Promenad . .

Hej på andra advent! :) 
Här hemma har vi en skön söndag, låg kvar i sängen länge imorse, åt frukost, tog en promenad, fikade och nu sitter jag och surfar runt medan Niklas ser på fotboll.
 
Igår hade jag en jättemysig dag :) Tog bussen in till stan vid 1 för att träffa tjejorna. Vi hade bestämt under veckan att vi skulle ses på lördag och baka lussekatter och pepparkakor, lite julbak och dricka glögg och bara mysa. Så vi träffades på stan och skulle handla allt vi behövde :) Väl inne på affären ändrade vi oss och bestämde oss för att baka lussekatter och knäck istället så köpte grejer till det. Sen tog vi bussen till Norrstrand och hem till Elin P där vi skulle baka. Jättemysig liten etta har hon men det gick att bra att klämma in fyra tjejer i köket och baka. Vi hade köpt vanlig glögg och blossas apelsinglögg. Har ni sett eller smakat den? Den oranga flaskan i alla fall :) Jättegod va den! Kan varmt rekomenderas.
 
Så vi bakade och drack glögg och pratade :) 
 
 
Apelsinglöggen :) Har tyvärr ingen bild på flaskan . . .
 
 
Lussedeg :) Fast tror Elin J åt upp halva :D haha 
 
Så idag var det ju lika fint väder som igår så jag och älskling tog en promenad ner vid älven. Tog lite bilder också. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen när vi kom hem från promenaden värmde vi oss med lite adventsfika :) glögg, pepparkakor och lussekatterna och knäcken som vi gjorde igår. Megastora lussekatter blev det :D haha 
 
 
Så njut nu av eran andra advent :) 
 
Puss och Kram 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Mysiga kort!! Ni verkar haft en Bra helg!! Puss o Kram!

Svar: Ja det hade vi :) <3
Linn

2012-12-09 @ 19:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback