Fredag . .

Hejsan!
Äntligen fredag. Skönt! Och inte nog med det utan nu är det lov också. Kan inte bli bättre. :) 
Idag blir det bara lugnt hoppas jag, ska snart ta bussen hem till Årjäng. Sen på lördag (imorn) blir det till Simon för att att fira honom för han fyller år idag. Så Grattis Simon! 15 år, det är tider det. 
På lover vet jag inte alls vad som händer, bara att det är halloween på helgen, får se vad som händer då. ohh spooki! 
Nej nu ska jag packa lite till och se till att jag får med mig allt :) 
Ha det så jättebra! 

Puss och kram   

Helgen . .

Hej hej!
Måndag idag. Segt som vanligt. Igår var det söndag = slappisdag!. Vaknade bakfull och go hos T sen blev det film hela förmiddagen. T var söt och gjorde mat till fast jag inte orka äta. Sen blev det bussen till Arvika på kvällen.
Denna helgen blev det fylla! På satt jag, T och T, såg på Idol och tog några öl sen frågade Amanda om jag ville med på fest på lördag, och vem tackar nej till en fest? Inte jag i alla fall. Så på lördag blev det förfest med brudarna och sen fest hos A. Riktigt kul var det. Trevligt folk :) Måste bara säga förlåt till tjejerna för att jag lämnade tidigt utan att säga nått men jag trodde jag skulle komma tebaka. Riktigt rolig helg i alla fall och hoppas vi fest ihop nån mer gång. 

Nu sitter jag här och längtar efter körkort. Va ju med pappa på bilskolan för ett tag sen men sen blev ju sjuk så det hände liksom inget mer men nu känner jag att jag nog borde börja för jag vill fan inte vänta efter att jag har bleve 18 på att jag ska lära mig köra bil. Jag saknar körkort redan nu så jag vill inte vänta längre än nödvändigt. Så nu får jag ta mig i kragen och börja ta lektioner. Jag måste! 
Det är ju så kalt ute nu också så en bil skulle verkligen behövas.  

Nu ska vi se om jag klarar lägga upp ett videoklipp från youtube. Det gick inte så bra sist 
Denna låten har fast på min hjärna efter helgen. 

 

 

Puss och kram! 


Göteborg

Hey there!

Nu har jag bilderna från göteborg i datorn. Dom är ganska suddiga och det beror anting på att jag är kass på att ta kort eller på att min kamera är konstig eller på omgivningen, vet inte vilket. Men hade inte ställt in allt på kameran för om man ändrar en massa inställningar så vill den inte ta kort och då får man ställa tillbaka den på grund inställningar så funkar det. Knäppt! och så fick man inte ta med blixt där inne. Men filmerna blev bra. Och nu pratar jag så klart om showen Walking with dinosaurs. Jag är själv inget fan av dinosaurier men mina kusiner är så det var mest därför vi gick på showen men den va ganska cool faktiskt. Man lärde sig mycket och de har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp dessa djuren. De ska ju gå och styra dom, och de rörde sig verkligen som om de va levande, sen skinnet såg väldigt verkligt ut med ådror under och allt, till och med ögon som blinka och allt. Sen så var de nästan i naturlig storlek, inte de allra största förstås men fränt va det. Så här kommer några bilder!

Sen måste jag berätta det roligaste. :) Vi gick och åt mat på en restaurang med morfars syster och innan det hade de vuxna tagit ett glas vin/öl i baren på hotellet och sen delade mamma och moster på en vinflaska på restaurangen. Mamma valde. Sen efteråt när vi va på väg hem till Lena kom mamma fram till mig och sa att min moster inte kom ihåg vad vinet hette och inte hon heller (som hade bestämt det tillochmed) så då sa jag vad det hette för jag kom ihåg det och sen bara skratta vi. Jag undrar hur starkt de vinet va egentligen. Sen mådde mamma inte så bra på kvällen, stackarn! (men det berodde inte på vinet xD haha)
                                     

                     
                    Gapet, scenen                    


                                          Scenen
                                                   
                    
                       Dino                                Flygande


                                    Tyrannusarius rex

                  
                                                                Fight



Tänk att vi lever på samma jord 65miljoner år senare!
Ha det bra!

Puss och Kram


Back to school . .

Hejsan!

Har varit första dagen i skolan idag efter två veckors sjukdom. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Lite både och skulle jag tro. Skolan är inte det roligaste i livet och man tröttnar lätt på skolan och loven är det bästa som finns och att ligga hemma och sova känns som en dröm och visst hade det vart skönt att slippa all stress som skolan innebär men jag vet att jag måste tillbaka så då känns det bättre att va tillbaka så fort som möjligt för att missa så lite som möjligt och att ligga hemma i sängen alldeles ensam utan någon att prata med och bara tv som sällsakap och är för sjuk för att hitta på något är ganska tråkigt tillslut. Tro mig, jag älskar att va hemma och har inget emot att va hemma själv men att ligga blick stilla i sängen i vecka gör att man känner sig ganska isolerad. Nu är jag i alla fall tillbaka i skolan och ska försöka jobba ikapp resten av klassen. Får se hur det går. :) 

Sen så åkte jag till Arvika med Emil igår vilket gjorde att jag längtar efter körkort om möjligt ännu mer. Jag måste ha körkort! Annarts vet jag inte vad jag gör. Men nu har jag och pappa vart på bilskolan så jag ska börja där, blev ju sjuk direkt men nu får jag väll ta tag i detta och börja ta lektioner. Han sa att jag kunde komma dit vilken onsdag jag ville och gå på teorikurs men vet inte om jag kanske borde vänta lite med teorikursen till närmare provet och börja med körlektioner? Jag vet inte :S

Sen så var jag i Göteborg i helgen. Kul var det! Jag blev väldigt trött och mamma mådde inge bra på lördag kväll men annars så :P Erik fick en ny kompis på tåget, vi shoppa, va på Walking with dinosaurs (vet inte hur det stavas), åt middag med Lena, åkte spårvagn mm. Jag hade lite kul åt mamma och moster som glömde namnet på goda vinet och allt avslutades med ett överfullt tåg till Åmål. :D Perfekt! haha xD Men så är det när våran galna familj är ute på äventyr. Tur att man inte känner så många i Göteborg säger jag xD Haha som vi skämmer ut oss. Bilder kommer kanske senare, har dom i kameran men har inte fått in dom i datorn än :) seg som jag är.

Nej nu ska jag försöka förstå mig på farmville på facebook!

Ha det bra!

Puss och Kram

sista penicillinet . .

Hej hej!
Idag tog jag sista penicillinen. Skönt! Jag måste faktiskt erkänna att jag har problem med att ta tabletter. Jag kan verkligen inte svälja dom. Jag tar inte tabletter om jag inte måste.Jag tar tabletter för allergi - de delar jag. Ibland tar jag alvedon eller nått sånt en oftast tar jag dom som brustablett i ett glas med vatten men om jag måste så tar jag en tablett - delad. Och nu fick jag penicillin och flytande penicillin har jag tagit förr, när jag hade lunginflammation för många år sen och jag kommer fortfarande ihåg smaken så flytande var inte ett alternativ utan det blev tabletter. Tre gånger om dagen! Usch! Såklart delade jag dom, enda sättet att få ner dom. Jag vet det är löjligt men så är det. Nu är i alla fall eländet slut och det bir antagligen skola på måndag.

Men innan det blir det en liten tur till Göteborg i helgen med familjen, moster, kusiner och morfar. Vi ska gå på stan, träffa morfars syster, gå på en show och sova på hotell. Det blir säkert kul. Vi brukar göra lite sånna här småresor ibland. I våras tex var vi i stockholm och gjorde typ samma sak: gick på teater, kollade på stan och sov på hotell. Det va jättekul och det blir det säkert i Göteborg med.

Hoppas jag inte har missat för mycket på skolan under dessa två veckorna. Jag är i alla fal glad att det bara blev två veckor för de som jag har pratat med har vart hemma i tre - fem veckor och det vet jag inte om jag hade klarat. Visst är det skönt och va hemma men att bara ligga i sängen i en vecka utan att orka gå upp och ingen är hemma för alla jobbar och är på skolan då blir det ganska långtråkigt. Men nu orkar jag mer och kan börja skolan igen. 

Sen så var jag hos frisören och Amanda fick fixa mig i håret. Tack Amanda!<3 det blev jättebra. 
Nu ligger jag med mammas minidator på magen så det blir väll att kolla lite, facebook mm. Sen har jag vart duktig idag och håller på och tvättar så ska gå och ta hand om det sen. 

Ha det bra! 
Puss och Kram