301110

Idag har har jag julstädat hela lägenheten (inte för att den är så stor). Riktig storstädning, har plockat fram julsaker med :) Mysigt.

Längtar inte till nästa vecka :( På tisdag har vi nationellt prov i engelska, på onsdag nationellt prov i matte, torsdag redovisning i TUF och fredag revising i svenska :( Jag kommer dö! Jobbig vecka. Tur att det är lov snart :)

Nu har jag inte något mer intressant att skriva ;)

Puss och Kram

Snöstorm

Hej igen!
Var ju i Karlstad under helgen, där hände det mycket!
Fredag har jag berättat om :) Lördag va rätt lugn. Vi handla och åt mat med Mamma och E.V :)
På söndag va det dop i Säffle. Nån mer som la märke till det hemska vädret. Vi tycket det va hemskt väder när vi åkte, sen blev det värre!
Det blåste ganska mycket på vägen dit. Typ storm så kunde inte köra så fort. Två bilar hade fastnat vid nyängen såg vi :) Stackars Joakim va nervös ;)
Även om färden tog längre tid än det brukar te Säffle så hittade vi kyrkan lätt och va i god tid :)
Dopet va jättefint. Hon va så snäll och lät typ inte förens de skulle börja ta kort :) Sen skulle vi på kalaset i församlingshemmet en mil bort. Det va nog den längsta milen ever! Det blåste och snöa så man såg bara nån meter frammåt. Jättetrevligt kalas med god mat :)
Sen hemfärden, som nog ve den jobbigaste. Det va mörkt, blåste värre än värst och vi visste inte vart vi va :O En massa snö på vägen och såg bara en meter fram. Men vi kom hem hela och rena :)
Tack till Niklas som klarade köra hela vägen i det jobbiga vädret :) <3 "Bara jobbigt att folk kör så jäkla sakta"

Har tyvärr inga bilder från det riktiga dopet för dom är i kameran och jag har ingen sladd :(




Puss och Kram

Förlovad

Denna helgen har det hänt grejer! :) Åkte till Niklas i karlstad för att fira våra 8månader tillsammans och efter en jättegod middag går han ner på knä och frågar om jag vill förlova mig med han! Jag blir jätteförvånad och ställd men säger såklart JA! :) Hade verkligen inte väntat mig det! Har själv inte ens tänkt på förlovning förens efter typ ett år men vet ju att det är han jag vill va med så det fanns ju ingen anledning att säga nej även om det är tidigt. :) En ring fick jag så klart med en gång men det va prov ringar så de riktiga med graveringen är klara på fredag :D Tror nog de flesta blev förvånade över detta men alla har sagt grattis och önskar oss lycka till och är jätteglada för vår skull och det känns skönt att ingen ser ner på oss. Själv är jag jätteglad just nu :D Sen kom det ju fram att han har berättat för flera stycken att han tänkte fråga mig och till och med övat med sin kompis i radio ;) hehe Men alla var ju duktiga och höll tyst så fick inte reda på det i förväg.

Måste såklart tacka alla för gratulationerna :)

Älskar dig Niklas Johannesson, min fästman! <3



Puss och Kram




tjejer

Kännde för att peppa tjejer lite idag så lägger in en låttext :)
Ha de!

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful

And I tell her every day

Yeah I know, I know

When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay

I say

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails

I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful



Cause girl you're amazing
Just the way you are





Puss och Kram

Skön dag.

Hej!
Hur går det med julshopandet för er? :)
Jag va ute på stan med K och hans mormor (som va min fröken på dagis). Hon är bara för go. Dom skulle handla så jag gick med som sällskap men blev nog lite smakråd med tillslut :) Lite roligt att hon lyssna mer på mig än K :D haha
Sen när vi va på ica och vi skulle ställa tillbaka vagnen skulle K kör upp den över trottoarkanten men det gick inte så bra utan vagnen bara studsa bort xD haha där brast det för mig. Skratta nästan så jag grina innan K fick upp vagnen på trottoaren. Sen gick vi in och mötte hans mormor. Sen bröt vi ihop igen jag och hon när K undrade om han kunde köpa kassett-band på konsum xD Skratta ännu mer. Och då är det hur lång kö som hellest till kassan, då va K ganska trött på affärer. Ännu mer skratt! 

En trevlig dag helt enkelt. Som vanligt när man går i affärer med K:an ;)


Nån som kommer ihåg dom? xD haha^^

Puss och Kram

23:e :)

Hej !
Min och älsklings dag :)
Han kom hit så fick vi tacos hos Simon och sen kolla vi på the social network.
Har velat se den länge men nu vet jag inte om jag tyckte den va så bra. Hade kanske för höga förhoppningar på den. Den va väll inte direkt dålig, men måste nog se den en andra gång för att förstå den, plus att jag somna och missa slutet xD Men ett tips till er som ska se den. Se den inte på kvällen när man trött och inte har glasögon. Jobbigt att hänga med.



Jaja ha det bra!

Puss och Kram

201110

Hej!
Nu har jag löst en del av problemet. Det är skillnad på min blogg beroende på om man kollar med explorer eller firefox. Varför det är så vet jag inte :( Men kollar man i explorer så ser det bra ut. :)


Är hemma hos niklas. Vi har precis bakat negerbollar :) Gott! Kände mig som ett barn igen. Och kletigt va det! Nu ska vi laga mat och sen äta bollarna.
Imorn kanske jag får träffa min Maria också. Det blir kul :)



Puss och Kram

Fel?

Vet inte vad det är för fel på min blogg. . men de gamla inläggen får så konstig text. . . Hur ser det ut för er?
När jag kollar hemma är texten på de gamla inläggen med jättestora bokstäver och när jag kollar på skolan är det skrivstil. . . ?? Jag måste försöka fixa det. Vill ju ha samma text på de gamla inläggen som på de nya. Några idéer om hur jag gör?  


Dans

Hejsan!
Idag hade vi lite kul på TUF lektionen. Vi satt i datasalen och några satte på musik på spotify och hade på det ett tag så vi lyssnade ganska länge och typ glömmde bort det. Sen kom lärarna in och då trodde jag att dom skulle bli sura och säga att dom va tvungna att stänga av det. Men istället kommer den första läraren in. En gubbe, han går fram till datorn och byter till en tango-låt och står och pratar om hur mycket han vill dasa tango just nu. Men ingen ville dasa med honom :P
Sen kommer näsat lärare in och då pratar alla om dans och tyckte hon skulle dansa tango med gubben. Men hon säger att hon inte är bra på att dansa och berättar historier om när hon har dansat inför en klass xD sen byter dom musik och har typ musiktävling och sen rockar lärarna loss till disco låtar :D haha och en elev dansar vals med läraren.

Så kul kan man ha på skolan ibland när man har roliga lärare. Jag trodde dom skulle bli sura men det slutar med att dom dansar :D hahah



Puss och Kram

171110

Hej hej! :)

Har precis läst ut boken "Hundraåringen" väldigt bra faktiskt. Jag gillade den. :)  Skulle kanske inte rekomendera den för nybörjare men de som gillar att läsa kan jag rekomendera den för. Väldigt intressant och skön bok.

Den handlar om en gubbe Allan, som på sin hundraårsdag rymmer från sitt födelsedagskalas och ålderdomshemmet genom förnstret och sen får man följa honom och det som händer efter att han rymmer och allt som har hänt under hans 100 åriga liv.

Allan är en väldigt skön persom som jag gillar. Han har en skön inställning till saker. Han gillar folk och att ha trevligt men han gillar inte saker som kommer emellan folk så som politik och religon. Han är med om en masa saker men för han är alla lika oavsett om dom är präster, fångar eller presidenter. Och han bara låter saker hända i sitt liv men inställningen att allting ordnar sig nog och om det inte gör det av sig själv får jag väll göra något åt det. Han är inte lat utan arbetar på många olika saker och gillar att va sysselsatt men så fort han gör något bra vill folk överrösa honom med pengar. Han är en man som är nöjd med livet så länge han har sitt brännvin. På ett vis är han väll ett fyllo men längtan efter får honom att klara sig bra. Att bara en sånn liten grej räcker för att ge livslust.   



Vissa som har läst boken tycker den är jätterolig och skratte sig igenom hela boken. Det gjorde inte jag. Visst är den rolig och har sina komiska sidor men jag skrattar inte högt när jag läser den, bara inom mig.

Sen innehåller boken mycket fakta, det är bra. Jag tror att det mesta jag kan har jag lärt mig av att läsa skönlitterära böcker. Jag tar åt mig mycket mer än om jag skulle sitta och läsa en fakta bok rakt upp och ner. Då blir det för mycket med årtal och namn hit och dit. Men om man smyger in faktan i skönlitterära böcker så är det mycket lättare att läsa, intressera sig och komma ihåg. 

Som tex. när jag va liten läste jag mina Kittyböcker sen kunde jag saker som mina föräldrar blev förvånade över. Jag minns att varje gång jag sa något smart jag visste brukade Johan V säga: " Har du läst det i Kitty eller?"
Och jag svarade: " Ja faktiskt!" och satte näsan i vädret.

Haha xD Så nu får jag väll börja på en ny bok. Har läst första Michael Connely men ska läsa andra med. Vill hällst läsa hans "Dockmakaren" men måste läsa dom som är före först. Hatar att läsa böcker i fel ordning. :)

Puss och Kram på er!

Nytt

Hejsan!
Hoppas allt är bra :)

Har lust att ändra utseendet på min blogg, den har sett ut så här så länge nu.
Nån som har nån idé, vill göra den lite mer vintrig :)

Ganska skön måndag :) Började med att vakna breve älskling :-* började inte skolan förens 10. hade två lektionen och slutade 1. Gött!

Nu sitter jag i lägeneheten och tänkte kolla runt på högskolor och universitet :S Har inegn aning om vad jag ska gå. Elelr jo har titttat lite och funderat på yrken men det är jättesvårt ju. Kan tänka mig att jobba med så mycket men vill hellst inte gå i skola i 5 år till, 2 räcker nog. Försöker att inte välja stad än utan utbildning först men känner mig dragen mot Värmland. Någon som vet vad dom ska välja?



Puss och Kram

Glad :D

Hej hej!! Jag är glad :D
För min Camilla är här och hälsar på. Det är inte så ofta vi ses :( Men nu ska vi ha roligt och prata en massa.

Har fullt upp i helgen som vanligt. :) Puss på er sötisar *



The rumors flew but nobody know how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

<3

Du vet varför

Länge sen

Hej nu va det längesen!
Har höstlov som slutar imorn :( Vill ha minst en vecka till.

Känner så ganska ofta nu. Att tiden går så fort. Jag hinner inte med allt jag vill. Ibland önskar jag att jag kunde va på tre ställen samtidigt. Årjäng, arvika och Karlstad. Fattar inte att det kunde va så här jobbigt att växa upp. Har alltid hört att tiden går fortare ju äldre man blir men om jag redan har så lite tid hur fort kommer det då inte gå när jag är äldre, som mina föräldrar typ. Hur hinner ni vuxa med?

Lovet har iaf vart skönt :) Hade några lata dagar i Kd hos Niklas och bara tog det lugnt. Älskar att ligga kvar och reta honom på morgonen när han går upp te jobbet :) Jag är nog lite skade glad jag men nu tyckte jag att jag förtjäna det för han har legat kvar alla dagar när jag har haft praktik :) ganska rättvist :D haha
Sen va det studentfest igår i arvika och nu är jag i Årjäng och ska va chaufför ikväll :)

Skönt att va hemma med familjen också. Se hur pappa blir bättre. :)





Knew the signs wasn’t right

I was stupid, for a while
Swept away, by you
And now I feel like a fool

So confused

My heart’s bruised
Was I ever loved by you?
Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn’t see
We were never met to be

Catch myself, from despair

I could drown if I stay here
Keeping busy, everyday
I know I will be ok

But I’m

So confused
My heart’s bruised
Was I ever loved by you?
Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn’t see
We were never met to be


So much hurt, so much pain

Takes a while to regain
What is lost inside
And I hope that in time
You’ll be out of my mind
I’ll be over you


And know I’m

So confused
My heart’s bruised
Was I ever loved by you?
Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn’t see
We were never met to be
Out of reach, so far,
You never gave your heart
In my reach, I can see
There’s a life out there for me


<3