mycket alla som va med! <3

Nu blir det att hälsa på negern som kommer från gran canaria (canarien) idag :D 


Puss och Kram  

Sälen

Heej! känns som det va jättelängesen jag bloggade men det blir lätt så när det är lov och man har en massa annat att göra. Sen så har vi inget internet hemma längre så jag får panik snart. Har inte vart inne på datorn sen vi va hos farfar. Pappa har ett mobilt intenet men det har han oftast själv eller på kontoret.

Skönt med lov är det iaf. Nu sitter jag i en stuga i Sälen på nyårsdagen med en massa diska och bakfulla människor runt mig. Snälla Christer ska göra mat åt oss och jag och Tommy ser på tv. Igår var det livat! Raketer, dricka och svinaktigt kallt väder. Jag och Christer tog en promenad runt 10 på kvällen när de andra var på klubben där vi inte kommer in. Vi kom inte så längt och Christer va tvungen att kasta ner mig i en snöhög. Sen fick han gå ner och leta upp min flaska som jag hade tappat xD hehe. Sen drack vi, såg på film och fick skrattanfall. De andra kom tillbaka efter tolv nån gång och var det dags för klädpoker. Fast sen va vi för trött för att spela klart och Jenny försvann. Där var det nära att vi fick dra ihop en skallgångskedja. :D men de hitta henna i en annan stuga så hon va inte ute i -15 och irra runt iaf. 

Jaja nu är det över iaf och alla är bakfulla förutom jag :D haha inge nöjd väll. Imorn bär det av hemmåt tror jag :P


Så Gott Nytt År på er!!

Puss och Kram