organisera

Denna helgen har gått i organiseringens tecken. Vi har fixat ännu mer i lägenheten och det är ju sååå KUL! :D 
 
Helgen började med att vi åt middag på glada ankan på fredagen :) Jättegoda Rockburger. Men stora är de ;)
 
 
 På lördagen skulle vi bada men när vi såg att det skulle bli dåligt väder så åkte älskling och köpte en bokhylla :) och slängde den gamla. Sen skjutsade han sina bröder och jag blev själv med bokhyllan i kartonger. Började lite smått genom att slå i typ 100 träplugg (!) och skruva ihop några små delar. Sen när det blev för stort och tungt så kom älskling och hjälpte till. Vi tog en paus för att äta tacos. 
 
Gamla hyllan
 
Nya hyllan! :D 
 
Skulle ta en bild när den var tom men när vi hade byggt ihop den hade vi så bråttom att bestämma vart vi skulle ha alla grejer så jag hann inte :D haha 
 
Kvällen spenderades hos Timmy och Viola med att se på film :) Memento. En bra men skruvad film. 
 
Idag blev det en tur till Ikea och jag köpte en ställning med trådbackar till garderoben. Har stört mig länge nog nu på att garderoben inte funkar för mig. 
 
 
Satte även ihop den själv :) med lite hjälp från älsklingens muskler :P 
 
 
Vi har mycket garderober i lägenheten men dom i sovrummet är väldigt dåligt planerade med lite hyllor och mycket plats för galgar. Men nu har jag fått ordning och struktur i garderoben så det funkar bättre för mig. 
 
Så mycket organiserande och plockande denna helgen :) 
 
Puss och Kram 
 

Glädjeinlägg

Går runt här på jobbet i ett glädjerus! Så himla glad och nöjd :)

Så nu på lunchen var jag tvungen att skriva av mig lite ;)

Dagen började lite motigt eftersom jag har gått några dagar med frågor jag inte får svar på :( ingen som kan svara mig. Och idag är ju liksom veckan slut och min tid börjar rinna ut.

Men sen efter 11 kom chefen förbi och han va på strålande humör och tyckte allt såg bra ut och sken som en sol! Så jag bara sög åt mig. Fick svar på min viktiga fråga och sen drog han.

Sen så är jag väldigt nöjd med mitt team där inne på bygget :) för vi är verkligen ett team. Hjälps åt en massa och löser saker tillsammans.

Jag är såå nöjd för nu går jag mest runt inne på bygget (det är svalast där) och grejar och pratar. Har verkligen fått bra kontakt med alla nu och kan prata och ställa frågor.

I början satt jag mest på kontoret och undrade vad jag gjorde där ungefär men nu vågar jag fråga folk och dom kommer till mig och frågar. Kommunikationen är verkligen viktig!!

Och när dom kommer med problem/frågor så försöker jag ta tag i /ta reda på direkt. Så dom känner att jag lyssnar på dom, det tycker jag är viktigt.

Har pratat en del med dom här nu och lärt känna de flesta så nu pratar de även privata saker med mig och frågar om skolan och vart jag kommer ifrån och så. Väldigt roligt. Sen har jag även varit väldigt ärlig med vad jag kan och inte, mina begränsningar, och det tror jag bidrar till att de sammarbetar bra med mig och hjälper mig komma med bra lösningar.

Har tex en underbar målare som pratar och skojar med mig och som har sagt att han kan hjälpa till å gipsa! Supersnäll.


Just nu trivs jag verkligen på jobbet och ska försöka leva på det glädjerus under helgen :)

Puss och kram


2013-07-25

Det är ju nästan farligt att jobba breve lager 157 :) haha. Nej men man blir ju lite sugen när man ser det varje dag. Så idag fick det bli en tur in efter jobbet.

Det blev lite basics i form av strumpor och trosor. Sånt som går åt ;) och två vanliga linnen. Jag behövde ett vitt för mina vita linnen har en tendens att försvinna :( så fick det bli ett svart också. Sen en stickad goströja :) kanske konstigt att köpa en stickad tröja mitt i varmaste sommarn, men för 50 kr kan man ju inte låta bli ;) får spara till hösten eller när kvällarna blir kallare.

Sen ångrar jag att jag inte köpte en top med vingar-tryck som jag testade. Får nog gå in igen nån dag ;)

Puss och kram


kvällstur

Hello! 
 
Ska ju försöka att inte skriva för mycket om träning men idag måste jag. 
 
Skaffade ett sportarmband för telefonen här om dagen så var ju tvungen att testa det på riktigt idag. Så det fick bli en lugn gå-jogg-tur på 4 km i kvällssolen. 
 
Jätteskönt var det verkligen! Bara att få komma ut! 
 
Det var perfekt väder, lagom varmt och gott om frisk luft. 
 
och kroppen känndes stark. Det märktes att träningen på löpbandet har hjälpt :) 
Jag tycker egentligen bäst om att springa utomhus men det har varit så jobbigt. Och så lätt på löpbandet. Så det har blivit konditionsträning på gymmet ett tag men nu var det skillnad. Så förhoppningsvis blir det mer springa ute. 
 
Jag tror jag har hittat en bra runda också. Mest platt men med en liten backe. Kommer nog tycka att den är för kort snart men det får jag lösa då. 
 
När älsklingen är borta några dagar och man går förbi de gamla fina husen på Romsta kan man inte låta bli att länga lite till hus och familjeliv. Det ser ju så charmigt ut på sommaren! ;)
 
Tog det ändå ganska lugnt idag och gick mycket. Det var så skönt med solen och luften och lukten av vilda hallon. Perfekt för en promenad (med lite joggning). Gillar att springa på kvällen också, fortfarande ljust men inte för varmt, och man får lite mer energi till kvällen. 
 
Nej kan inte säga mer än att jag njöt :) Armbandet funkade bra också. 
 
 
 
 

Bad mood . ..

Måste erkänna en sak här nu. ....
För idag var jag med om något som inte händer mig speciellt ofta. Jag blev på "dåligt-hungrig"-humör. För er som inte vet så är det när man blir på dåligt humör för att man är hungrig.
Vissa personer blir så.
ofta.
Min pappa tex, blir så typ varje gång :) haha. Jag blir det väldigt sällan, men det händer.
 
Idag hade jag den oturen. :( 
Just med mig så blir jag som en helt anna person. Tänk er pms deluxe typ! Jag blir så sjukt irriterad och trött på allt. Vad än jag eller någon anna gör så blir jag frustrerad. Min annars så långa stubin krymper till ingen alls. Helt sjukt! Jag får sitta och bita mig i tungan för allt jag säger är så otrevligt. Väldigt konstigt för jag är typ aldrig otrevlig. tycker inte om att vara det. Men när jag blir sånn här så bara kan jag inte vara trevlig för jag stör mig på precis allt
Just idag så kronglade det så klart med grillningen också :( :( Det var riktigt nära att jag börja grina där. Det stog upp i halsen på mig. 
 
Det är ännu läskigare för jag märker verkligen att mitt humör vänder, hur irriterad, frustrerad och otrevlig jag blir. Men jag kan inte göra något åt det! Annat än äta. och försöka att inte öppna munnen för ofta. 
 
Det spelar ingen roll vilka som är med. Jag blir ju typ trött på mig själv! Skulle kunna sitta i ett rum helt själv och ändå vara på lika dåligt humör. 
 
Men men det är väll tillåtet att vara sur ibland. 
Och mitt sura humör går ju över ganska snabbt. När jag fått mat. 
 
Herregud säger jag bara! Va märklig man är! :D haha 
 
Söta Niklas börjar ju märka direkt när jag blir sånn så han försöker få i mig mat så fort som möjligt <3 Stackars folk som är runt mig då. Idag gick det ganska bra, jag satte mig i ett hörn med antagligen världens största underläpp. Förra gången skällde jag på alla, och högg på allt dom sa. 
 
Så. 
Nu vet ni. 
Så om ni träffar mig och jag är på jordens sämsta humör så testa ge mig mat :) haha 
 
Ha det gött! 
 
 

17 juli 2013

Nu har dagarna gått i ett så jag har inte hunnit blogga om helgen.

På fredagen hade vi tagit ledigt från jobben för Niklas morfars begravning. Men vi va ändå tvungna att gå upp vid 6 för att åka till södertälje. Kl 10 var vi framme vid kyrkan i Nykvarn där begravningen hölls. Det var en jättefin begravning Och så var det ju kul att träffa alla Niklas släktingar som bor där.

Kvällen spenderades hos Niklas morbror med familj i södertälje där vi grillade och herregud vilket väder det va! Varmt och soligt. Avslutade kvällen med volleyboll på stranden, men jag va lika dålig som vanligt så jag lekte med barnen vid vattnet ist ;).

 
 
 

Vi sov där och dagen efter bestämde sig killarna för gå på bio. Först hjälpte vi till att städa ur niklas morfars lägenhet sen åkte vi tillbaka till André. Killarna gick på bio på heron city medan jag stanna kvar hos Annso och barna. Vi lekte och solade så jag brände mig på axlarna :S 

 
 


På kvällen fick killarna springa av sig på fotbollsplanen innan vi åkte de 30 milen hem.

Söndagen bjöd också på mycket bilåkning. Vid 11 packade vi in oss och svärföräldrarna i deras bil och åkte till Lidköping där deras nya båt låg. De har bytt från motorbåt till segelbåt så hoppas vi får testa segla med dom nån gång. Det var iaf en jättefin båt och jag hoppas dom blir nöjda :)

 


Vi hjälpte dom att packa upp lite och åt mat ihop och myste i båten. Jag tror kl va ca 7 när vi lämnade dom i båten för att börja deras båtsemester och vi tog bilen hem. Önskar dom en riktigt skön semester!

 
 
 
 
 



Jag gillar dom här helgerna när man hittar på saker men det va tur att vi va lediga på fredagen för helgerna går ju såå fort! :(

Igår va Keith i kd så han kom förbi en stund och vi spelade minigolf, åt glass och sen såg vi en film. Det var trevligt! :)

 



Är avundsjuk på dom som har semester nu men om 2 år hoppas jag att det är min tur att ha semester. Får väll stå ut med att jobba nu när jag har tagit mig in i byggbranschen och bara har ett år kvar på skolan. Ett år som jag hoppas går fort!

Puss och Kram 

 

 

 

 


2013-07-08

Hej! 
 
En spännande måndag följde efter en spännande helg. 
Får väll börja med helgen :) 
På lördagen åkte vi till Karlskoga för att hänga en dag med Elin och Erik. Vi började med att åka vattenskoter, det va kul men lite ovant :) Måste vi göra igen! Efter det köpte vi grillmat och åkte till en camping som har en strand. Jättefin badplats var det. Där badade vi och grillade och pratade en massa ;) Sen tog Erik oss på en guidead tur på Karlskogas smalaste och brantaste vägar :D haha. Avslutade hemma hos dom med att spela "med andra ord". Så himla rolig och skön dag! Elin och Erik är ju så skönt par också :) Sen att dom klaffade med Niklas va ju jättebra, så det blir att träffa dom mer. Inte förens vid 1 var vi hemma :P 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
På söndagen tog vi det mest lugnt och var så mycket utomhus som vi bara kunde. Cyklade in till stan och åt jättegod glass på Carli :) Kan rekomenderas! Shoppade lite. Hem till tvätten. Sen cyklade vi till grillen och käka mat :) Städade lite och så. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag var det dags för jobb igen. Jag började på kontoret och fick i uppdrag att åka runt till lite företag och lämna uppgifter. När jag ringde till T som jobbar på ett företag som vi har mycket kontakt med så blev han jätteglad när jag sa att jag skulle komma dit. "Då ska vi prata flygplan!" sa han. Han är nämligten sjukt intresserad av jakt och flygning. Han har tjatat på mig både om jaktlicens och flygarcertifikat. Så när jag kom dit bjöd han på kaffe och berättade en massa nyttigt om bygg och om hans branch mm. Sen flygningen då såklart :) Men nu ska ni få höra! När han får en ledig tid så ska han ringa mig så ska jag få åka ut till Karlstads flygplats och få åka med honom i planet! Sååå häftigt! Och inte nog med det! När vi är uppe i luften kan jag få testa att ta över spakarna och styra lite om jag vill!! Hur sjukt är inte det??? haha hoppas jag vågar bara :O Är ju spännande bara att sitta bredvid. Nej guud va häftigt det ska bli! :P 
 
Sen var det dags för mig att vara på välsviken igen. 
 
Och på eftermiddagen fick jag lite panik. Sån där "vart tar tiden vägen?"-panik när jag såg att en kille i Årjäng som jag trodde gick i min klass på högstadiet hade gift sig!! Herregud liksom! lika gamal som jag. Sen kollade jag upp det för jag minndes dåligt och då visade det sig att det inte var han som hade gått i min klass utan hans storebror som hade gift sig. Phu! Tills jag såg att storebrorn va 91:a :S Panik igen! Bara 1 år äldre än mig ju :O. 
 
Det är ju som att jag skulle gifta mig nästa år. Vilket iofs inte skulle vara så konstigt. Jag har ju hittat mannen jag vill gifta mig med och att gifta sig när man är 22 år är ju inte så ungt egentligen. Men just tanken på att dom som är lika gamal som mig (el. 1 år äldre) börjar gifta sig är lite skrämmande. Det känns ju som jämt nyss som vi sprang runt i 7e klass och var bara barn allihop! 
 
Ja en riktigt händelserik dag iaf som jag hoppas får en lugn kväll för jag ska gå på bodybalance och försöka varva ner lite :) 
 
Puss och Kram

2 juli 2013

Idag va en sånn där dag då jag verkligen trivdes på jobbet :) Jobbade i lagom tempo och det flöt på, så jag kunde gå exakt 4. Va heller inte helt slut när jag kom hem utan hade lite energi kvar till att greja hemma. Sånna dagar känner jag verkligen att jag kan tänka mig att jobba med detta på heltid framöver. Har ju varit på kontoret nu i tre dagar men går det som jag tänkt så blir det tillbaka till välsviken imorn. Och nu när det känns som dom är nöjda med mig så blir det ju roligare. Det är så himla nyttigt och bra att få se olika saker i branschen. Får väll se vart jag hamnar sen ;) 

 

 Igår var det 1 år sen. Jag tänkte på dig och läste allt fint på fb. Kan inte fatta att det gått ett år samtidigt som det känns som det va längesen du försvann. Jag kan inte säga att jag saknar dig för så väl kännde vi inte varann på slutet men jag tänker på dig och på dom som fortfarande sörjer dig. Jorden förlorade en stjärna och himlen fick en till<3

 

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know.

 


sött!!

Sitter och kollar lite och funderar på kläder till begravningen. Har ju svarta kläder men är sugen på en klänning. Och när jag sitter och kollar runt så hittar jag denna supersöta klänning! 
 
 
Tyvärr så är den inte svart utan blå :( finns i vitt också.
och jag vet inte varför bilderna blir så små :/ kolla bikbok för större bild. 
 
Frida, vi får nog ta den där shoppingdagen snart!! ;) :P