Mexico

Ja jag lovade ju lilla Matida att skriva ett inlägg om helgens fest så här kommer det.

Vi tog bussen till karlskoga vid 6. Det enda bra med att det tar så lång tid att åka buss va att vi fick den längsta pratstunden på flera veckor! :) haha. Man hinner ju inte säga så mycket när man bara ses i korridoren på skolan. Nu fick vi ta igen det. Vi kom fram till Karlskoga i tid! Se där ja Värmlandstrafik! Ni kan ju om ni vill.

Elin hade erbjudit sig att möta oss och visa vägen till lokalen men vi valde att förlita oss på iphone och vårat lokalsinne :/ men tro det eller ej, vi hitta fram. Utan att gå någon värre omväg. Jag som bara hade träningsvärk i armarna efter styrketräningen i fredags körde på höga skor också :(

Så fort vi "kändisarna från karlstad" kom fram så drog partyt igång :) nja inte riktigt. Dom hade ju fixat en massa grejer och pyntat fint. Vi fick leka "sätt mustachen på mexikarn", shota tequila och stoppa huvet i ett hål i en pappbit. Tyvärr spårade några av gästerna ur och snodde pinjatan och gjorde sönder den så ingen fick godis :( dålig stil tycker vi!

Nej men som slutsats tycker jag karlskogaborna festade bra :) de va lite sega i starten så det tog ett tag innan festen drog igång riktigt men annars jättebra :)

Som avslutning tog vi nattmat och sen 20 i 2 bussen hem. Jag somnade såklart på bussen :( stackars Matilda.
Väl framme i smällkallt karlstad vi tre på natten plockade Matildas mamma upp oss.

Så Karlskoga kan man absolut satsa på och det är ju som Matilda sa, kul ibland och festa där man inte känner folk istället för samma gamla som man alltid hänger med. Så se upp karlskoga! Om vi vill ha lite omväxling kanske vi kommer tillbaka. ;)

Nej men jag hoppas Matilda också hade en bra kväll :) och här kommer lite bilder. Visst är vi snygga i mustach? :P


Kommentarer
Postat av: Matilda

Ja, det var en bra kväll!! :D

Svar: Ja det va det :)
Linn

2012-10-08 @ 18:32:30
URL: http://tiddelipommm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback