Sjuk. .

Hej hej här har vi suklingen nr 1!
Nu vet jag i alla fall vad det är jag har. Började grönna varför jag knappt hann bli frisk förens jag blev sjuk igen och olika symptom varje gång. Denna gången var i alla fall det värsta jag varit med om. Först feber, sen svullen hals, sen mer feber. Hade 39,5 på fredag eftermiddag då tog jag en alvedon och väntade en timme men tyckte inte att det blev vättre så jag tog temp igen 39. Jag tänkte: nej men va fan ska jag ligga här med nästan 40 graders feber och dö? Halsen var helt uppsvullen, dricka gick hjälpligt, äta var inte å tänka på och prata, hellst inte. På lördag var det fortfarade ingen förändring så på söndagen bar det av till arvika akutmotagning och som tur var hade de inte mycket att göre en söndag förmiddag för vi behövde inte vänta länge. Doktorn gav mig penicillin och sen tog syster blodprov och eftersom jag har väldigt dolda och tunna blodkärl så fick hon sticka först i ena armen det kom inget så då fick hon ta i andra armen. Sen fick vi åka hem och på vägen ringde läkaren och sa att det ät körtelfeber jag har. Härligt! Mot själva körtelfebern finns ingen medicin utan kroppen måste ta bort det själv, det är därför man får så hög feber och det tar lång tid innan man är frisk nog att orka med allt igen. Sen får man inte anstränga sig på 4 veckor efter att man är frisk. Fatta vad mycket skolarbete jag kommer missa! usch och fy! 

Nu får det bli tv igen. Ta hand om er allesammans!

Puss och kram!      

Efter Mâten . .

Hej hej!
Hoppas alla hade en kul mâten i årjäng :) Jag själv va jag bara där lördag och en snabbis på söndag. Men det räckte nästan. Blev ju sjuk och allt. :( inget blev som planerat men hur ofta blir det egentligen det?
Först åkte jag med pappa ner till Gränna där Chryslerklubben hade sin höstträff. Så på fredagen blev det grillning på kvällen men jag va astrött och hade ont i huvve så det blev tidigt i sängen. ;) Sen upp klockan 9 nästa morgon (fick säkert 11 timmars sömn den natten) för att ta färjan till Visingsö. Jag och pappa höll så klart på och miss färjan dit men hann med precis. Där åkte vi häst och vagn runt hela ön typ, klättra i kyrktorn och gôrfint väder va det :D som sommar! Sen ska vi med 14.15 färjan tillbaka till Gränna eftersom vi missa 14.10 färjan :S Men då är den båten uppbokad för bröllopsgäster så vi får inte åka med :/ utan vänta i en halvtimme på nästa färja. Typiskt oss! De andra skulle kolla på polkagrisbakning men jag och pappa drog hem. Jag körde halva vägen ;D (Y) Sen blev det mâten. Ta hand om en massa fulla folk, drack typ inget eftersom jag va sjuk och tog följe med Maria och Salle hem vid ett. Sen blev det film hos TR på söndag. Irene Huss. Jag hade sett den förut, TR med men jag kom ihåg allt och han inget x) haha. 
Sen trodde jag att jag skulle garva ihäl mig! Dom är ju för roliga, ,  blir lätt så efter att ha vart ute re dar irad att man glömmer bort vad som har hänt och när. Sen kan jag lova att det blir inte lättre när folka ska ljuga ihop trpvärdiga hisyorier sen ska en säga saningen sen är all mat borta!! xD Åhh Gud! jag dör! Det finns en film på you yube kan länka den till den som vill ha den :) Shit asså! :D x) 

Sen blev det Arvka. Va på skolan igår (mån) sen när jag kom hem var jag så trött så jag gick och la mig på en gång och sov hela dagen. Jag sov seriöst bort hela måndagen! Idag har jag feber och är hemma. :( Vill inte va sjuk mer! :S   

Ja ja här kommer lite bilder från helgen tagna med mobilen eftersom Carolin har min kamera :D

Puss och Kram / Puts och Krom

                      
          Våran bil                           Road Runner                        Desoto 


       
                                                     Färjan

170909

Hej hopp.

Idag har jag vart trött! Phu! Det blev att va hemma igår. Hade egntligen orientering men tog mig inte dit :S dom ska ju lägga det så långt bort och inga bussar gick så det fick bli hemma. :)
Pappsen va här igår så vi va inne på bilskolan och anmälde mig :D Yeey! Nu måste jag verkligen lära mig allt. För jag tänker fan inte kugga på körkortet. Då vet jag inte vad jag gör. Jag har ju kört i ett och ett halvt år nu så nått borde jag ju ha lärt mig. Men nervös som attan kommer jag ju va. Så det blir typ 4-5 teorikurser, ca 10 körlektioenr (eller så många jag behöver), halkbana och drogkurs. Mycket som ska göras plus att allt kostar :S Tur man har föräldrar ;) haha
Sen har pappa inprincip lovat mig att jag ska få ta New yorkern te Arvika HELA våren! Nice! :D Växellådan ska bara på rennovering först.
Ja på tal om bilar och pappa så va hans bil inte så fin igår xD det är deras arbetsbil som hör te firman. Och den har vart med om en dal kan man säga. :D Den stog ute på gatan så jag såg ena långsidan, det är en skåpbil, och den sidan var helt bucklig, och dörren inryckt och blinkerslampan hängde. Då kommer pappa med: - Du ska se andra sidan, den är ännu värre. Detta är den fina sidan. xD
men som tur är ska den bilen bytas in idag så dom får en ny. Den som förstört den mest är Johan tror jag. Fast en gång var det inte hans fel för han blev påkörd av en som hade somnat :S. jaja riktigt ful var den iaf.

Sen måste jag passa på och Gratulera min kusin Cimmie Wignell som vann SM och ska  tävla i VM i militär 5-kamp. Stort Grattis te han! Hoppas du blir special officer som du vill och hittar din plats i livet.



Min baby! - New yorkern 


See ya!
Puss och Kram

140909

Hej hej.
Så var det måndag igen. Oj oj oj vilken helg. för flera av oss. Skitkul att festa med tjejerna men allt va inte helt bra. Nära döden upplevelse. Trodde aldrig jag skulle va så dum men där ser man vad alkohol kan göra. Det läskigaste är att jag läste mitt horoskåp på morgonen och det stod: håll dig borta från alkohol. Vilken slump! Men mest hade vi kul.

Sen kom söndagen med fler överraskningar.
Det är som jag har sagt till Dig flera gånger. Varför ska alla krångla till allt för?
På onsdag är det orientering så då ska man ut i skogen och antagligen springa vilse :S Sen är det mâten i Årjäng te helgen. Vet inte hur det blir riktigt. Är bjuden på flera saker men vet inte vad jag vill. Kanske åker med pappa. Jag vet att alla årjängsfolk älskar mâten som julafton men  . . åh jag vet inte. . det är väll inge fel på mâten så, det är ju kul men det enda som jag tycker är roligt är att träffa allt folk. För alla är verkligen där, man träffar folk som man inte sett på jättelänge och det är superkul men resten är inte så noga. Jag åker inte så många karuseller och det är samma knallar varje år. Så om jag ska va ärlig så skulle det inte göra så mycket om jag råkade missa mâten ett år för att göra nått annat roligt. Jag menar det kommer ju tillbaka nästa år. Men det är ju jag förståss. hoppas alla har en riktigt rolig mâten! :D 

Puss och Kram


Jag vet att du Tror och Hoppas på Kärlek 
men jag vill va fri!

Osynlig?

Är jag osynlig? Man skulle kunna trot. Det började en ny kille i våran klass i år och när vi hade gått i skolan två veckor typ hamnde vi som labbpartners han och jag. Då frågar han om jag går natur 3:an. Jag fatta inget först men det visar sig att han inte har sett mig före den lektionen. Vi har alltså gått i samma klass i två veckor och människan har inte sett mig? Nog för att jag är liten men jag syns väll fortfarande? Ja vi hade ju inte pratat med varann eller så innan men man brukat känna igen ansiktet på dom man går i samma klass som eller? Vi hade ju gått på en massa lektioner ihop men inte förens vi sitter breve varann ser han mig. :/ Ja ja så är det väll. :) lite komiskt igentligen. 

Idag tog vi skolkort och det blev väll lika hemskt som vanligt. Jag fick sitta längst fram i mitten! Finns det nån värre plats att på ett gruppfoto? Skulle inte förvåna mig om jag blundar eller nått på kortet :S Fast fotografen var jätterolig så jag fick verkligen anstränga mig för att inte skratta på kortet. Klart man ska le på bilder men ett asgarv ser ju inte så snyggt ut kanske. :D 

Imorn har jag bara två lektioner och sen blir det hem och ska va med Herman och Simon hela kvällen :) Trevligt! 
Ett tips: Takida nya album (Y) Good!
Så gonatt allesammans! <3 

Puss och Kram

  

080909

Hej och hallå!
Sitter här och kollar på Idol. Kul :) Hade inte så mycket tid att skriva igår så jag gör det nu. Har sett Män som hatar kvinnor nu. Så himla bra film. Borde jag ha vetat efter de böckerna men man vet aldrig. Ska bara få min moster att se den me. Hon trodde inte att den skulle va bra eftersom hon älskar böckerna och ville inte bli besviken på filmen så hon har inte sett den. Men nu längtar jag till nästa film. Men jag råder alla som har sett filmen och alla som inte har gjort det att läsa böckerna. Kanske kommer alla svaren i en senare film men man vet aldrig. I böckerna får man alla svar i alla fall. Varför personer gör som dom gör och är som dom är. Varför Lisbeth hatar polisen? Hur sjuk Bjurman är? och mycket annat.
Hade sovmorgon idag, det behövdes. Sen har jag bara en lektion på fredag så det blir både sovmorgon och sluta tidigt. På fredag är jag och mamma själva för brorsan och pappa tar med sig min kusin till Göteborg för att se på freestyle motorcross. Hoppas inte bussen går sönder bara. Det gjorde den i söndags. På vägen mellan Vännacka och Koppom körde bussen på nått, eller om det va en grop i vägen, jag vet inte. Vi skoja om att det va en grävling i alla fall men vi vet inte. Bussen sakta ner i alla fall så då skoja vi om att den hade gått sönder men den fortsatte köra. Tills vi kom till macken precis innan Koppom, där stoppade han och busschauffören gick ut. Sen kom han in igen och sa att det va fel på bussen så det skulle komma en ny buss och hämta oss. Och den kom efter en halvtimme ungefär. Skönt det, jag hade ingen lust att bli kvar i Koppom halva natten. Men det gick bra, vi kom te Arvika tillslut, försenade men ändå.
Nej nu ska jag sova snart.
Ha det bra!

Puss och Kram  


070909

Hej hej :) Detta blir bara ett kort inlägg.
Det är kväll och jag ska snart lägga mig. Har sovmorgon imorgon :) Gött! Denna helgen har gått fort som vanligt. Firade Niklas på fredag, store pöjken nu xD haha Sen blev det en tur till Moster på lördag och äta kräftor. Gött gött! :D Sen på söndag var det bara slappt. Mer film och så. Har pratat med Amanda lite och insettt hur längesen det var vi prata riktigt sist. Det måste vi göra snart. Sen såg jag Maria en snabbis utanför bussen. Ja bussen ja :) haha det får jag skriva om imorn.



Varför ska jag alltid trassla till allt. Nu blev allt fel igen.
Jag vill ha dig men ändå min frihet. Vill ha nått oseriöst helt enkelt.
Jag har vart alvarlig aldeles för länge. Nu vill jag bara ha kul.
Jag vill va fri och bekymmerslös. Jag vill ha kul mens jag kan
och orkar. Sen kan jag ta det lugnt och slå mig ner.
Då kan du komma med dina löften och kärlek men just nu
behöver jag det inte.
Så sluta försöka lura mig för jag går
inte på det. Försök inte få mig att falla för jag vill stå på
mina egna ben nu. Jag vill inte bli buren genom livet.
So lay your love on sombody else. . <3

020909

Jaha så var det September då. Månaderna bara flyger iväg, fast det kommer nog gå långsammare nu när skolan har börjat. Jaja jag är frisk i alla fall. Ingen svininfluensa här inte! :) Skönt tycker jag.

Är så himla trött idag, höll seriöst på och somna på sista lektionen men lyckades på nått vis hålla mig vaken. Det kan ju bero på att jag inte sovit mycket mer än 2-3 timmar inatt. Men jag får väll skylla mig själv.
Var ledig igår och det var skönt, att få sova ut riktigt. De andra idioterna som inte var lediga cyklade 6 mil men så dum är inte jag utan jag väljer så klart att ta ledigt. Svårt val menar jag! :D Jag vet jag är lat. haha xD
Vädret idag har nästan gjort mig knäpp, sol och regn om vart annat. Först var det fint men precis när vi ska ha gympa och ska ut och springa i skogen så sätter det i och regnar. Och inte lite heller! Världens ösregn. Och när vi kommer tillbaka till skolan, blöta och goa, så slutar det naturligtvis och regna! Ganska störande! Sen var det sol ganska länge. Men när jag skulle hem från skolan kom det värsta regnaskur jag nån gång vart med om. Och det startade så klart när jag hade börjat gått så jag var sjöblöt innan jag kom hem. Härligt! Trodde nästan Arvika skulle svämma över, det rann vatten överalt på gatorna. När jag vart hemma ett tag skulle jag ner på stan för att köpa lite saker åt brorsan som är sjuk i lägenheten bredvid, alvedon och hlastabletter och så, då var det sol och varmt och gatorna var nästan helt torra! Jag färstår ingenting. Helt sjukt. :)
Undrar vad det blir för äventyr te halgen? På fredag blir det att fira morfar, så våran familj och moster med sin familj tar med honom på restaurag och bjur på mat. :P Sen är det folkrace i Töcksfors på lördag och eftersom jag missade folkracen i Karlstad förra helgen så skulle va kul och se när K kör i Töcksfors i stället. Lycka till!
Sen finns det ett födelsedagsbarn till att fira och en del filmer att se. Bio?

Det stör mig att jag inte har sett filmen Män som hatar kvinnor än! Jag har velat se den jättelänge nu men det har bara inte bleve så. E skulle ladda ner den till mig men hittade den inte. Ville se den för att jag har läst böckerna och älskade dom. Och nu det senaste känns det som nån jag känner har sett den varja dag ungefär så nu är det fan min tur!  :)

Men nu får det nog bli natten.


Tack för våra pratstunder och jag hoppas allt löser sig mellan oss.
Jag behöver det. Jag uppskattar dig och vill inte förlora dig.
Jag vet vad många tror om dig och allt som sägs är kanske inte
lögner men jag vet att många tror du är nån annan är du är. Jag
hat lärt känna dig och fäst mig vid dig. Du är ingen idiot bara för
att du beter dig som en ibland. Alla har bra och dåliga sidor.
Du me.


Puss och Kram