Nytt

Köpte en ny vinterjacka idag :) så nu kan snön och kylan komma. Puss och kram


Studiebesök

Hej! :)
 
Idag är det torsdag och jag är hemma från skolan hela dagen. Jag är absolut inte ledig om ni trodde det :) Har tenta imorn så jag har bara repeterat lite lätt för man ska inte plugga ihjäl sig dagen innan en tenta. Det funkar inte för mig i alla fall utan nu har jag bara kollat så jag kan allt jag (förhoppningsvis)behöver och sen försöker jag tänka på annat resten av dagen :) Ska nog rita lite i cad med om jag hinner idag.
 
Ikväll blir det att gå på tjejkvällen på stan :) Har inte vart på det förut men det blir nog kul.
 
Igår va vi på studiebesök på ett konstruktörskontor här i Karlstad som heter Structor. Jätteintressant! Men jag gillar ju studiebesök :) Vi va ju på ett studiebesök för några veckor sen på Älvsbyhus fabrik och på Zackrisdalsudden där de har byggt en massa Älvsbyhus :) Det gillar jag med dessa kurser vi läser nu, det är flera studiebesök, tror vi har ett eller två kvar. Men på Structor då, där fick reda på lite hur det är att vara konstruktör och vad en sånn gör och så fick vi reda på att de vill ha fler medarbetare och sånt är ju bra att veta :) Inte för att jag hade tänkt att bli konstruktör från början men man vet ju aldrig ;) plus att jag vet några i klassen som vill bli det så det va ju bra för dom. Det va också kul för VDn blev så glad för att vi var så många som kom och han bjudde på smörgåstårta och alla fick varsin reklamhandduk :) haha söt!
 
Sen på kvällen gick jag och Elin och tränade, även denna veckan blev det träning två dar i rad och det är inte bra. Man behöver nån dag emellan. eller tydligen behöver jag det nu. Jag brukar aldrig få träningsvärk men denna och förra veckan fick jag det. Igår va vi på ett styrkepass som slet ut oss bägge två! Jag hade så ont i bena igårkväll att jag knappt kunde böja mig. Det är lite bättre idag men stönar ändå till varje gång jag måste böja mig. Ändå stretchar vi ju i slutet av varje pass men jag får nog börja stretcha lite extra när jag kommer hem också.
 
Puss och Kram

Happy

Tjena!
Idag är jag väldigt glad fast det är söndag. Kan ju börja med nått roligt som inte hände idag dock :) utan i fredags hade vi muntlig redovisning inför klassen. Något som jag hatar att göra och som jag är väldigt dålig på :( Trots det ställde jag mig där längst fram (tillsamans med min grupp såklart) svimmfärdig och illamående som vanligt och pinade mig igen det. Men denna gången gick det faktiskt ganska bra :) kändes skönt efteråt för jag glömde inget och tappade inte bort mig.

Men idag då så är jag glad för jag fick reda på att jag kommer få lön även denna månaden. Inte lika mycket som förra månaden såklart men jag hade ju inte räknat med någon lön så det va ju possitivt :) och så har de sållt två av mina böcker som jag lämnade in på campusbokhandeln. Alltid bra med extrapengar :) så då blir det kanske lite shopping på tjejkvällen på torsdag ;)

Idag har jag planterat om Niklas födelsedagsblomma i en kruka :)
Det blev fin fint!

Puss och Kram


bullar :)

Hejsan! 
 
Jag sitter nu helt inne i cad hemma men tar en liten paus för att skriva ett inlägg :) 
 
Frida va här i tisdags och så bakade vi kanelbullar :) Jättegoda vart dom! Så nu vet ni vart ni ska åka och fika ;) 
haha. 
 
Igår började jag och Elin med träningen igen efter sommaren :) Det va så himla skönt att komma igång igen! Jag har ju tränat lite hemma under sommaren med att spring och så men jag tycker det är roligare och jobbigare med pass :) Vi va på ett pass med powerstep och jag va jättenervös innan att jag skulle ha tappat jättemycket kondition under sommaren men det gick ganska bra. Det va lite jobbigare än i våras bara. 
Idag ska vi på ännu ett pass så får väll se hur det går för jag har allt lite träningsverk idag :( 
 
 
Jag och Frida bakar :) 
 
 
 
Mums! Men jag är visst lite dålig på att hålla still min Iphone när jag tar kort ser jag :P haha 
 
Har ju uppdaterat min Iphone nu till ios6 :) Gillar alla nya finesser, typ kartappen är mycket förändrad och sen är det lite småsaker som förbättrats. Så ni som inte har uppdaterat än, gör det! 
 
Puss och Kram 

Motordag

Tjennare! :)
Söndag då :( Suck! 
Men vi har fått lite gjort idag i alla fall :) Jag började förmiddagen med att rensa i min garderob. Behövligt. Sen diska jag och Niklas damsuger nu. 
 
I fredags slutade jag tidigt så bestämde mig för att ta bussen till Årjäng och gå på mâten (marknaden). Tänkte först åka tidigt men fick reda på att pappa skulle komma till kd med buss från kristinehamn och sen vidare till Årjäng vid tre så jag tog samma buss som han :) Roligare med sällskap. Och så fick jag pappa att betala min biljett :P haha  
Mamma hämtade upp oss på busstationen. 
Sen spenderades kvällen hos Keith, i bil och uppe på mâten :) Träffade en massa folk som jag inte sett på länge :) Jättekul! 
 
Men det värsta va ju när jag och Erik kom hem efter tolv nån gång. Smyger in för att inte väcka mamma. Erik gick och la sig direkt för han skulle upp tidigt och köra till Göteborg men jag stanne upp och tog mig lite och äta. Telefonen ringde och under tiden jag pratar hör jag konstiga ljud i hallen. Jag blir skiträdd när jag fattar att det är nån där men går med telefonen mot örat ut i hallen och kollar. Där står mamma och tar av sig skorna!! Jag blir helt paff för jag trodde ju hon sov så frågar vart hon varit. 
- uppe på mâten. 
svarar hon. Ja så mamma kom hem senare än mig och brorsan xD haha lite komiskt faktiskt. 
 
Tidigt igår (lördag) tog jag bussen tillbaka till Karlstad för det va ju motordag på gamla flygfältet. Hela Niklas familj kom också dit :) Superfint väder och massa folk! Jag trodde ju bara att det skulle va typ en massa bilar som ställde upp sig men nej då det var ju värst dragracingtävlingen och allt! Gissa om jag blev sugen på att köra igen!
Fast det är nästan lika roligt att kolla på :P
Det var väldigt blandat med bilar, några superfina och några inte så fina. Jag tycker ju det är roligare att titta på när gamla bilar kör men det va ju mest nya och även några trimmade svensson bilar. Jag förstår att de är roliga att köra för de fick bra tider men jag tycker inte det är lika roligt att kolla på. Nej tacka vet jag mopars at the strip! ;) Men det va ju lite nya mustanger, camaros och annat jag kunde titta på :) 
 
 

Starten. 
 
 
en del motorcycklar körde också. 
 
 
En pickup som körde
 
 
Burnoute innan starten :) 
 
 
uppvisning i drifting. 
 
 
en riktig dragracingbil kom och visade upp sig. Den lät så högt så höll man inte för öronen så fick man riktigt ont. 
 
Sen stog bilarna så klart och visade upp sig :) även en del bilar som inte körde va med på visningen. fin mustang.
 
snygg corvette
 
 
en massa godingar! Jag kan ta hela raden! :) 
 
 
Bumblebee! va där. 
 
 
denna va snabbast för dagen. 
 
 
denna körde inte men hade visst vunnit lite priser :) 
 
 
Karlstads universitet levererar! 
 
 
de hade tre bilar med sig. Och de körde bra :) 
 
 
snygg polisbil :) 
 
Det va en del av alla bilder i alla fall. Och en jätterolig dag :) 
 
Puss och Kram 
 
 
 

Ögongodis

Här är lite saker jag vill ha till min iphone:
 
 
Ett fint blommigt skal
 
 
Ett plånboksfodral
 
 
och ett sportarmband :)
 
 
Puss och Kram

12-09-12

Hej!
Börjar med att säga grattis till Tomas och Mattias :) som fyller 21 idag.
 
Sen så har jag en ny favvolåt som snurrar i huvet på mig nu.
 
"Vart jag än går" med Stiftelsen
Sångaren är Robert från Takida och jag älskar ju hans röst så var ju såld redan där. Va lite ovant att höra honom sjunga på svenska och jag fastnade inte för låten direkt. Men för texten! Den är såå fin! Fastnade för den direkt!
<3
 
Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen
Kommer du ihåg den?
Det känns så skönt och komma hem
För när du ser mig, blir du lycklig
Om du känner dig ensam, öppna dig då
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.
Vart jag än går, vart du än går

Du vilar här på mitt bröst
För mig är du livet, men jag tar dig för givet.
Förlåt jag kan vara dum
När du i disträheten tätnar
Men jag hör dig

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går

Spela vår låt nu, ta mig med storm
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång
Bli nu ett med mig darling
Jag vet att vi kan
Men sen vill jag hålla din hand

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går


 
Puss och Kram
 

Norrköping

Hej! 
Nu fick jag tummen tur. . .Nej då. Jag lovade ju bilder från Norrköpning i inlägget om skogsröjjet men sen glömde jag bort dem :( Nu har jag iaf fått dom av Niklas så här kommer dom :) 
 
 
Vi tog en prommenad runt i stan med de nyblivna Norrköpingsborna :) 
 
 
Norrköping är en gammal fin stad med mycket vatten som rinner genom staden. Mycket fina parker och hus. 
 
 
Gamal industristad är det
 
 
'
 
Elin berätta att på vintern tänder de lampor i olika färger bakom dessa vattenfall så det lyser igenom jättesnggt. 
 
 
Här när vi gick förbi så satt elever från universitetet (delar av linköpings universitet finns i norrköping) och målade sina  . . ja jag antar att det är typ som deras föreningars loggor på vägen. Jättecoolt! Elin sa att de finns kvar hela året fast de bleknar då. Kanske detta vore nått för Karlstads univeritet? 
 
 
Vi gick igenom "universitetets kvarter" där de har sin egen krog och så. 
 
 
 
Puss och Kram 

23!

Hipp hipp hurra! :D Får man väl börja med idag när min bättre hälft fyller år :) 23 år blir han gubben min. Och jag tycker fortfarande lika mycket om honom. Det kommer jag göra när han bli 90 år också ;) Såkart! <3 
 
Dagen började med frukost på sängen. 
 
 
 
 
 
 
och så fick han presenten från mig :) Ett kuver med pengar. 
 
Vid kl. 2 skulle det komma en massa folk till oss men innan det hann jag iväg en snabbis och hämta ut. . . 
 
 Mitt paket från HM som ÄNTLIGEN hade kommit! :) Så jag fick med paket även fast det va Niklas födelsedag. hihi 
 
Sen kom det en massa folk och vi fikade och Niklas fick mer presenter. Det va även en överraskning att några av Niklas släktingar från Södertälje kom hit. Jag visste det innan men inte Niklas :) Jättekul! Och jag fick en massa tips från Nikla släkting om hur jag ska göra när jag söker jobb sen för han jobbar inom samma branch som jag pluggar. Alltid bra med tips ;) 
 
 
Tomas, Frida och Mattias under kalaset :) 
 
och nu kan jag äntligen lägga upp bilder på våran hall :P 
 
 
Så här såg det ut innan. 
 
 
Vi köpte matta. . 
 
 
 . .. och korgar . . .
 
 
. . .och började bygga ihop . . 
 
 
. . .en bänk. Klart! 
 
På plats
 
 
Resultatet :) Bättre än innan? 
 
Alltid kul med lite nytt :) Fast hallen är ju inte helt klar. Vi vill ju tapetsera om och så men det blir nån gång ;) 
 
Puss och Kram
 

Bättre sent än aldrig

Nu är den äntligen klar!!
Bara sådär ett ÅR för sent men annars så ;)
Jag är nöjd med resultatet i alla fall :) Mitt fotoalbum/minnesbok från studenten.
Där har jag satt in bilder och skrivit en del om vad som hände under de tre dagarna.

Så om ni vill kolla i den får ni komma hem till mig ;) haha

Puss och Kram


2012-09-07

Hej!
 
Nu bloggar jag från datorn igen. Har ju blogg.se appen i min iphone och älskar att blogga med den. Förutom när jag ska ha med bilder :( Jag vill ju ha lite text mellan bilderna men om jag bifogar bilder med appen så hamnar ju alla bilder längst ner i inlägget. Är det bara jag som har det problemet? Går det att göra på nått annat sätt?
 
Så, nu har jag ju gått och blivit förkyld denna nollningen med! Typiskt mig! Blev ju sjuk förra nollningen med. Vad är det för fel på mig? Nej då, jag är väll extra känslig mot alla bakterier som kommer fram när skolan börjar. Men det är ändå tråkigt, kunde det inte bryta ut veckan efter eller nått....
 
 
Lita gosar med mig när jag är sjuk :)
 

 
 
Flottrace!
 

 

 
Parken efteråt :) Tur jag hann va med några nollningsdagar iaf ;)
 

Vi drog en tur till Ikea här om dagen och spenderade kvällen med att sätta ihop möbler :) Ni får tyvärr inte se resultatet här på bloggen än. Niklas fyller ju år på söndag och då kommer det folk hit så vi vill inte avslöja nått innan dom har vart här :)
 
 
Detta är allt jag kan bjuda på :P
 
 
Va ganska duktig idag trots min förkylning. Kämpade mig iväg för två timmar på skolan. Sedan in te stan och hämta ut min nya linser som har kommit, sedan ut till våxnäs och hämta paket med mina böcker :) Sen fick jag gå från våxnäs och hem :( mindre kul. Det går ju inga bra bussar. Jag kunde ju ha tagit bussen in till stan igen och sen ta 7an hem men hur omständingt är inte det? Nej, jag bestämde mig för att börja traska hemmåt i gassande solsken och med rinnande näsa. Det gick ju inte fort men det gick. Jag tänkte att nu blir väll min förkylning bättre eller sämre men det får bli som det blir. Va i alla fall helt slut när jag kom hem :(
 
Ja , jag kanske inte berättade att jag fick linser. Trodde jag hade skreve det på bloggen men tydligen inte. Man har ju så mycket med blogg, facebook, instagram mm. så man vet ju inte vad man har lagt upp vart :O
 
Har haft dom en vecka nu och det käns bra. Men fy va ovant det va i början! Det va inga problem med att sätta i och ta ur dom men när de väl va i ögat så blev ögonen hur irriterade som helst! Störande! Så när vi åkte till årjäng förra lördagen satt jag hela vägen i bilen och ena ögat bara rann och rann. Så när jag kom fram va ena ögat superrött och jag hade bara mascara kvar på ena ögat. Men men, nu har jag vant mig igen och det funkar bra. Dom nya jag fick idag va endagslinser så det ska bli kul att prova dem :)
 

Puss och Kram

2012-09-02

Hejsan!

Åkte till årjäng igår och kom hem idag :) vi hade med oss en dator till mina kusiner. Inte lite glada blev dom :) så passade vi på att leka och gosa med deras kattungar. Här är lite bilder på dem: