sommar och sol

Nu är det verkligen varmt! solar och badar varje dag.



Ärs å glad att jag har dig som vän. Det är få som vet och förstår vilken bra kompis du verkligen är men du ska veta att jag uppskattar dig fullt ut. Det finns ingen somm du och därför hoppas jag det bästa åt dig för det förtjänar du. Du har stått vid min sida en stund nu och jag vill göra samma sak för dig och inget ska hindra mig. Så fortsätt bara att var den du är för jag älskar dig för den du är.



Det som är jobbigt just nu är jag är så himla festsugen! Sitter bara och väntar på ett sms med in inbjudan till en fest med det kommer ju aldrig. :( Hade verkligen hoppats på många utekvällar denna sommar men de lyser med sin frånvaro. Skulle va så kul att bara festa, prata och ha kul med alla gamla kompisar som det va längesen man såg. Men eftersom jag är för feg för att försöka fixa nått själv så får jag väll sitta här och vänta.

Puss och Kram



Böcker

Hej!
Sommartid är boktid!   Eller egentligen är alla årstider boktid för mig. Jag är en som läser väldigt mycket och tycker om det. Jag läser så mycket jag kan. Men jag känner att jag får ut mycket av det. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan böcker. Det är svårt att förklara mitt förhållande till böcker, men det är som att stiga in i en anna värld, någon annans värld. Man kommer mycket närmare andra människor och andra livsöden på så sätt än vad man annars skulle göra. Jag läser t.ex. inte bara böcker där jag kan identifiera mig med personen/personerna i storyn utan oftare läser jag om personer som är helt olika mig själv. Sen så handlar det så klart inte bara om personerna i böckerna utan också händelserna, det är dom som gör böckerna intressanta. Händelser som jag kanske drömmer om att va med om själv eller som jag aldrig skulle vilja uppleva men som ändå är intressanta att läsa om. Som denna boken som jag ska börja på nu t.ex. Den är skriven av Magdalena Graaf, och hon skriver om sitt liv under den tiden hon va tillsammans med en man som var våldsam och misshandlade henne. Hoppas den är bra! 
Jag har läst flera sånna böcker om folk med hemska öden och även om det boken skildrar är väldigt hemst så kan boken va bra ändå. Som bokserien om Mia Eriksson (inte hennes riktiga namn) fast de handlar inte så mycket om tiden hon var tillsammans med mannen som misshandla henne utan tiden efter när hon måste fly från han. Dem kan jag verkligen rekomendera.


Annars har det vart några underbar sköna dagar det senaste med mycket sol och även lite bad. Idag blev det en kvällspromenad med Amanda =D  Men nu är det dags att börja på denna nya boken så ha det bra! 

Puss och Kram  



Magdalena Graaf's bok
Magdalena Graaf's bok:
"Det ska bli ett sant
nöje att döda dig"

Lite förändring

Jag håller på och exprimenterar lite med min blogg. Vet inte riktigt hur jag vill ha men har börjat lite i alla fall, inte helt klar dock. Tar gärna emot tips. :)

Annars har det inte hänt så mycket, ganska segt sommarlov än så länge. Hoppas det blir parken te helgen.

hm . .

Varför kan du inte bara sluta?
Jag tor att vi gick in i det här med helt olika förhoppningar och nu sitter vi här och undrar vad som är fel. Har jag gjort fel eller har du? Vem vet.









Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu
Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du


Pappa<3

Nu har jag och pappa vart ensamma sen i lördags och det är väldigt skönt. Jag älskar att va ensam med pappa för det finns alltid nått han måste göra och då får jag följa med. Alltid lika kul. Då för man förlja med till roliga platser där han jobbar och träffa många människor som han känner. Det får man inte så ofta när nån annan är hemma. Men när vi är själva då får jag följa med överalt och det är himla kul.

Du är bäst pappa! Älskar dig mest<3


Imorgon hoppas jag att jag får träffa Amanda och Julia. 

Puss och Kram  

Sommar snart

NU SNART! ÄNTLIGEN! SOMMAR! På fredag är det sommarlov! Gött eller! Nu försöker jag planera fredagen för att den ska bli så bra som möjligt. Har vart väldigt osäker på vad jag ska göra och vart jag ska va. Men tillslut blev det Årjäng. Brorsan kommer ju inte gå ur nian varje år. Kanske bliir det en liten tur te Arvika under kvällen men måste fråga de andra först.  
Sen är det sommarlov, detta året har gått så himla fort tycker jag, Jag har redan gått klart ettan liksom. Svårt att fatta. I sommar blir det bara slappa och va med kompisar. Mycket! Lite fest me hoppas jag ;) hihi Inget jobb dock men jag klarar mig. :) 

Ha det bra! 
Puss och Kram    


Hemma

Nu är jag hemma igen sen är det bara en vecka kvar på skolan :) Hurra! Jag vill ha sommarlov nu! det kommer bli så skönt. 
Idag har jag träffat Amanda. Vi pysslade lite med min blogg som ni kanske ser, sen stylade Amanda även mig. Tack gumman! <3 Har ingen bild men ska be Amanda om en. 
Puma och Tiger! 
Sen gick vi en sväng i Årjäng med Malin H :) Men det va inga roliga folk ute tyckte vi så vi gick hem igen.
Imorgon blir det upp tidigt och åka på folkrace.

Ha det bra
Puss och Kram  

Onsdag

Idag var det solidaritetsdag på skolan. Det brtyder att det inte är några lektioner utan vi samlar in pengar till ett barnhem. Så treorna hade olika saker man kunde göra och så tog de betalt och pengarna går till barnhemmet. Man kunde tex. skjuta oaintball på en teknikare 15kr, eller med bar överkropp 30kr, klippa håret 50kr, bio i aulan 10kr, café mm.
Så jag gav lite pengar gcik och tog närvaro sen gick jag hem. Det blev en promenad, dusch och sen har jag bara latat mig framför tv och datorn.

På fredag bllir det bilträff i sundstabyn, hoppas pappa har fixat bilen tills dess :)
Bara en och en halv vecka till sommarlovet nu ! :)

puss och kram


funny

Nu blir det så här igen: att jag inte öppnar datorn på hela helgen och sen sätter jag mig på måndag och  får skriva allt som hänt under helgen. Ni får nog bara acceptera det är jag rädd. Jag hinner aldrig sitta vid datorn på helgen.
Denna helgen har vart väldigt upp och ner. Fredagen började bra men slutade sämst! Jag fick gå igenom nått jag verkligen inte ville och har försökt att undvika länge. Men det fixade sig och lördagen blev lugn med mycket sol. Härligt! Söndagen blev det ute och sen bada. Det va inte så kalt som jag trodde.

Det bästa med helgen är att jag har fått lite ordning på folk, verkligen pratat ut med dom vänner jag varit fundersam över och nu tror jag att jag har världens bästa vänner och ska försöka ta hand om dom så bra jag kan. Är så glad att ni valde att stanna hos mig. (Även om du inte förstår värdet av mina vänner).

Sen på söndagen blev det att åka med Johannes te Arvika. När vi kom fram te arvika ve 22 blev det fram med badkläderna och så drog jag, Emil, Elisabeth, Martin och Tobias te Ingestrand och tog ett kvällsdopp. Jag fick skjuts av Elisabeth. Tack! :D Fortfarande varmt och skönt väder. Vi kom fram jämt när solen lämna himlen och Jag och Tobias är ganska säkra på att vi såg ett stjärnfall. Sen blev det kalt och massa mygg så vi drog tebaka in te stan och stanna i lekparken (vad annars?). Sen va vi tebaka ve lägenheterna ve 12.

Idag blev det utvecklingssamtal. Det gick jättebra, får nog VG i det mesta som vanligt, något MVG me faktiskt. Är ganska nöjd med det eftersom det är ettan och då vill man ligga lite högre än G. Känns nu som jag kommer klara denna linjen men man vet aldrig.

Nu saknar jag alla i Årjäng såå mycket! vill ha sommarlov så jag hinner träffa alla! 

Puss och kram