Jag orkar inte mer. . .

Nu vill jaga bara att allt ska ta slut. Jag trodde itne att detta skulle hända men nu gjorde det de och jag måste ta mig ur det på nått sätt. Jag orkar inte med all skit som kommer upp nu. Alla lögner. Kan det inte bara ta slut. Jag förstår inte varför du gjorde det. Jag är inte arg på dig men i det avseendet litade jag på dig och du svek mig. Jag  skulle aldrig ha gjort så men att du och jag är olik finns det ingen tvekan om. Du har skapat dina egna problem och är det din uppgift att ta dig ur det. Nu finns inte jag där längre som ett skydd. Nån gång måste du lära dig.

Det känns som jag finns mitt i ett krig. Jag står mitt emellan de krigande på fältet. Jag hejar inte på nån men hjälper båda. Jag får alla frågor och samtidigt alla svar. Men jag vill inte va med, jag vill inte ha frågorna och inte svaren.
Men jag ska ta mig ur detta, jag vet att jag klara det. Hellst utan att förändras om det går.

Kännde att jag behövde skriva av mig lite.
L


Kärleken



Idag såg jag världens gulligaste sak, verkligen! för bredvid min skola ligger ett dagis med staket mot gångbanan där jag går varje dag typ. Och idag satt det två barn i dagisålder 4-5 år kanske inne i buskarn med ryggarna mot stängslet. Det var en flicka och en pojke och när vi gick förbi så satte pojken en maskros i flickans hår, precis vid örat. Det var verkiligen det gulligaste jag sett! Så otroligt sött! 

Jag tror att denna händelsen vill visa oss att kärleken har ingen ålder, den finns överalt. Det går verkligen inte att beskriva hur det såg ut. två små barn som är så himla söta ihop. Han tänkte antagligen inte på vad han gjorde utan tyckte kanske bara att hon skulle passa med en maskros i håret, vad vet jag. Sött som bara den var det i alla fall. <3 

Puss och kram 
 

Sameold sameold . .



Nu var det ett tag sen jag blogga och det har hänt en hel del. Eller för och va mig är det en hel del. 
 
I torsdags var det Lasse Stefanz och parken. Alltid lika kul! :D  Var ute med brorsan för en gångs skull, väldigt kul fast han inte dricker. Det gjorde faktiskt inte jag häller denna helgen, inte så mycket att det märktes i alla fall. Det blev både bråk och många kramar.  ps. jag bråka inte. 
Tråkigt att jag inte gick med er  in på parken Amanda :( hade väldigt gärna dansat med dig! <3  

På fredag var det supertråkigt väder, regna som fan. Då blev det film :) Nu kommer det krongligaste och dummaste jag har vart me om på ett tag. Mamma som var på jobbet skulle ha tag på pappa som var på kontoret. pappas sim-kort te telefonen hade gått sönder så mamma ringde hem till Erik och bad honom åka till pappa men Erik hade skadat armen så han kunde inte köra moped. Så Erik fick be mig åka till pappa på kontoret och låna ut min mobil te pappa så han kunde ringa mamma innan hennes rast tog slut. Inge omständigt väll! Det var tydligen nått väldigt viktigt som mamma ville för annars hade jag inte gjort det, LOVAR!
Sen på kvällen blev det ut te Öna och se på tv och mysa med dom. Det regnade fortfarande! Men för å va en sommarö så är den ganska mysig när det regnar me.

Sen på lördagen blev det folkrace i Säffle. Keith har tjatat på mig aslänge att jag ska med på folkrace så när han sa att det va i Säffle och Malin skulle med så blev jag övertalad. Det var kul och megafint väder :) jag och Malin låg och sola. Sen blev det McDonalds och hem.

nu lovar jag att blogga lite oftare.
Puss och kram


Ni har ingen aning
Ni kan inte gissa
Ni vet inget om mig så sluta tro det
sluta ge mig era anklagande blickar, de bränner i ryggen på mig
tänk inte, bry er inte
sköt ert lägg er inte i andras liv
för ni vet inte allt om alla andra
Ni har ingen aning

Måndag igen. . -.-

Så var det måndag igen, fast denna veckan slutar på onsdag så det är rätt chill. Då ska jag åka hem och välkommna mamma och pappa. Hoppas dom har haft det bra dessa 10 dagarna i USA, fast jag kan inte tro nått annat. Tiden går så himla fort! Känns som det va förra veckan de drog.

Helgen har vart riktigt skön, träffade Amanda en liten stund och tog en prommenad. Sen på lördag tog jag och brorsan mopeden ut till moster och kusinerna. Där kollade vi på melodifestivalen, det var faktiskt flera bra låtar med i år och kul att Norge vann. Fast tråkigt att Sverige kom så dåligt. :(   Vi sov där och hade lekte med kusinerna i solskenet. Mysigt! 

Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska till min pojkvän och se på Pretty woman. 

Ha det bra! 

Puss  

Skola. . .

Så lagom roligt att börja dagen med natoinellt prov i matte! :( INTE! Sen så gick det inte särskilt bra helle. Men men nu är det gjort i alla fall. Den första delen vill säga, den andra kommer nästa vecka om inte jag har fel. Då kommer den svåra delen :S
Sen så är mamma och Pappa i USA nämligen bestämt i Lancaster så denna helgen kan jag göra vad jag vill utan några föräldrar som kontrolerar mig. Jippi!    Ska försöka hitta på nått riktigt roligt. :D
Nu ska jag sätta mig och titta på Top model och sen ikväll blir det hem till Göran och Carinas nya hus i Arvika på lite kvällsmat. 

Ha det bra. 
Pussar och Kramar.  

Börja blogga

Hej!
Jag hade inte tänkt börja blogga men nu blev det så i alla fall. Tack vare min kompis Amanda! Nu får vi se hur det går Amanda, om jag kan göra en intressant blogg eller inte. Upp till bevis!

Jag lägger upp en bild på oss för du är grunden till den här bloggen.

Välkommen till min nya blogg!