En helg i oktober

Hej hej. 
 
Här har det ju ekat tomt så är väll dags för en uppdatering. Slänger in det inlägget jag skrev i oktober men inte fått tummen ur å publicera. Mestadels pga bilderna. Kan fortfarande inte lägga in bilder via appen :( någon vet hur jag får tillbaka den funktionen? 
 
Det va i alla fall en skön helg med besök i årjäng, bebismys, firande och träning. 
 
Åkte till Årjäng på fredagen och så var det tänkt att vi skulle fira morfar kl.13 på lördagen och sedan skynnda oss till karlstad för jag hade bokat in mig och Matilda på en prova på kurs i poledance :) tyvärr fick Matilda nackspärr på fredagen :( stackarn. Så vi avbokade dansen (får bli nån annan gång) och så hade vi plötsligt inte så bråttom från Årjäng. 
 
Fredag hade vi lovat att vara barnvakt åt lilla Joline. Snuttan! Äntligen efter 7 månader passade det så jag kunde vara barnvakt. Min mamma har redan passat henne 2 gånger :). Men det va ganska smidigt för vi skulle ju sova hos mamma och pappa och där känner hon ju igen sig. Hämtade henne när vi kom till Årjäng och åkte sedan till mina föräldrar. Myste lite på kvällen med Dobidoo och sedan fick hon sova med mina föräldrar :) 
 
Mys i soffan och lek med Duplo :)

Vi hade dock lovat att ta henne på morgonen sen för de skulle iväg vid 9. 
Jag tror seriöst att det är världens lättaste unge! 
Bara efter en stund så somna hon på kvällen. Sov kanske max 1 timme. Fick lite välling, sen gick jag och mamma ner med henne till deras säng. Då blev hon jättepigg så vi låg och busa en stund och bara studera allt hon har för sig. Sen fick hon lite gröt och när pappa kom ner så gick jag upp. Mamma mata henne någon gång under natten. 
 

Selfie med bebis <3 och mys i mamma och pappas säng.
 
Som sagt kom de upp med henne på morgonen och då hade mamma redan klätt på henne och gett henne gröt så när de hade åkt så somna hon igen i soffan hos oss. Vaknade efter en stund och då lekte vi :) hon fick lite mer gröt och sen hängde hon bara med oss när vi gjorde oss iordning. Vi skulle fira morfar kl.13 och hade egentligen planerat att hinna ta lite fina höstbilder på Joline med min braiga kamera innan det men jag fick inte tag på Jaqueline. 
 
Vid kvart i 1 packade vi in oss och bebis i bilen och åkte hem till J. Hon öppnar sömndrucket med håret på ända och undrar va klockan är :D haha. Lämnade Joline där och åkte sedan för att fira morfar. 
 
Min goaste moffar har fyllt 70 för ett tag sen. De drog då till Spanien över födelsedagen så vi fick inte vara med. Det fick bli ett firande nu när de var hemma igen med present, lunch och fika :). Jag tror han va nöjd. Min familj och mosters familj va med. Erik saknades :( men vi pratade om honom. 
 
Älskade morfarn! <3 70 bast men lika pigg och full i bus som alltid! Du kommer aldrig bli gammal :). 
 
Vi åt lunchen i Sillerud så efter maten tog vi en prommenad i det fina vädret med mamma och pappa, och hamnade utanför några ganska nybyggda hus. Min familj känner de i det ena huset så vi ringde på bara för att se om de va hemma. Dum å gå förbi utan att kolla :) så vi fick en rundtur i deras fina hus och trädgård och eftersom de är så sociala och pratglada båda två så blev vi kvar ett tag. Så kul :). Nettan tyckte att jag och Niklas skulle ta en weekend i Oslo nästa sommar och äta god sushi. Får väll se om jag får med mig Niklas. Va så himla längesen jag va i Oslo och jag har aldrig varit där själv, utan familjen. Men jag brukade ju älska den staden. Så himla fint! Det vill jag ju verkligen visa Niklas.  
 
Vi va nog hemma i karlstad vid 6 på kvällen. Bjöd över Elin på lite kvälls mys med Idol. Vi bestämde oss då för att gymma på söndag. 
 
Sagt och gjort. Träffades på gymmet kl.11 på söndagen och körde ett hårt pass. Avslutade med en kaffe, vi har kommit på att det finns kaffemaskin med gratis kaffe på gymmet, måste ju utnytjas ;). 

Puss och Kram <3
 

Underbara människor

Ibland slås jag av vilka underbara människor jag har runt mig egentligen! 

Jag har en tid bråttats med ett bank-dilemma och hur mkt jag än söker information och tänker efter så är detta med bank en värld jag inte riktigt förstår mig på. 

Efter att ha dividerat med mig själv utan att komma någon vart ringer jag mamma (som vanligt när jag behöver råd). 

Hon säger, visst jag kan säga hur jag skulle tänka men det bästa är nog om du ringer till Johan. Han jobbar ju ändå på bank och kan detta bättre. 

Johan är mina föräldrars nära vän och jag har nästan vuxit upp med Johan som extra-pappa. Ser honom som det iaf :). Sedan jag flyttade från Årjäng är ju inte kontakten lika bra med alla som är kvar, så vi pratar ju inte lika mycket med varann, men vi vet vart vi har varann. 

Sagt och gjort, ringer till Johan. Han tar sig tid, ger mig tips och hjälper till. 

Avslutar allt med jag alltid kan kontakta honom med dessa frågor. Härliga människa! Detta är ändå det han jobbar med (typ) och ändå hjälper han mig gladeligen efter arbetstid, utan ersättning. 

Man blir ju lycklig in i själen! När människor är så snälla. Inte för att jag någon sin tvivlat på Johans snällhet! Det har han bevisat för länge sen att han är världens snällaste. Men ibland bara slås jag av det. När folk som man inte pratat med på sistånde ändå bara räcker ut sin hjälpande hand när man behöver det. Det jag gått å grubblat på fanns det svar på bara ett telefonsamtal bort. 

Små saker som gör livet enklare :) 

Nu ska jag ta min goa kännsla och gå och lägga mig. 

Puss och Kram

Ekar det tomt?

Ja om ni tycker att det kommer dåligt med inlägg här så har jag en förklaring :). 

Brukar alltid blogga från ipaden men nu efter senaste ios uppdateringen så ser tangentbordet annorlunda ut och knappen för att lägga in bilder i inläggen är borta (!). Tycker det är så tråkigt att blogga utan bilder så därför blir det inget :(. Kan ju göra det på datorn men det känns så krångligt nu när man är van vid ipaden. 
Brukar inte använda datorn utom när jag jobbar så det känns onödigt att starta den bara för att blogg. Plus att alla bilder ligger ju i mobilen så då måste jag föra över till dator (alt. drive). Jaja, i-landsproblem deluxe! 

Men där har ni förklaringen iaf :) har börjat på ett inlägg som jag bara behöver lägga in bilder i så det kommer kanske snart. 

Puss och Kram