Göta Kanal börjar . .


18/7 2011
Vi åkte ner till Motala för att hoppa på båten som redan va där. Lena och Ingemar hade redan åkt hela kanalen från Sjötorp till Mem och var nu på väg tillbaka till sjötorp när vi hoppade på i Motala. Mina föräldrar skjutsade oss från Karlstad te Motala och det gick bra ända till vi kom te Motala för där skulle vi först hitta en statoilmack och sen hitta båten. Vi hade med pappas GPS och hittade en statoil ganska snabbt men sen hade vi fått namnet på en gata där båten skulle ligga och nu började problemen.
Ingen i bilen var överrens om vart gatan kunde vara och vi irra runt en stund och sen fick vi stå i en fyrvägskorsning med trafikljus i hundra år! Det måste vart nått fel på trafikljusen eller nån som drev med oss för det blev grönt för dom till höger säkert 4 gånger och dom te vänster 3 gånger och dom mitt emot oss flera gånger innan vi fick grönt och detta var på en ganska trafikerad väg så det var en lång kö bakom oss!
Tillslut fick mamma som hon ville och vi åkte ner till hamnen och där hittade vi Linnéa 2 med Lena och Ingemar ombord. Fikade och åta mat innan mamma och pappa åkte hemmåt =)
På kvällen i Motala, Det lyste så fint under en bro men bilderna är lite dåliga för de är tagna med Niklas Iphone utan blixt :)



De hade redan slussat alla slussarna i Motala så vi sov i hamnen under natten och dagen efter korsade vi Vättern på väg till Vadstena.
Älskling körde när vi åkte över Vättern



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback