Love and other drugs

Hej! :) Allt bra?
Jag har haft en skön helg i karlstad och nu är jag tillbaka för ännu en vecka i arvika och skolan :(

Måste bara berätta vad som hände när jag skulle åka tåget från karlstad igår kväll xD Jag skulle ta det sista tåget 22.14 och det börjar med att dom har bytt ut det stora långa tåg som brukar va mot ett pyttelitet tåg som ser ut som en spårvagn :P hehe
Jag står på perrongen och pussar Niklas hejdå sen gick jag på tåget. Satte mig och läste en stund för jag va ganska tidig, sen började tåget åka och konduktören kom för att ta betalt. Men när jag har betalat säger han till mig: - Du får skaffa dig höga platåskor eller en pall nästa gång ni ska stå och pussas. Så ler han världens leende. Jag blir så förvånad så jag bara skrattar lite och säger : - Ja.
Sen kommer jag på vad han egentligen har sagt. Det roliga är att Niklas brukar säga att jag borde ha en pall för att han är så mycket längre än mig och nu sa konduktören samma sak! xD haha Sen har ju han tydligen stått på tåget och kollat på oss när vi pussades. haha :D
varför träffar jag dom roligaste konduktörerna?

Sen så kollade jag och Niklas på filmen Love and other drugs i lördags. Stackars Niklas fick se tjejfilm ;) hihi Någon som har sett den? För er som inte har sett den kan jag berätta att det handlar om en kille Jamie som lyckas charma de flesta tjejer runt omkring sig, en riktig tjejtjusare. Sen träffar han Maggie, som är en ung tjej med parkinson. De inleder ett förhållande och man får se hur de tacklar henns sjukdom på olika sätt.

Jag tycket filmen va bra. Den är ganska förutsägbar men ändå inte. Man tror att det ska va en vanlig amerikansk komedi och det börjar som en. Men någon stans på vägen byter det liksom och filmen blir djupare.
Jag tror att den har ett typ av budskap, att den vill öppna folks ögon dels för sjukdommen parkinson men även för hur det kan va att leva med en person som är sjuk och inte kan bli botat. Man får se hur han Jamie försöker få henne frisk medan Maggie själv har accepterat sjukdomen som en del av henne själv.
Vad gör man när den man älskar är obotligt sjuk?



Så ni som inte har sett den, se den!
Puss och Kram

270111

Hej!
Är sjuksköterska för stackars lilla Niklas har fått lunginflammation och nu är han hos mig och myser :) Imorn drar vi te Karlstad när jag har vart på skolan :)

Idag kom pappa och mormor hit en stund med. Mormor va hos tnadläkarn och pappa är rehabiliterning på sjukhuset varje torsdag. Så vi fika lite och myste ;)

Puss och Kram




240111

Tja!
Nu sitter jag och planerar allt möjligt :) Först kommer ju min födelsedag om lite mindre än en månad :) Sen Kommer ju studenten med fester och baler och allt va det är. Vet knappt vad som kommer hända varje dag men kul ska vi ha :) Har suttit en stund och kollat på balklänningar, finns så mycket fina. Min snällaste Amanda har ju lovat att fixa min frisyr så det kommer bli jättebra :P

Mycket i skolan nu med känner jag :( och ett projektarbet som bara ligger och väntar på mig :(
Men jag fick VG i matte D, fick jag reda på idag. Min lärare kom fram och sa att hon hade kollat igenom mitt prov en extra gång och hittat mer poäng :D Glad jag blev då. Nu är det bara E kvar :S

Ska passa lite barn idag med, det blev inget förra veckan för deras mamma va sjuk, ja väldigt va folk har bleve sjuka nu det sista. Nikkas stackarn har vart sjuk sen onsdag och idag träffa jag simon som skulle gå hem från skolan för han mådde dåligt :(
Men jag är frisk! :D

Igår hade jag och Älskling vart ihop i 10 mån <3 Älskar dig!

Lite klänningar jag hitta


Så fin


En blå kanske ;) Så fin färg


va tycks?

Puss och Kram

170111

Hejsan! Allt bra? :D

Jag måste bara säga att festen hos J i fredags va ganska lyckad :) Vi hade roligt och alla kom, musiken löste sig till slut. Sen hände det så klart andra saker som att vi va ute och åkte bil. Erikas kille körde sin peugeot när ett rådjur springer ut på vägen och träffar hans högra framlykta och studsar ner i diket igen. Vi i bilen fatta inte så mycket, jag hörde smällen och såga något mörkt flyga från bilen. Jag och Erika satt kvar i bilen när Em och J gick ut för att kolla djuret och Killen kolla bilen. Rådjuret dog ganska snabbt där i diket framför ögonen på tjejerna och bilen klarade sig med in intryckt lyckta och lite päls på kofångaren. Vi ringde polisen, märkte ut platsen och dom skulle skicka en jägare sa dom. Mitt i natten va det. Vi kom tebaka te festen och de lovade att köra in mig te stan när de skulle hem vid tre. Men det ändrade sig snabbt och blev en tur te karlstad istället så jag kom te älsklingen vid 5 på morgon.

Mådde lagom bra när jag vakna vid 9 och hade fått sms av mamma att jag skulle ringa henne när jag vakna. Men efter ett glas vatten va jag mest pratglad och babblade på så stackars Niklas fick inte sova mer. Tack för dom 4 timmarnas sömn liksom! Men efter frukost och dusch mådde jag prima (fast trött) så vi ägna dagen åt att slappa med tv och film.

Söndag skulle vi hjälpa till på radion, åkte dit så vi va där vid 12, helt lugna. Då kommer niklas på att vi glömde en grej hemma i lägenheten. Jag erbjuder mig att hämta den medans de förbereder. Sätter mig i bilen och kör mot skoghall. Nästan framme vid lägenheten kommer jag på att jag inte fick niklas lägenhets nyckel utan måste vända och åka tillbaka. Stressad som få. Hämtar nyckeln och åker te lägenheten och hämtar grejen och kör som en dåre tillbaka te stan. Är framme 12.59. Programmet började lite sent och datorn krongla men de lyckades med programmet ändå tycker jag :)

Sen blev det Norsbron och äta middag och sen hem och plugga gärnet. Har en hemtenta te tisdag och ett prov på onsdag :( Niklas va söt och diska och gjorde sin träning som han lovade i radion att göra.

Idag jobbar han och jag pluggar. Skulle egentligen te arvika och passa barna idag men deras mamma va sjuk så det blev inget.



Väldigt fina djur egentligen och det är inget ovanligt att man ser dom här i Värmland (eller kör på dom för den delen). Jag har sett rådjur och älgar förut både på vägen och bredvid men aldrig för vart med i en bil som kört på ett och även om detta var ett littet rådjur och vi klarade oss och bilen med och djuret slapp lida länge så var det ingen trevlig upplevelse och jag vill inte va med om det igen. Än mindre va den som kör. Hoppas inte att nån av er behöver va med om det heller.
Ta hand om er! <3

Puss och Kram

<3

Till min älskling:
I'd catch a grenade for ya
Throw my head on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby



Inte ovanligt att man hittar Lita här. Söta Kissen! 

Puss och Kram


Tacos och Chokladbollar

Hej!
Idag fick jag gå upp tidigt. Vid 6, bussen gick 20 i 7 så jag drog upp mamma med som fick skjutsa mig :P Lyckades inte sova på bussen och sen halvspringa från station te skolan :( hade full dag på skolan men fick veta att vi inte behöver komma dit på måndag :)

Sen va det mysdag hos Simon vi laga tacos och sen baka vi chokladbollar. Jag ville se på "halv åtta hos mig" så det gjorde vi. Väldigt mysigt och så satt vi och prata om allt mellan himmel och jord och va allmänt flummiga som bara vi kan bli xD Men nästa gång ska jag nog inte ha vita byxor på mig för nu är det en massa fläckar på dom blod (jag skar mig på en konservburk), kaffe (simon spillde på mig) och chokladsmet. Mmm va fint! :P Tur det finns tvättmaskin.

Måste bara passa på att Gratulera min kompis Jaqueline som fyller 18 år idag :D Hurra hurra hurra HURRA! Ha en riktigt bra dag smölan och hoppas att detta blir ditt bästa år! Love you <3



Mumms!



Chokladbollar

Puss och Kram

usch

Jobbig dag, bara otur med allt.

Jag trodde jag hade allt under kontroll, men tänk va fel jag hade. Skulle köra hem från karlstad vid ett men bilen är heldöd pga att bakluckan inte går att stänga helt så lampan drog ur all ström i batteriet. suck! jaha då ringer vi efter hjälp, nej slut på pengar på tlf. Jaha :( Ännu mer frustrerad och går in i lägenheten igen och får kontakt med brorsan på datorn så han ringer niklas som ringer mig. Komplicerat värre! Pappa är i arvika så dom kan inte komma och hjälpa mig.

Nej då tar jag bussen. Då går allt bra tills jag kommer på att ingen finns på busstation för att hämta mig :/ skickar ännu ett med på fb te brorsan så mamma hämtar mig.
Hon ringer mig på bussen och frågar vart jag är och hur jag tänkte ta mig te arvika?
Med bussen ikväll svarar jag men då bryts samtalet och jag kommer på att det är måndag och då går det ingen buss te arvika på kvällen :( jaha, nu då?

Jag fick ingen skjuts te arvika så får ta bussen före 7 te möran. Gött! Jag sov till halv elva idag och så ska jag upp 6 imorn. Hur ska jag klara det?? :S

Där har ni min otursdag. :(

Puss och Kram




080111

Hej!
Snart är lovet slut och jag får panik för jag har haft värdens skönaste lov. Vill att det ska fortsätta för evigt :)
Var på nöjes på onsdagen. Va chaufför dit men följde såklart med in och dansa lite fast det va supertrångt och jättevarmt. Va hemma i Årjäng vid 4. :) Lyckad kväll!

Vaknade 2 på torsdag och åkte te morfar på middag 3 :) Träffade kusinerna, Ann-Sofie och Inez. Vilken busunge! :D

Nu är jag i karlstad hos Älskling <3 och ikväll blir det buzz hos kompisar :)
Men just nu städar vi och lyssnar på bed of roses och sjunger med för fullt!

Puss och Kram


Vem vill inte lägga sig i den :P

Sitting here wasted and wounded at this old piano
Trying hard to capture the moment this morning I don't know
'Cause a bottle of vodka is still lodged in my head
And some blond gave me nightmares, think that she's still in my bed
As I dream about movies
They won't make of me when I'm dead

With an ironclad fist I wake up and french kiss the morning
While some marching band keeps it's own beat in my head
While we're talking
About all of the things that I long to believe
About love, the truth, what you mean to me and the truth is
Baby you're all that I need

I wanna lay you down in a bed of roses
For tonight I'll sleep on a bed of nails
I wanna be just as close as your Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

Well I'm so far away the step that I take's on my way home
A king's ransom in dimes I'd give each night
To see through this pay phone
Still I run out of time or it's hard to get through
Till the bird on the wire flies me back to
You I'll just close my eyes, whisper baby blind love is true


I wanna lay you down in a bed of roses
For tonight I'll sleep on a bed of nails
I wanna be just as close as your Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

Well this hotel bar's hangover whiskey's gone dry
The barkeeper's wig's crooked
And she's giving me the eye
Well I might have said yeah
But I laughed so hard I think I died
Ooh yeah

Now as you close your eyes
Know I'll be thinking about you
While my mistress she calls me to stand in her spotlight again
Tonight I won't be alone
But you know that don't mean I'm not lonely
I've got nothing to prove for it's you that I'd die to defend

I wanna lay you down in a bed of roses
For tonight I'll sleep on a bed of nails
I wanna be just as close as your Holy Ghost is
And lay you down

I wanna lay you down in a bed of roses
For tonight I'll sleep on a bed of nails
I wanna be just as close as your Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

Nytt år!

Ja då är det 2011 då :) Tänk va tiden går :P

Detta är en sen uppdatering för det är ju redan 4:e januari men bättre sent än aldrig eller hur? ;P

Vad gjorde jag på nyår då? Jo jag åkte med min kära fästman till hans familj i norsbron :)
Där hade vi jättetrevligt men mycket spel, god mat och raketer.
Vi släppte iväg "risballonger". Niklas morbror André va där med sin fru och deras söta Devin.
Tack för att jag fick fira nyår med er allihopa! :D Ni ska veta att ni är jättehärliga! 

Idag har jag vart hos tandläkaren och fick det tråkiga beskedet att nästa år går jag inte dit gratis längre :( Skit! Men det va inga stora fel på mina tänder iaf ;)

Här kommer lite bilder från nyår :*

Puss och Kram 


Mina nyårskläder


Vi släpper "risballonger"


Nyårspuss


Kinect - det va roligt spel