Fredag

Hej!
Nu är ytterligare en tenta gjord då! Eller två tentor egentligen, men det va hopslaget till en.
Blöjar bli lite tjatigt det här med tentor nu. Har ju haft värsta perioden nu med bara tentaplugg. Nästa vecka har vi haft tre tentor på fyra veckor! Det kanske inte är så mycket för andra utbildningar men för oss är det mycket. Man hinner liksom aldrig slappna av för man byter från oron över den tenta man gjort till den tenta man ska göra på samna dag. Det blir två oro på samma dag.

Idag försökte vi i alla fall slappna av lite efter tentan :) vi, några tjejer i klassen fortsatte med våran tradition med att fika efter tentan. Det blir så klart mycket prat om tentan men det är ändå skönt att ta en kaffe och sitta ner ett tag. Tillslut pratar vi ju om andra grejer ;)
Är så glad för att jag har tjejerna i klassen. Trivs så bra med dom och tycker om att vi kan träffas både på skolan och på fritiden. Vi kan plugga ihop och skratta ihop. Tycker det är kul när vi kommer från olika ställen och har vart med om olika saker men passar så bra ihop :) jag gillar er allihop!!

Efter fikat gick vi i några affärer och det blev lite spontanshoping av underkläder :) jag som typ aldrig spontanshoppar. Men det va 50% på twilft och det passar ju en student ;) haha. Fast nu borde man väll börja köpa julklappar snart istället för grejer till sig själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback