CCW

Så nu blir det ett lite längre inlägg :)
Körde hit på nästan 4 timmar och det va bra gjort. Gps:en beräknade att jag skulle va framme 20.45 men jag va här 19.45 ;P körde som bara den i New yorkern (Y)
Direkt till dom andra som satt på ett hotell och åt middag. Vi va där och åt för att Ewas föräldrar hade 50 årig bröllopsdag idag. Tänk er! Gifta i 50 år! Det är länge det!
Undrar om jag kommer ha en 50 årig bröllops dag med någon?
Ändå tycker inte jag dom känns så gamla. Men det va en trevlig middag. Jag kom lite sent men de visste dom så de hade beställt min mat till senare så när jag kom hade de redan ätit upp sin mat. Sen kom dom med min mat och då fick jag mycket mer än dom andra :D haha jag såg nog hungrig ut. 

Nu är vi på "våran" camping. Man kan faktiskt kalla det våran för vi har vart här så många somrar så jag kan ställets alla vrår lika bra som mitt eget hem (och röset). Eftersom det här är 12(ca) året som vi är här så vet vi hur det funkar. De första åren bodde vi i en stuga men de senaste 8 åren har vi bott i husvagn på samma camping varje år. Lika kul varje år ;) Det började med att vi kom hit för CCW men nu har vi vart på de flesta ställena runt omkring här och sett snart hela dalarna tror jag. Men det är härligt för jag Älskar Dalarna. Det är så himla fint! Kanske slutar det med att jag flyttar hit. Pappa trodde jag skämta när jag sa det en gång ;)  hehe. Men jag skulle inte ha något emot att bo här. Detta är en sån söt liten gammaldags by, ni får säkert se bilder snart. Och folk i Dalarna är så trevliga. 

Satt med Syster F förut och gjorde en quiz på fb, det fick iaf skrattmås 1 och 2 att komma igång för roligt var det ;D 

Imorn ska jag förklara lite mer om hela grejen med CCW och kanske lite mer om campingen och folket här. 
Men nu blir det att borsta tänderna och lägga sig. 

Puss och Kram 

   
Västerås eller Rättvik är inte helt säker :)

Again

Hej!
Fortfarande tunt med bilder för jag ar inne på jobbet. Skulle egentligen stänga för 10 min sen men man får tydligen inte slänga ut kunder så jag får väll vackert vänta tills dom är klara :)
Nu är allt packat i alla fall och förut idag fick jag biljetterna till baseballs konserten som vi ska på på måndag Så nu är jag redo. Imorn drar jag till Rättvik. Med new yorkern 35 mil helt själv. Kommer nog bli långtråkigt :( Tur jag har åkt den vägen några gånger. För er som inte vet vad som händer i Rättvik så ska jag förklara det i nästa inlägg för nu hinner jag inte. :)

Puss och Kram

love you

Heej! Den 23:e idag vilket betyder att jag och Niklas har vart tillsammans i 4 månader <3
Älskar dig bara mer och mer.

Va på Rix fm igår med J :) Det va ju en upplevelse, skratta åt Ryman som stog mitt bland barnen, höll på att inte komma ur parkeringshuset och va en timme och 20 min sen på p-biljetten :S hehe



- "Ni" har vart ett av dom sötaste paren jag känner och "ni" verkade alltid va perfekta för varandra. Men det va när "ni" älskade varann och nu ser jag inte samma perfekta par längre, bara vissa stunder mellan bråken. Så sålänge "ni" inte gör varandra lyckliga så är det ingen idé att kämpa. När "ni" bara får varandra att må dåligt så är det bättre "ni" låter varandra va. Jag vill inte lägga mig i men jag har sett hur lyckliga "ni" har gjort varanda och hur olyckliga "ni" blir. But it's your call. Jag nämner inga namn men ni vet vilka ni är. Take care. Cous I care <3



Jag blir tokiga när du inte hör av dig!

Puss och Kram

Overdrive

Heej :)
Nu var det ett tag sen. Jag har sommarlov för fullt. Är i karlstad denna veckan och nästa vecka jobbar jag min sista vecka. Sen blir det Rättvik och Classic Car Week. :D Hoppas det blir lika roligt som vanligt och hoppas min Matilda kommer dit. Men jag måste åka dit i egen bil :S Kommer åka vilse.

Igår va vi och bada i Vålberg :) Kul va det och jag våga hoppa längts upp i hopptornet, 5 m. Dom som känner mig och vet om mina fobier för vatten måste va ganska stolta. :D

Annars ligger jag mest och myser med Niklas katter Zelda och Lita :) Har tyvärr ingen bild på dom nu men jag tror dom är dom sötaste kattungar som någonsin fötts.

Köpte nya skor idag med. Behöver det när jag ska ner till Skåne och Camilla.

Nej nu blir det ut och bada :)

Puss och Kram



Jobbar :)

Hej :)
Här står jag och jobbar hela dagarna. Fast idag gör det inte så mycket för det regnar men igår när det va fint väder va det inte så roligt. Fast sen blev det ett kvällsdopp med Amanda för hon jobbade också till 6.
Inatt åskade det tydligen som bara den i Årjäng men jag sov genom alltihopa ;) hehe hus hade brunnit och strömmen gick och grejer. 
Hemma har jag så dåligt internet så jag orkade inte blogga igår. Har fortfarande flera inlägg som jag inte har skrivit men måste sätta mig nån dag och lägga in bilder från mobilen och kameran innan. Seg är jag. :S 

Nej nu får jag fortsätta jobba. Ha det så bra!

Puss och Kram
 

Västerås :)

Hej!
Sitter i kd och håller på å färga håret på Mattias och Jaqueline. Va uppe 7 i morse för att köra J till sjukhuset för att röntga hennes fot men det visade sig att det va fel dag och fel sjukhus men hon fick röntga den ändå. :) tur de.

Imorn verkar det som det blir Power big meet i Västerås efter många om och men. :) Ska bli kul! :D Vi kommer åka en Chrysler new yorker -68. Det blir jag, niklas, jaqueline, mattias och jocke. (Jag och Jaqueline med killarna som vanligt ;) hehe) Hoppas bara att bilen går bra. Men nu ska den funka när man väl får start på den. Det är det krongliga. Men då får vi antingen koppla direkt från batteriet till tännspolen eller startgas, eller snabbkoppla på relä. Men vi provade att starta den idag och det gick bra.
Bra väder ska det bli med. :D Gött!

Puss och Kram


Dancing on my own

Hej! jag lever fortfarande även om jag inte har vart så aktiv här, pappa har vart borta en massa och haft internet med sig. Nu borde jag egentligen göra ett riktigt långt inlägg om allt som har hänt. Men eftersom jag inte har alla bilder och sånt så får det vänta. Har försökt blogga från mobilen men har inte lyckats, för där finns bilderna. :( tyvärr.
Drar till karlstad idag så kommer fortfarande inte komma upp några bilder men jag kan nog blogga lite därifrån.

Puss och Kram